Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
cor-cora spune:
Miruna -felicitari pentru baietel
Lidia-eu am inteles de la fete ca aduni varsta la care vei naste cu luna in care l-ati conceput pe bebe.Daca rezulta un nr par este fetitza ,daca nr este impar este baietel.
cor-cora spune:
Bryny-bine ai venit!Era timpul
Stai linistita cu chlamidia! Tu ai trecut doua valori IgA si IgG.Daca ai avut infectia este normal ca aceste valori sa iasa marite.Important este IgM -ACESTA ARATA DACA infectia este reactiva in prezent.Oricum alaturi de valori este trecut si intervalul de referinta.Uita-te mai bine peste ele.
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Iosup are trei fixati ...IR-uri marite,placenta grad mare,si "nu-i asa ca esti obosita si te stresezi la serviciu?". Eu din cate stiu nu sunt mari ca nu au trecut de 0,7 dar mai asteptam pareri ,eu le aveam cam la fel si am auzit aceleasi texte anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Chiar nu am auzit vreo gravida sa mearga la el si sa nu aiba IR-urile marite...
Mami de (28.10.2008) si bb2 15+
EvaF spune:
citat din mesajul lui cor-cora Lidia-eu am inteles de la fete ca aduni varsta la care vei naste cu luna in care l-ati conceput pe bebe.Daca rezulta un nr par este fetitza ,daca nr este impar este baietel. |
hahaha, inseamna ca o sa am iar baietel. Am conceput de fiecare data la varste impare, in luni pare= sume impare
Joy, imi dai voie sa o mananc pe Sofia? Nu de tot, doar asa putin...va mai las si voua
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
lorin7774 spune:
salutari la fete...scuze ca v-am tinut pe jar....
acum am reusit sa deschid putin calculatorul. Vestile la eco sut bune; bb e in grafic, inimioara bate cu putere, are coloana vertebrala, degete, translucenta buna, are nas, etc....
problema e ca de aseara am inceput sa sangerez, azi dimineata iar aveam cateva pete si nu sunt intr-o stare tocmai buna...mi-a dublat tratamentul cu duphaston si 3 no-spa pe zi si am termen 3 zile sa ma potolesc...daca nu...om vedea... se pare ca nu e nimic grav, poate fi un vas de sange care s-a spart din cauza activitatii intense de acolo, dar credeti-ma ca m-au trecut toti fiorii cand am vazut pata pe slip...
Doura, FELICITARI PENTRU FETITA !!!
Miruna, FELICITARI PENTRU BAIAT !!!
va pup si ne mai auzim zilele astea...ma cocot in pat..
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
13+
cor-cora spune:
Eva-daca varsta la care vei naste este impara si luna conceptiei pare este baietel.Eu de ex am conceput la varsta impara ,luna para ,dar voi naste la varsta para.Daca ai aceeasi varsta si la momentul conceptiei si la nastere este corect ceea ce ai spus.
cor-cora spune:
Lorin-imi pare rau...Stai la orizontala ,ia-ti medicatia si totul va fi bine.Sunt destule fete care patesc asa,dar bebe nu este afectat.
Intreaba-ti medicul daca pe langa duphaston potzi sa folosesti si utogestan sau arefam intravaginal.Isi face efectul mai repede.Duphastonul pana este metabolizat de ficat ...asa cu ovule totul se intampla mai repede.Dr tau stie mai bine,eu doar ti-am scris ce am auzit ca au facut alte fete in situatia asta
Sanatate!
EvaF spune:
citat din mesajul lui cor-cora Eva-daca varsta la care vei naste este impara si luna conceptiei pare este baietel.Eu de ex am conceput la varsta impara ,luna para ,dar voi naste la varsta para.Daca ai aceeasi varsta si la momentul conceptiei si la nastere este corect ceea ce ai spus. |
Cor-cora, da, da, coincide varsta conceptiei cu varsta la care voi naste...
Om trai si om vedea...
Lorin, odihna multa si sper ca totul sa fie bine!
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
mirunam spune:
Multumesc pentru urari !
Sashenka, Lidia, calculul Anei nu il stiu. Ii dadeam ei direct data nasterii a noastra si a taticilor iar ea calcula. Stiu sigur ca nu este cel cu numar par si impar ci este mai complicat. La mine de exemplu iesea la limita baiat. Din aprilie cica as fi facut fata... Pana acum a mers la toate.
Azi am zi de smotru. De la 6-7 am vizionat copilul, de la 7-7.30 am stat pe forum, am facut curat 2 ore, m-am uitat la H2O (mare fan) si am fugit la Kiabi unde am zacut mai bine de o ora... cred ca a venit momentul sa fac totusi curat
Ah, m-am suparat ingrozitor pentru ca am batutu drumul Pipera - Militari pentru o pereche de pantaloni scurti si desi erau in oferta de saptamana aceasta nu au adus . Am plect cu o pereche de blugi lungi si am incheiat cumparaturile de sarcina.
Pentru posesoarele de copii nascuti, aveau oferte la hainute.
Fug la curatenie pana nu apar gandacii
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +
mirunam spune:
Olgutzica, eu tot pentru Iustin Adrian inclin, azi supun dezabterii. Copilul a votat pentru Emilian dar suna greoi, il rezerv pentru a-l treilea.
Lorin, stai cumintica si ai grija de tine. Daca bebe este bine o sa treca indiferent ce a fost.
Florina, nu ai fost si tu la eco ieri??? Eu asa mi-am adus aminte azi, in tentativa de a identifica a 4 fata
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +