Barbatii si florile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Ati deschis cutia Pandorei.Las` ca va vad eu cum o sa plingeti de ciuda si invidie cind veti afla cum altele primesc flori de 3 ori pe zi(dimineata ,la prinz si seara,exact ca tratamentul medicamentos)
Atunci sa nu plingeti si nici sfaturi sa nu cereti ca nu veti primi.Tot ce veti primi va fi "io vroiam sa va fie bine,de aia ma laudam"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Chiar am gasit in vaza garofitze azi ,sincer nici nu stiu cand le-a luat ieri sau azi,eu doar azi le-am observat Deci mie nu intotdeauna mi le ofera personal ci le tranteste direct in vaze Chestia e ca pe langa ca si el e cam din alta generatie si stie ca imi plac florile,la fel de mult ii plac si lui mai ales cele mirositoare.Primavara mai ales nu ne lipsesc zambilele, lacrimioarele, liliacul etc.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaa, era de laudat?
da, si eu primesc fara motiv, doar ce vede unele care ii plac si mi le cumpara.

dar daca nu mi-ar cumpara, as face cum am sfatuit-o pe coryna.
ah, si al meu e tot din alta generatie. mai tinara

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Eu imi cumpar des flori, pt ca imi plac mult.
El imi aduce flori de aniversari (bine ca trb sa cumpere la dublu...si pt mine si pt fii-sa...ca altfel de lasa cu rafuieli), toate aniversarile mele/noastre/ale fie-mii.....si atunci cand trece prin piata si vede flori care stie ca imi plac (de obicei de sezon....lalele, frezii, zambile...si toamna crizanteme).
Mi-a adus odata, un brat de lalele...cred ca erau cel putin 50-60 de fire...avea o tanti la poarta de vanzare...si le-a luat pe toate pe care le avea, plus tot ce mai avea femeia in curte....a ras tot!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

aaa, era de laudat?

orice`i despre berbati ie motiv de lauda in ultima vreme pe DC.
macar de`ar fi real ,nu niste povesti pescaresti(sau vinatoresti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Al meu e omul cu ghiveciul. El asa cumpara florile, nu neaparat pentru mine, ci pentru balcon

In rest, n-am vazut niciodata un buchet de flori nici spontan, nici programat. Si sincer, acum parca imi plac mai mult florile in ghiveci, decat in buchet, de care imi e mila, ca tin 3 zile si mor, macar alea in ghiveci dureaza mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Sa ma "laud" specimen ca al meu sigur nu gasiti , in 11ani de relatie si 3 de casatorie nu am primit decat de 2ori flori de la el, una in ghiveci si cand am nascut, atunci i-a facut cumnata mea poza cu florile in mana fiind sigura ca nu va mai repeta figura decat la urmatorul copil daca va mai fi, pana si la cununia civila mi-am comandat si cumparat singura florile, in rest are niste calitati extraordinare, o persoana deosebita si buna, flori imi pot cumpara si singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Madalina, io am nascut de 3 ori, dar nu s-a obosit cu flori decat prima data.
Si anul trecut la o aniversare (importanta pentru mine ), care pica dupa 14 feb, 1 martie, 8 martie si mai stiu eu ce "zile festive " pe care le-a ignorat cu gratie, a venit triumfator cu o floare: "am luat-o pe drumul spre casa stii tu, de la Pompe funebre". Anul asta a ratat si Pompele Funebre cu florile lor......
A, da si nu face nici altfel de cadouri (spun asta, pentru ca am intalnit barbati cu ideea fixa "decat flori mai bine bomboane/ masa la restaurant sau orice altceva care sa tina de foame").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

hai ca asta cu pompele funebre a fost mortala!oare e de bine risul asta,ca de ieri rid continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Rasul e oricand de bine
Mai la aniversari gen Valentine's day ,8 martie etc. de multe ori ma intreaba el daca sa cumpere flori si noi cam avem conventie ca decat sa dea banii pe buchete d-alea scumpe cum sunt de vanzare in asa zile mai bine imi ia ceva cioco mai speciala eu fiind mare consumatoare. Oricum ca flori le prefer pe cele de camp si pe cele de sezon si astea asa cum le cumpara,adica fara a fi asociate cu vreun eveniment.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput