Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiralu Salut Crisis!! Imi pare bine de companie ... ma gandeam sa ma duc sa ma culc, desi nu prea mi-e somn... Ce zici? Chiar nu ne culcam si noi ... femei gravide Eu sunt singura, fara al meu, asa ca ma dau pe forum.... Cand e domnul (si stapanul |
Si eu sunt tot singura. Teodora e deja in patut, al meu lucreaza in ture de 24 cu 72 si da.... cere atentie. Asa ca imi savurez cu multa placere zilele mele libere (ale lui de munca)
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisis81 spune:
Neavand somn am stat si am citit si am vizionat filmulete cu nasterea naturala. Eu una nu vreau epidurala pentru ca nu iti mai simti contractiile si nu mai sti cand sa impingi riscand sa te rupi sau sa te taie, si atunci m-am apucat sa caut metode de a inlesni chestia aia atat de dureroasa numita nastere
.
Am gasit "nasterea prin hipnoza" si chiar am auzit de femei carora le-a fost de mare ajutor hipnoza la nastere. Asa ca m-am apucat si am comandat CD-ul "Pregatirea pentru nastere prin hipnoza" si primesc gratuit CD-ul "Travaliu usor" ce poate fi ascultat in timpul travaliului, ghidul pentru autohipnoza si cartonasul cu afirmatii. In fine.... dau pe ele 50 + 7 ron.
Rugamintea mea este: imi trimiteti PM daca il vreti si voi si impartim costul, eu le multiplic si vi le trimit. E criza si nu are rost sa dam cate 60 lei pe un CD, mai bine dam toate 60 lei
. (Doamne ce romanca sunt
). Asa ca cititi, documentativa si daca va intereseaza imi spuneti.
Noapte buna... fug si eu la nani!
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ALEXA1985 spune:
Buna dimineata fetelor. Mamaaaa ce greu am ajuns la serv. desi vin cu masina, la ora 7. Dar toate intersectiile erau blocate. dezastruuuuu.
15+
beatrice75 spune:
Si gandeste-te ca metroul nu functioneaza pana la ora 12. Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca era greva pe termen nelimitat si RATB-istii nu ar fi fost amenintati, ca multi altii(da, traim o dictatura si am trait-o mereu)si si-ar fi dus la bun sfarsit intentiile de greva.
16+
Mami de baiat
crisis81 spune:
Neatza! Doamne ce vreme urataaaaa, sa nu va aud pe vre-una ca vreti la mare ca e jale aici. Zici ca mai e putin si vine iarna. E inorat rau si bate un vant rece......
Dimineatza cand m-am trezit aveam burta stramba, adica mai umflata in partea stanga. Daca de acuma ia forme va dati seama mai incolo?
Cris mami de Teodora si
cu 

sashenka_h spune:
fetelor asa dezastru este in oras? trebuie sa merg la servici si imi este groaza....
Mami Andreea
15sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Fetelor si mie imi scrie in ecografie : schita de placenta inserata pe peretele anterior uterin grupa 1 si grad de maturitate 0. Ce inseamna asta? |
Si la mine scrie exact ca la tine (deh, acelasi medic, aceeasi perioada
. Oricum, la prima sarcina l-am simtit pe bb mult mai tarziu.Claudia
15+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
ana_o spune:
Buna dimineata!
Va invit la fulgi cu lapte si cafea cu lapte! 
Ce bine ca nu trebuie sa ies din casa decat pentru pranz, asta inseamna dupa 2. Vad intersectia de la Unirii, e groaznic!!!
Ce facem azi? Observ ca pe zi ce trece nu mai avem activiatea pe care-o aveam inainte. Pai si in lunile urmatoare ce facem?? Mai ales ca vine vara, mai bagam si-o vacanta, doua...
Hai ca ma intristez, va astept sa fiti active!!

Ana
17
ana_o spune:
ALEXA, analiza pentru TT am facut-o la 16 saptamani si 3 zile. Scuze pentru raspunsul tarziu. Analiza asta se poate face in 2 perioade diferite, din ce-am citit pe biletul de trimitere la Bioclinica. O data intre saptamanile 11-13 si inca una intre saptamanile 16-18. Eu am ratat prima perioada, de aceea am facut-o tarziu, in a doua perioada recomandata. Oricum, am ajuns la concluzia ca Dumnezeu decide tot, indferent de analizele pe care le facem. Eu ma gandesc cu teama la viitor, dar ma rog din tot sufletul sa am un copil sanatos. De restul, ne-om descurca. 
Ana
17