Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
misticgirl spune:
Fetele, eu ma pregatesc pt analize. Am programare la 12:30 la Medlife Unirii pt analize de sange si secretie vaginala. Mi-e asa urat de luat sange si secretie
. Ma gandeam sa plec cu masina astazi, tinand cont de vremea asta oribila, dar cand citesc ce scrieti despre trafic, tind sa renunt. Ma duc cu masina pana la metrou, o las acolo si iau metroul. La fix 12:00 ma postez la metrou
. Ajung de la Dristor la Unirii in max 20 min. Nu am umbrela, sper sa nu ploua
.
Ma duc sa fac dus, sa ma imbrac (probabil ca ma voi schimba de 2-3 ori pana decid cu ce ma imbrac) si sa ma fac frumoasa pt ziua de astazi. 
Claudia
15+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
mirunam spune:
Neata!! La multi ani bebicilor si copilasilor!
Sashenka, renunta sau mergi mai tarziu, spre 12 - 13. Eu am facut Pipera-Volunati-Muncii in 2 ore 30 min
in mod normal fac 45 min. Am mers pe sina de tramvai si pe stradute altfel eram tot pe drum.
Azi am facut prima achizitie pentru bebe
o salopeta galbena cu girafe. Cam greu sa cumperi lucrusoare de acum pentru ca se gasesc numai de vara.
Eliza, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa, fericita si iubita! Lasa ca isi revine tati, o sa vada mai tarziu ca pentru tati e mai frumos sa aiba fata.
Crisis e mai sigur fara epidurala. Ca sa nu te "rupi" si scapi de taiat e cel mai bine sa faci masaj perineal cu cateva saptamani inaintea nasterii. Eu la prima sarcina am renuntat dar acum incep cu muult inainte, poate scap. Epiziotomia e oribila, merita orice incercare. Tu vroiai sa nasti in apa? Incep sa inclin si eu spre aceasta metoda, poate schimbam pareri
Sunseeet, unde e limonada
??? Felicitari!!
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
sashenka_h spune:
pai cred ca o las pe maine ca daca nu cred ca fac 3 ore din buftea pana in pipera ![]()
la multi ani tuturor piticilor si sa fie sanatosi 

Mami Andreea
15sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
neata fete 
azi am ajus tare tarziu la serviciu am facut 2 ore cu RATB-ul de ma durea burta cat ma zgaduit masina aia 
Azi dam de baut 
ca facem 15 saptamani
Doamne ajuta pe mai departe 
Si am si o problema: de cand ma stiu am un organism sensibil la mancare
in sensul ca daca manaca ceva care este putin vechi, nu-mi place sau care nu mi-a priit ma umplu de bubite...in perioada asta sunt fff atenta cu ce mananc dar se pare ca ieri mi-au aparut cateva..intr-adevar ca sunt micute si putine...eu sunt obisnuita cu exemplare mult mai mari
problema mea este daca aceasta "intoxicatie " il afecteaza pe bebe
...eu de obicei luam niste pastilute homeopate, dar acum parca as mai astepta
...un sfat ceva? ![]()
miruna saru`mana
...dau si limonada aferenta 
Doamne ai grija si de noi
15+ 
douradoudou spune:
buna ..miruna please fa tu capitol nou pt ca mie imi merge f greu netul...eu ieir am avut o zi grea de aia nu am scris prea mult..acum beau un cafeu cu ciocolata si lapte..va
pe toate si mai revin
la multi ani copiilor vostri si tuturor ursuletzilor din burtici 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
16+ cu
mirunam spune:
Sunset nu cred ca sunt probleme, mai ales ca ai o forma usoara. Pastilutele homeopate pot fi luate, de principiu insa e bine sa citesti prospectul inainte.
Si eu am dat ieri de belea si m-a luat o diaree ca la enterocolita. In lipsa de alte simptome nu stiu ce a fost si nu cred ca ii face rau lui bebe. Am mancat numai lucruri sigure si totusi... Stiti daca pot lua Smecta, in caz de recidiva
Noroc ca eram acasa, mi s-a facut rau imediat, eram atat de deshidratat incata am baut 2l de apa in 2 ore.
Btw avem o lista foarte bleu ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
danaint spune:
Diareea, constipatia, sunt normale in sarcina. Eu am niste treceri asa bruste de la o stare la alta, incat nici nu mai ma gandesc acum. Ma panicam la inceputul sarcinii insa..
PS: Sper mesajul asta sa se vada in timp real...
17s
sunset_zuzi spune:
miruna ia uite http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_medicamente/SMECTA_pulbere_pentru_suspensie_orala
Doamne ai grija si de noi
15+ 
danaint spune:
Ahaa! Imi apar mesajele in timp real :)
Cat timp eram inca moderata (deci nu vedea nimeni ce scriu :) ) intrebasem de Fetomed, parca tin minte ca cineva a fost. Noi avem programare in iulie acolo, pentru morfologie fetala la Univ.-Doz.Dr.Elisabeth Krampl-Bettelheim. Cum e? Pareri, impresii, recomandari?
17s
Lidia_P spune:
astazi am fost din nou la ecograf in speranta ca bb meu nu o sa mai fie asa de timid ca data trecuta
timid a fost dar pana la urma s-a si intors putin cat sa observam si noi ceva
si am observat ca in proportie de 70% este baietel .... acum sa vedem daca pana la 9 luni va vrea sa ramana baietel ![]()
![]()
![]()
![]()
taticu este in culmea fericiri va dati seama ca o sa aiba mostenitor sa ii duca numele mai departe ![]()
![]()
.... tare as rade daca pana la urma e fetita![]()
16+