Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
mirunam spune:
Neata!!! Eu m-am trezit de la 6 sa vad filmuletul cu .
Sashenka , sunt pe calea cea buna sa te ajung din urma. Cum te simti??
Joy , pana ieri studiam si eu poza zilnic, acum am 30 de minute de material .
Ma duc sa imi pun carucior si sa ii caut numele de sfant
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +
mirunam spune:
Am gasit doua variante: Iustin Adrian A. sau Iustin Emilian A.
Sashenka stiai ca si Iustin este nume de sfant? Se sarbatoreste pe 1 iunie, scapam de un cadou
Eu chiar nu stiu e o sa ma fac, in noiembrie am muuulte aniversari: sotul, cei 2 bebei, 2 rude si 4 prietene. Asta luandu-i in calcul doar pe cei apropiati
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +
Olgutzika spune:
Miruna, felicitari!!! Sa fiti sanatosi!!! Si daca se poate vota, eu sunt pentru Iustin Adrian, imi place mult mult Adrian .
Joy, cat de dulcica e Sofia Sunt la o varsta superba, cand incep sa vorbeasca si sa descopere lumea din jurul lor .
Va !
Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Neata!!! Eu m-am trezit de la 6 sa vad filmuletul cu . Sashenka , sunt pe calea cea buna sa te ajung din urma. Cum te simti?? Joy , pana ieri studiam si eu poza zilnic, acum am 30 de minute de material . Ma duc sa imi pun carucior si sa ii caut numele de sfant MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 + |
eu ma simt la fel de groaznic, nu mananc mai nimic, dar tata zice ca-mi prieste ca incep sa arat bine (ptr ca am slabit mult)....abia astept sa merg si eu pe 10 iunie la eco sa vad daca baiatul se transforma in fetita cum ziceau alte fete ca au patit....imi spui te rog si mie calculul anei ca nu mai stiu..
Bineanteles ca stiu ca pe 1 Iunie este sfantul Iustin
Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
astazi schimbam semnatura, dam cafea
Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
douradoudou spune:
bryny bine ai venit..sorry daca nu ti-am spus ieri dar era ziua cu echo..la mine deja se vede burta .cine are echo azi???... lorin nu ai intrat sa ne spui vesti de la echo ..erai cu noi in grupul de vineri..noi am dat raportul
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+ cu
Jany spune:
Buna fetelor.Eu cred ca m-am molipsit de la fata cu raceala,ma cam doare in gat,am baut la ceaiuri dar tot nu ma lasat.
13+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jany Buna fetelor.Eu cred ca m-am molipsit de la fata cu raceala,ma cam doare in gat,am baut la ceaiuri dar tot nu ma lasat. 13+ |
incearca lamaie cu miere iar ceaiul sa nu fie fierbinte atunci cand il bei..daca te doare gatul f tare mergi la doc. sa nu fie vreo infectie ..exista medicamente de gat care se pot lua in timpul sarcinii...eu am luat anginova pt gat (nu stiu daca la voi exista )
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+ cu