Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Doura felicitari! ma bucur pentru tine
Bebelu la medlife DT costa 360 lei, la varsta ta sunt bani aruncati...Eu am facut la centrul medical Matei Basarab cu 120 lei. Mi s-a parut o porcarie de test, dar daca mi-a zis dr. sa fac, am executat. La urmatorul copil n-o sa mai fac desi am 28 de ani acum, chiar daca mi-ar zice ca are sindrom down eu n-as renunta la copil asa ca mi se pare un test inutil, mai ales cand din ecografie reiese ca e totul ok. Asa e la noi, e nevoie nu e nevioie iti da sa faci teste si analize cu nemiluita, sa fie ei pusi la adapost in caz de ceva.

Ana 16+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, fetelor, Doura, Rala, Madalina, sper ca nu am scapat pe nimeni. Sa se coloreze listutaaa !

Pumnii mei sunt stransi in continuare, sa stiti ! Asteptam vesti proaspete de la restul fetelo.

Letzy, cum a fost la intalnirea cu bebe?

Miruna, esti ok?

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ai dreptate anya cu testele ..sunt 100 % de acord cu tot ce ai spus..si sunt sigura ca daca vreun ursuletz ar avea ceva nu cred ca vreo viitoare mama de ursuletz ar renunta la el/ea

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Claudia mersi mult

acu vreau sa stiu. dc fac morfologia fetala. si zice k e totu ok, nu e neaparat nevoie sa fac si analiza la sange?
eu as merge la morfo doar sa vad k e totu ok cu bb.
mai ales k pana acu nu l-a masurat deloc p bb.
pt k la elias nu merge eco cum trebuie. nici macar poza nu scoate.
am fost ieri cu aparatu si am pozat eu sa am si eu poza cu bb.
toate a zisk e ok, bate inimioara si atat.

sugubina concediu placut.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nici eu nu as renunta la bb dc Doamne fereste mi-ar zice k bb nu e bine
stiu cazuri multe in care a iesit k bb are Sindromu Down, medici erau pregatiti sa faca chiuretaj, iar parintii au refuzat.bb era bine mersi sanatos la nastere.
si mai e o chestie. nu imi zice nimic sigur. totu e statistic si probabil.
deci o mare prostie.

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

bebelu noi nu putem sa-ti spunem ce sa faci ..este decizia ta..dar la varsta ta si daca nici nu ai in familie cazuri de malformati ..sidroame etc si daca la eco ies toate masuratorile ok atunci poti sa nu faci testul de sange daca vrei..eu la 1 sarcina l-am facut pt a eram in rom in perioada aia in vacanta si doctorita de acolo mi-a spus sa fac obligatoriu..eu nu citisem ina f multe despre teste si am facut so dublu si triplu..anyway degeaba zic si eu pt ca orice ar fii copilul meu ramane copilul meu ..daca e sa fie ceva nu se intampla fara motiv...

si 15+ cu

Mergi la inceput

lorin, miruna HAI CU VESTILE BUNE

si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Claudia mersi mult

acu vreau sa stiu. dc fac morfologia fetala. si zice k e totu ok, nu e neaparat nevoie sa fac si analiza la sange?
eu as merge la morfo doar sa vad k e totu ok cu bb.
mai ales k pana acu nu l-a masurat deloc p bb.
pt k la elias nu merge eco cum trebuie. nici macar poza nu scoate.
am fost ieri cu aparatu si am pozat eu sa am si eu poza cu bb.
toate a zisk e ok, bate inimioara si atat.

sugubina concediu placut.

Albumele noastre

Morfologia de trim I,banuiesc ca stii deja, se face intre 12-13s. Daca mergi la un ecografist mai bun, tb sa faci programarea din timp k unii nu au loc liber pana in septembrie... O masuratoare importanta e translucenta nucala (cea care indica SD) si care tb sa fie intre anumiti parametri. Daca vrei sa faci DT, se recolteaza si sange, chiar in aceeasi zi si se coreleaza cu masuratorile din ecografie, datele tale antropologice si in final iti dau un rezultat statistic.

Eu l-am facut sa stau linistita, dr. zicea ceva si de un "dry test" care insa costa 5 mil si pe care n-am de gand sa-l fac avand in vedere ca DT a iesit negativ. Spunea ca ar putea depista deca bebe e surd. Pai si? Ma rog sa fie bebe sanatos/sanatoasa si e al meu cum mi-l da Dumnezeu.

Victoria, mami de Anna Sofia, 15+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Si felicitari fetelor care s-au intors de la eco cu vesti bune

Victoria, mami de Anna Sofia, 15+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu sincer daca s-ar dovedi la DT si TT si eco ca bb meu are sindromul Down eu nu l-as pastra...
puteti sa ma judecati dar eu m-as pune in locul lui si nu mi-as dori o viata de umilinta as prefera sa nu cunoac aceasta lume....din pacate copii cu sindromul Down traiesc cu acest stigmat toata vietusoara lor (care de altfel e scurta), pt ce atat chin si pt ei si pt parinti....ma gandesc ce durere insuportabila este in sufletul parintilor atunci cand isi vad copilul umilit si stigmatizat ...

16+

Mergi la inceput