Prietene la bine si la greu - 19
Raspunsuri - Pagina 11
monis5 spune:
neatza
tot "necitita" sunt dar am intrat sa salutez lumea si sa-i raspund lui Ralu - si Iulian a avut niste dereglari de scaun inainte de diversificare, adica scaune mai dese si apoase (de alea care se intindeau spre spatele copilului, gata sa iasa din scutec), cu miros modificat si doctorul mi-a zis asa: trebuie urmarit sa nu se agraveze, in rest absolut nimic inafara de san. A durat destul de mult pana s-a reglat, dar intr-adevar nu i-am dat nimic. Am mancat eu de capul meu niste orez, supa, am evitat fructele crude... de astea. Din ce am reusit sa inteleg, la alaptatii exclusiv se intervine cu tratament doar daca se ajunge in situatii ceva mai grave, pentru ca altfel exista riscul sa-i dezechilibrezi destul de usor, cu apa de orez si / sau medicamente(Dymomo cu Danut au avut experienta asta . ANyway, la orice semn suspect, vb cu doctorul, eu ce ti-am zis e din experienta noastra, dar cum stim, fiecare bebelus e in felul lui
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lylyana.ion spune:
Neata!
Shtephy, delicios tort mananc de la tine ca la nunta n-am apucat
Lidiutza, sa-ti traiasca sotul, ieri n-am apucat sa zic
Many, au avut ceva bufet...au anuntat ca au bautura la discretie si muzica buna, si asa a fost, ne-am distrat super cele 2 ore pe care le-am stat acolo. Pup Vladu' stirb si invidios (nici noi n-avem inca dintoci si nici nu se vede ceva)
Ramonika, afla si tu mai multe despre chilotarii aia de vara
Natalia, sa ne spui cand pui poze, sa ne vedem si noi "geamana". pupam frezata
incep ploile...sa vezi iar plictis in casa si piticei nervozei
we placut, ce a mai ramas din el...
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!
Haideti a dau si eu o cafeluta pana vin Andre si Lavi!
Monis,mi-a placut mult Slumdog Millionaire,l-am vizionat in avion.
Ralu,Shindler`s List e unul din filmele mele preferate.Daca ti-a placut,iti recomad si Hotel Rwanda.
Sper sa-i treaca repede lui Matei burtica si sa isi revina la cachi normal. Sotul isi revine cu niste exercitii de stretching,dar sunt sigura ca stie el ma bine ce sa faca.
Lylyana,ma bucur ca v-ati distrat la nunta!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
Flavours - ai fost tare cu montat carutul cu penseta . mi-ai amintit de tati de Iulian care are o predilectie de a mesteri lucruri prin casa folosind vesnic penseta mea. I-am cumparat si lui una ca altfel am zis ca scot bata la el, de-mi mai turteste vreo penseta de-a mea
Dozz - imi pare rau ca ati racit. si fix la cabinetul doctorului . Multa sanatate
Si la noi eu sunt aia mai cu bio si tati s-a obisnuit in timp de la mine, dar nu am incercat niciodata sa-l lamuresc. pur si simplu am perseverat in alegerile mele, si cu timpul, au devenit obisnuinta si pentru el
Asteptam pozele de la botez
Strumphy - la ce te referi cu
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 Cum preparati piureul de fructe? |
? Pai fructele date pe razatoarea de plastic / sticla, amestecate si hop in gura copilului... Am senzatia ca te referi la altceva? ma insel? Strumfita ce mai face?
Maria, Diana - multa sanatate si voua, se treaca repede febra / mucisorii la Miruna si Teo
Na_bo - salutari
Lylyana - am reusit si eu sa-l vad pe Alexutul vorbaret
Lumi - tu ziceai ca vrei sa mai pun o data filmuletul cu Iulian? scuze... am uitat cine m-a intrebat si daca....
Many - pupam Vladutul-fara-dinti-dar-care-se-ridica-in-picioare
Eu am combinat si sfecla si fasole verde in piureul obisnuit, adica am pus morcov, patrunjel, catorf dulce etc... pe toate acolo. Pentru moment i-a placut
Ralu_seby - nu stiu ce am facut sa merit aprecierile dar zic sarumana.
Ca si eu vin din generatia care in copilarie a avut parte numai de critici (si acuma ma bucur de complimente). Cel mai des mi-l amintesc pe tata care-mi spunea ca "or sa-mi manance cainii din traista" . Ma umfla rasul acuma cand imi amintesc, dar asta pentru ca m-am autoeducat si mi-am cladit singura increderea in mine, care mi-a lipsit cu desavarsire (nici acuma nu-i completa, dar lucrez). Apropos de self-esteem neconstruit pentru noi de catre parintii nostri, va invit sa cititi aici, a 3 a postare
PS Lumi - ce faza, cu Ralu care a vazut Schindler's List in timp ce eu am vazut Slumdog Millionaire, caci cica: Slumdog Millionaire is the first film since Schindler's List (1993) to win Best Picture, Director and Screenplay at the Golden Globes, BAFTAs and the Oscars. si One of two Best Picture Oscar winners to show a child jumping into the waste pool under a toilet. The other is Schindler's List (1993).
Lidia74 spune:
Fetili sotzul va pupa inca o data pe toate si va multumeste de urari.
SHTEPHY ce tort fain.
monis5 spune:
Many - este minunat Vladut , absolut minunat.
(nu stiu de ce nu ma lasa picasa sa postez comentarii
ralu_seby spune:
Mi-e drag tare de voi, asa ca simt nevoia sa va imbratisez virtual macar.
Noi acum plecam spre tara, il pregatesc pe Poponitz si fugim la aer curat.
Kiss uu!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ali762000 spune:
Ralu_seby te rog sa imi spui ce alt iaurt sa ii dau in loc de danone, de fapt inca nu am cumparat dar vreu sa ma duc la cumparaturi dupa-masa si sa cumpar sa ii pot da. Si inca o intrebare de cate ori pe saptamana sa ii dau iaurt?
Lumi o sa ajung si eu intr-o seara pe bancuta...dar deocamdata nu am timp nici sa rasuflu.
Intreb pe mamicile care dati deja peste cu ce il combinati si ce fel de peste proaspat sau congelat? (am inteles de la dr. ca file si atat).
Multumesc
many_bani spune:
Monis sfecla rosie si fasolea verde fierte si blenduite cu celelalte legume?
Am citit undeva demultttt ca sfecla rosie pateaza dintzisorii si ca trebuie frecati bine dupa fiecare masa, asa o fi? La noi nu este cazul, dar ar fi bine de stiut
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Monis la ce ai raspuns tu ma refeream... vroiam sa stiu dak fructele le faceti piure "crude" sau le tratati termic(la abur) si apoi piure. Mie mi se pare ca iese mai fin piureul de legume decat cel de fructe.
Strumfita face bine... adik mananca bine... cam 150-200g piure fructe... sau 150 ml supa. Si nu trec mai mult de 2 ore si vrea iar mancare...De maine incep sa-i dau si piure de legume(pana acum am exersat cum sa-l prepar..si sa fie gustos)
Am masurat-o vineri..si am fata mare...are 69 cm si 7200g. Intr-o dimineata striga "tata"..si atat..de atunci nici tata..nici mama ..vb doar pe limba ei...
Sper sa revin pe seara..acu merg sa o adorm...
Va pupik pe toate
Mami fericita de strumfita