Barbatii si florile
Raspunsuri - Pagina 4

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Mie nu imi place sa imi cumpere flori decat daca sunt de la o batranica sau un batranel. ba chiar ma simt mult mai bine cand cumpar eu flori daca trec prin piata si vad pe cineva mentionat mai sus . De zilele de nastere , nume samd imi cumpara , dar tot timpul ii spun ca nu am nevoie ![]() Si eu sunt ca Rall , romantismul ete in doza f. mica. ***Fur is for petting** "- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa? - Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…" http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
off topic: Xio,tare-mi mai esti tu draga , si stii de ce? Ptr ca n-a existat om de pe DC sa nu intrebe de un dr sau clinica,diagnostice sau analize, tu sa stii si sa nu incerci sa-l ajuti /linistesti.
Primeste de la mine cel mai frumos buchet (virtual

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

XIO spune:
Multumesc mult de tot , Gabriela
***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

inbox spune:
Si sotul meu tot la aniversari vine cu flori, dar destul de des imi cumpara ciocolata sau alte dulciuri care stie ca-mi plac. Eu de felul meu sunt mai practica, florile sa stea in gradina sau in ghiveci iar mie sa-mi aduca ceva bunutz.
Foarte rar cumpar flori, si cand o fac cumpar narcise, lalele, bujori de le femeile mai in varsta din piata...astea imi aduc aminte de copilarie!
Singura data cand m-a impresionat un buchet de flori de la sot, a fost cand am nascut, mi-a venit cu un buchet pretentios de trandafiri, atunci m-a dat pe spate ce sa mai, desi stateam prost cu banii si am avut tendinta sa intreb cat a dat pe el , am renuntat si m-am bucurat de el!

crissandrada spune:
Eu sunt o fire practica si consider ca da banii aiurea pe flori, mai ales ca nici nu am grija de ele. Am cateva flori in ghiveci de care tot el are grija (nu le-am cumparat noi, le-am primit cadou). Si nici alt cadou nu vreau sa imi cumpere. Sunt forte pretentiosa si mofturoasa la haine, bijuterii asa ca prefer sa le cumpar eu. El imi da banii doar . Si asa toti suntem fericiti: el ca nu umbla prin magazine, iar eu ca imi iau ceva pe gustul meu.
Bazar general DC
Criss

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

gabriela42 spune:
bee ai fost grozavanu toti suntem la fel dar sunt convinsa ca poti sune te iubesc in felul meu prin multe alte metode!al meu este holticultor am tot timpul flori in casa da mai am pui de stejar doua fire de fasole...mori de ris cind vezi ghivece si ghivecele cu tot soiul de plante.cel mai activ este copilasul meu care nu vine din piata fara flori(daca nu au bani la ei macar o papadie si tot are ceva in minuta!)cred ca o basculanta de trandafiri nu ma bucura cit acea floricica!dar voi dragelor le cumparati floare de ziua lor?

Lorikay spune:
citat din mesajul lui crissandrada Eu sunt o fire practica si consider ca da banii aiurea pe flori, mai ales ca nici nu am grija de ele. Am cateva flori in ghiveci de care tot el are grija (nu le-am cumparat noi, le-am primit cadou). Si nici alt cadou nu vreau sa imi cumpere. Sunt forte pretentiosa si mofturoasa la haine, bijuterii asa ca prefer sa le cumpar eu. El imi da banii doar ![]() Bazar general DC Criss ![]() ![]() ![]() "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
Si eu sunt la fel. Plus ca nu imi place sa vad florile ofilindu-se in vaza.
Singurul moment in care vreau sa primesc flori (si in 11 ani nu a uitat niciodata) este primavara, cand infloresc lacramioarele. Sunt florile care imiplac cel mai mult.

emily_teo spune:
citat din mesajul lui stefy74 Fratele meu este un astfel de barbat, care vrea sa fie galant, in ciuda timiditatii lui. El a gasit solutia florariilor online, face surprize femeilor din viata lui fara a umbla cu florile in brate pe strada. E un compromis care nu rezolva complet problema timiditatii, insa o rezolva pe cea a comoditatii. Spre exemplu, ultima data i-am trimis impreuna flori mamei, de pe www.emeraldgarden.ro" target="_blank">Emerald Garden. |
Mi se par cam mari preturile.
Cat priveste lipsa de educatie sentimentala/gestuala a barbatilor romani, avem de-a face cu un adevar trist. De fapt, lacuna asta se inscrie intr-o generala lipsa de educatie civica. Romanii nu stiu sa relationeze cu apropele. Nu i-a invatat nimeni. Bineinteles, noi, cele care scriem pe un forum, care folosim internetul pentru a ne informa si pentru a comunica, facem parte dintr-o minoritate. Sunt sigura ca majoritatea celor care scriu aici are preocupari intelectuale, ceea ce nu se poate spune despre majoritatea romanilor, femei si barbati.
Barbatii romani nu numai ca nu stiu cum sa fie galanti, dar au impresia ca este un lucru rau, las sa faci gesturi romantice. Ei curteaza femeile, fiecare dupa cum il duce mintea si sufletul, numai in debutul relatiei. E un compromis pe care sunt dispusi sa-l faca pentru a-si insusi femeie. Da, ati citit bine, "a-si insusi femeia". Dupa ce e a lui, se poarta precum ar fi proprietatea lui. Ceea ce-ti apartine are doar indatoriri, nu si drepturi. Cred ca responsabilitatea mamelor este esentiala in educarea tinerilor barbati, iar daca lucrurile nu stau cum ne-ar placea, se intampla si din cauza noastra, a femeilor.

FlyLady74 spune:
Mie nu imi plac florile taiate si ma dezgusta cadorisitul si floricitul obligat- fortat de sarbatori.
Asa ca imi ia flori imediat ce vede ca balesc dupa vreuna in ghiveci si avem casa plina de flori.
De zile de nastere sau de nume suntem doar mai romantici, iar de valentine day sau alte prosteli ne pupam si gata.
Dar ne luam cadouri unul altuia de cate ori vedem ceva ce celuilalt ii place.

Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui coryna30 Suntem casatoriti de 2 ani si avem inca 2 ani de relatie. In cei 4 ani de cand suntem impreuna, sotul meu mi-a adus flori doar la aniversari (de nastere, nume, casatorie). In rest, nu am vazut flori de la el. Recunosc, nu i-am reprosat niciodata ca n-ar fi atent, stiu ca barbatii sunt ca niste copii care trebuie invatati gesturile seductiei, iar eu nu m-am stresat. Totusi, nu ma plang, fiindca imi arata in alte moduri iubirea, insa as vrea sa stiu daca toti sunt la fel sau numai al meu. Voi primiti flori in afara aniversarilor, doar asa, din senin, in loc de "te iubesc"? Nu zic, mi-ar placea sa-mi faca surpriza din cand in cand, dar poate generatia asta de barbati a uitat florile. |
Sotul meu e exact invers: nu-mi aduce niciodata flori de ocazii speciale (ziua mea, aniversare, Valentine's), imi aduce numai fara motiv. Ca zice ca daca ma astept sa primesc flori, nu au acelasi efect

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui FlyLady74 Mie nu imi plac florile taiate si ma dezgusta cadorisitul si floricitul obligat- fortat de sarbatori. Asa ca imi ia flori imediat ce vede ca balesc dupa vreuna in ghiveci si avem casa plina de flori. De zile de nastere sau de nume suntem doar mai romantici, iar de valentine day sau alte prosteli ne pupam si gata. Dar ne luam cadouri unul altuia de cate ori vedem ceva ce celuilalt ii place. |
Nici noi nu sarbatorim Valentine's... mi se pare asa o aiureala comerciala

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!