Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
anya2010 spune:
Felicitari miruna pt baietel

Bebycry ma bucur nespus pentru tine!
Multa sanatate si sarcina usoara!
Florina felicitari pt intalnirea cu bebe
Miruna unde e Kiabi orhideea? in cladirea cu Carrefour? N-am mai fost pe acolo de cand a inceput constuctia pasajului
Eu am fost sambata prin fasion house si mi-am luat sandale din piele cu 70 de lei si adidasi cu 50(de la magazinul stone creek). Am trecut si pe la decathlon de unde mi-am luat niste pantaloni de trening cu talie joasa cu 50 de lei si bineinteles ca am trecut si pe la Kiabi din Militari de unde mi-am luat vreo 3 rochii(54 lei cea mai scumpa
) si cateva bluze dragute. La capitolul pantaloni pt gravide stateau f prost, aveau numai marimi foarte mari
Va urez o saptaman excelenta!
Ana
16+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
crisis81 spune:
Salutare!
Mama da' ce spor aveti la scris, mi-e si frica sa nu dau pe aici ca sigur pierd tot sirul.
Placenta stiu ca cel mai bine este sa fie posterior asezata ca sa se vada bebele bine la eco, dar oriunde ar fi el tot se vede pana la urma si nu e nici o problema grava. Asa ca nu mai cautati probleme acolo unde nu sunt
. Cu calc si optimism ajungem pana la 40 de saptamani.
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui celesta Sunt racita terminata de 3 zile ![]() ![]() Mi-au spus de la farmacie ca pot lua numai Paracetamol, dar nu mai mult de 3 pe zi, ceaiuri de raceala si cam atat... Am luat de pe aici tratamentul cu miere pusa peste lamaie, nu mai stiu cine l-a sugerat, parca Alexa... 17+ |
Cu homeopate n-ai incercat? Eu iau oscillococcinum la raceala. In sarcina homeopatele sunt OK. Poti lua cate 3 tubulete pe zi si se poate lua preventiv unu pe saptamana chiar daca nu esti racita.
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Lidia_P spune:
anya2010 unde este Kiabi Militari? in Carrefour Militari? sau in Outlet? vreau si eu rochite cu 54 ron.
16+
mirunam spune:
Bravegirl, mi-ai fost de mare ajutor! Diseara studiez filmuletul. Tin minte imaginea pe doppler a placentei asa ca ar trebui sa ma orientez.
Anya, acolo este, in galeria cu Carrefour-ul. Eu am ajuns dusa de val pentru ca drumul nu mai are nicio logica, este totul santier. La blugi aveau toate marimile si modelele. La pantalonii din in si la fuste nu aveau decat super marimi de la 42 in sus
. Rochite dragute nu aveau deloc si nici acele tricouri cu mesaje.
Eu am incheiat cumparaturile de sarcina, astept reducerile la haine de copii si bebei si la Victoria's Secret
, nu ma grabesc, anul acesta voi fi barcuta ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
syl spune:
Buna dragelor.
Ma primiti si pe mine in club? Am 10 saptamani si multe povesti. Despre fetita de acasa care are aproape 3 ani si despre temerile acestei noi sarcini. Deocamdata va spun ca pe 15 iunie am primul eco morfo+ DT la Academica cu Dr. Cristina Br#259;deanu si a 2-a zi adica pe 16 iunie am eco morfo la Dr. Iosup. De ce 2 eco? Am o sarcina la care am renuntat la 21 de saptamani( bb cu probleme) iar fetita am nascut-o cu coarctatie de aorta pe care am operat-o si acum suntem bine. Si m-am gandit ca de data asta sa merg la eco in 2 parti diferite. Primul eco nu-l pot alege unde sa-l fac, e obligatoriu la Academica( asa vrea medicul meu) dar al doilea oscilez intre Iosup si un eco la Filantropia. Sotul a cunoscut de curand o doctorita de acolo care s-a oferita sa ne ajute, ea spunand ca acolo au ecografe f performante. Voi ce ziceti? Sa renunt la Iosup si sa incerc la Filantropia? Exista ecografisti buni acolo?
10+
misticgirl spune:
Buna,
Astazi am fost si eu sa-l vad pe bebe, mi-era dor de el si daca tot mergea mama la echo, la dr de la Fundeni, m-am dus cu ea. L-am vazut pe bb, misca manutele, piciorusele, s-a dat peste cap de doua ori (sarcutul, cred ca era deranjat de ultrasunete). Nu am masuratori, pt ca doamna dr nu are instalat programul pt bebei pe echograf.
A incercat sa vada ce sex are...am rugat-o eu sa-mi confirme ca e baietel, insa nu a reusit, pt ca bb statea ori transversal si ii vedea doar soldurile ori cu spatele ori cu fata, dar cu piciorusele stranse. Ce mai...bb timid, nu a vrut sa arate ce are intre picioruse
.
Dar eu sunt fericita ca l-am vazut, ca a crescut si ca e bine 
Intreba cineva prin ce parcuri mergem. Eu stau f aproape de parcul IOR si imi petrec zilnic cateva ore pe acolo; e superb!!!
Cand locuiam pe bd Marasesti mergeam des in Tineretului si in Parcul Carol, dar acum mi-e mai comod sa ies din scara si sa intru in parc.
Legat de 1 iunie, nu ii cumpar nimic lui Nicholas, pt ca la el primeste ceva aproape saptamanal si deja i-am cumparat o jucarie sambata. O sa-l scot in parc maine, probabil vor fi evenimente speciale in IOR. Il duc la cofetarie, la Gloria (cofetaria Nicola pt cine cunoaste zona), il plimb tot parcul...pentru el e distractie mare, iar pt mine relaxare 
Va pup
Claudia
15+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
anya2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia_P anya2010 unde este Kiabi Militari? in Carrefour Militari? sau in Outlet? vreau si eu rochite cu 54 ron. 16+ |
Este langa Auchan, in capatul parcarii, mai in dreapta..e o cladire mare, n-ai cum s-o ratezi. E in complexul unde mai e si praktiker, decathlon, C&A etc.
Ana
17+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
poze
mirunam spune:
Syl, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen! Sa iti traiasca fetita! Nu stiu sa iti povestesc nimic despre cei doi medici. Pentru mine cel mai bun este Herghelgiu dar e foarte dificil cu programarile.
Daca scrii 10 mesaje, nu conteaza continutul
, scapi de moderare si vom citi si noi post-urile tale in timp real. Altfel apar printre mesajele noastre si unele dintre noi nu le citim.
Daca imi dai data nasterii, ultima menstruatie si DPN te trec in listuta! Ah, si numele fetitei.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
pissi78ro spune:
[quote]citat din mesajul lui syl
Buna dragelor.
Ma primiti si pe mine in club? Am 10 saptamani si multe povesti.
syl Bine ai venit. Cred ca suntem colege de date, si eu am tot 10 saptamani. Multa sanatate tie si lui bebe
10+