Barbatii si florile

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Da,trebuie sa recunosc ca sotul meu imi aduce des flori,uneori de mai multe ori pe saptamina,uneori doar in weekend dar in ansamblu,nu trece saptamina fara sa-mi aduca flori.
Acum depinde:uneori cumpara buchete destul de scumpe(are o piata mare in apropierea serviciului),alteori din supermarket,imi aduce de la trandafiri la irisi,flori de cimp,orhidee...am mereu flori in 2-3 vaze.
De sarbatori gen 8 martie,ziua mea nici nu incape discutia sa nu-mi aduca,au fost ani cind de Valentin's mi-a trimis prin curier ,iar de ani buni imi aduce de 1 decembrie 3 trandafiri:rosu,galben si albastru .
Eu recunosc ca uneori sunt rea si il mai cert cind mi se pare mie ca da prea multi bani pe flori ,noroc ca nu se supara decit pe moment.
Am nascut de 2 ori si mi-a adus in primele ore flori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

La aniversari e suficient..nu sunt o fire extrem de romantica mai curand pragmatica....dar imi aduce,nu uita si imi ia trandafiri ......io prefer sa-mi iau ceva util...rochite,parfum cosmetice sau ceva frumos pentru fata.......
stiu ca ma iubeste...cand am nascut in maternitate nu era voie cu flori....deci nu am primit.....mi-a adus acasa.....si inainte de a ma casatori imi ducea tot asa la aniversari cate un buchet imens de trandafiri..prefer o excursie sau ceva concret...imi plac florile dar nu tin mult.......si imi plac trandafirii toate culorile mai putin albi........

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

sotului meu ii e rusine sa fie vazut cu flori. chiar si atunci cand cumparam flori pt cineva ma pune pe mine sa le duc. nu stiu de unde i se trage secheaua asta. :(( cred ca de la mama lui care i-a bagat mereu in cap ca un barbat nu trebuie sa isi arate sensibilitatea. ciudat. si lui ii plac florile si are simt artistic.

odata cand m-a asteptat la aeroport a lasat florile in masina ca sa nu il vada careva cu flori, sau mi-a trimis flori prin curierat la servici, bineinteles ca f rar.
asta este. cred ca odata ii fac figura si imi trimit singura flori la usa cu biletel 'de la un admirator secret'. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu i-am spus de la inceput ca sunt o anti-romantica, ca n-am nici o treaba cu florile, ca mai rau ma deranjeaza sa le pun in apa si sa am grija de ele Si s-a conformat, nu mi-a luat niciodata. Fondul cred insa ca e bun, ca ia mereu pt. mama lui ori surori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Al meu are o vorba..."nu-s eu floarea ta..ce nevoie mai ai de altele?" . De obicei imi aduce flori doar la aniversari, ocazii speciale, etc. In rest imi cumpar singura cand ma duc la piata

Aaa, deci el e cadoul :) . Asta imi aminteste de o istorioara intima de-a soacra-mi: la fiecare aniversare (1/8 martie, onomastica etc.), socru-meu ii facea cadou o partida de sex, care nici macar nu era extraordinara, zice ea. Cica era tare mandru de gestul lui. Cu alte cuvinte, "p--a cadou". Acum sunt divortati.

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Daca iti plac florile, cumpara-ti singura cind te intorci de la piata, o sa vada florile, o sa inteleaga ca-ti plac si o sa-ti ofere !

Cu siguranta i-ar pica fisa daca as face asta, ca nu e baiat prost, insa nu ma frustreaza absenta surprizelor lui inflorate. Totusi, raman la parerea ca barbatilor trebuie sa li se spuna pe sleau ce se vrea de la ei. E adevarat, se pierde farmecul urmatorului sau gest, dar in timp, daca repeta gestul, uitam amandoi ca initial a fost facut la comanda. Apropo, cat de complicat ar fi sa-ti trimita flori prin curierat? Cat de greu i-ar fi?
Fetelor, n-ati inteles? Barbatul ramane toata viata un copil in relatiile cu femeile. Il avem asa cum il educam. Daca tine la noi, atunci invata lectia, daca il doare in cot .... nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

la mine e mai speciala treaba.
am inceput sa primesc flori regulat de la sot dupa ce m-a parasit, inclusiv in ziua cand s-a pronuntat divortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Eu i-am spus de la inceput ca sunt o anti-romantica, ca n-am nici o treaba cu florile, ca mai rau ma deranjeaza sa le pun in apa si sa am grija de ele Si s-a conformat, nu mi-a luat niciodata. Fondul cred insa ca e bun, ca ia mereu pt. mama lui ori surori

Si la noi la fel. Si de alea in ghiveci tot el are grija.
In plus sunt alergica la polen.
Cred ca tine de ritmul cuplului. Adica la noi lucrurile sunt destul de clare: cadourile le discutam (cele mai mari), flori, biletele nu ne stau in caracter nici unuia.
In general, am invatat ca nu imi e nimeni dator sa imi citeasca gandurile. Daca vreau ceva, zic si asta ma scuteste pe mine de asteptari si frustrari inutile si pe el de o tigaie in cap fara sa stie de la ce i se trage .

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

sotului meu ii e rusine sa fie vazut cu flori. chiar si atunci cand cumparam flori pt cineva ma pune pe mine sa le duc. nu stiu de unde i se trage secheaua asta. :(( cred ca de la mama lui care i-a bagat mereu in cap ca un barbat nu trebuie sa isi arate sensibilitatea. ciudat. si lui ii plac florile si are simt artistic.

Sunt multi barbati care asociaza complet gresit sensibilitatea cu slabiciunea. Bineinteles, e o problema de incredere in sine. Este greu sa-i schimbi, dar daca te ambitionezi sa faci ceva, atunci trebuie umblat la ego. Spre exemplu, daca i-ai recompensa putin mai apasat faptul ca ti-a adus flori, daca i-ai arata ca actele de sensibilitate ii dau putere asupra ta, atunci le-ar repeta. Nu trebuie sa-ti explic cum sa manipulezi un barbat prin sex, sa-l faci sa creada ca el detine controlul, ca el a puternic, ca florile alea il fac pe el irezistibil.

Fratele meu este un astfel de barbat, care vrea sa fie galant, in ciuda timiditatii lui. El a gasit solutia florariilor online, face surprize femeilor din viata lui fara a umbla cu florile in brate pe strada. E un compromis care nu rezolva complet problema timiditatii, insa o rezolva pe cea a comoditatii. Spre exemplu, ultima data i-am trimis impreuna flori mamei, de pe www.emeraldgarden.ro" target="_blank">Emerald Garden.

Pentru inceput, indeamna-l sa-i trimita mamei lui flori de site-uri, poate ii vine ideea de a-ti face si tie o surpriza similara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Mi-am amintit ultimele flori primite.....discutasem ca n-am apucat sa ma bucur de liliac(nu stiu ce naiba a fost anul asta,am ratat totul,salcamii,iasomia,lalelele)si mi-a venit cu o creanga de de liliac alb.Estetic saraca era chinuita,dupa multe ore de stat in masina insa ca si valoare a fost....superba..Daca nu-i spuneam chiar crezi ca avea de unde sti amanuntul?Sugereaza-i si vei avea parte de surprize.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie nu imi place sa imi cumpere flori decat daca sunt de la o batranica sau un batranel.
ba chiar ma simt mult mai bine cand cumpar eu flori daca trec prin piata si vad pe cineva mentionat mai sus .
De zilele de nastere , nume samd imi cumpara , dar tot timpul ii spun ca nu am nevoie
Si eu sunt ca Rall , romantismul ete in doza f. mica.

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput