Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
sotul s-a dus sa-si ia fratele de la aeroport..si apoi vine sa sarbatorim
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+ cu
mirunam spune:
Doura, mii de scuze, am si uitat sa te felicit! Ma bucur mult ca ai fetita, asa cum iti doreai. Sa fie sanatoasa, fericita si iubita!
Lorin???
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Doura, mii de scuze, am si uitat sa te felicit! Ma bucur mult ca ai fetita, asa cum iti doreai. Sa fie sanatoasa, fericita si iubita! Lorin??? MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 + |
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+ cu
Ioana_Mami spune:
Doura si Mirunam....felicitari...
Doamne Ajuta dupa fiecare eco sa venim fericite si optimiste sa "raportam"
Fericita 16+
mirunam spune:
Ioana , asa sa fie pentru toate!
Raportez si de la tura data prin magazine
La Kiabi - Orhideea am gasit: blugi albi subtirei, foarte frumosi dar si blugi albastrii, clasici, in nspe variante (84-99 Ron); fuste scurte de blugi si bumbac (beige, gri, albastru jeans); colanti albi (25 Ron circa); tricouri cu mesaj; camasi de noapte foarte dragute cu mesaje. De maine au in oferta jeans scurti si rochie maxi de gravide.
La Terranova am gasit si adaptat o rochie maxi maro, foarte draguta si lejera. Au reduceri.
sashenka_h spune:
Doura, Miruna felicitari ptr carucioarele pe care vi le-ati dorit.... vreau si euu....
apropos care era calculul anei?? nu mai tin minte
Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
siema spune:
Buna seara fetelor
Am fost lenesa..nu am mai scris de mult timp dar asta nu inseamna ca v-am uitat; ba din contra..v-am si citit fiecare postare
Eu nu stiu sa imi pun semnatura..asa ca va readuc aminte- am 16 sapatamani,,,maine trec la 17; conform ultimei radiografii o sa am o fetita..exact ce mi-am dorit eu(sotul ar fi vrut baietel)
V-am citit comentariile legate de testele astea statisice; sunt total de acord ca nu ai nici o informatie clara nici din ele..ca de fapt intreaga medicina care nu este o stiinta exacta; asta mi s-a dovedit in momentele cand aveam cel mai mult nevoie de date cat mai precise:)
Mirunam- sunt ok hainele de la Kiabi, ca si calitate a tesaturilor ma refer?
Voi aveti deja butica maricica? cele care au trecut de 12- 14 saptamani
douradoudou- felicitari si mie mi s-a indeplinit dorinta..sper sa nu se transforme ca deja ma gandesc de cateva saptamani la nume de fefitze
Ioana_Mami- avem acelasi DPN si 2 fefitze
Cine naste la Filantropia??
Va pup pe burtici
Ioana_Mami spune:
Da Siema...chiar acu citeam ca maine treci si tu in 17 saptamani cu fetita
Eu am de la Kiabi 2 perechi de blugi (ffff practici si comozi) si 2 triouri cu mesaje...adorabile.
Merita un drum pana acolo
Fericita 16+
mirunam spune:
Siema, eu la prima vizita am fost foarte dezamagita insa, azi am gasit muuulte lucruri dragute! Calitativ sunt foarte bune. Nu au nimic in minus fata de cele de la mothercare care sunt la preturi duble. Au si modele mai putin atractive dar ceva tot gasesti. Poti sa intri pe site-ul din franta unde au vanzare online si vezi produsele. Ca materiale sunt impecabile, numai bumbac gros, nu se deformeaza deloc la spalat.
Joy21 spune:
Doura, Miruna, felicitari!!! Ma bucur tare ca vi s-au implinit dorintele
Eva, imi face placere sa te citesc, suntem pe aceeasi "lungime de unda"
Abia astept sa-l revad si eu la eco pe bebe 2. Pana atunci ma tot uit la poza lui.
Sofia e f haioasa si face tot felul de nazbatii. Astazi am vrut sa-i dau ciorba de peste. Manca ea, dar nu cu pofta si tot stramba din nas. O intreb "Sofia, de ce nu-ti place?" si imi raspunde "Miroaseee". Ma topesc dupa puii mei, recunosc
Victoria, mami de Anna Sofia, 15+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George