Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Noi azi am fost la cumparaturi si apoi la o terasa in Herastrau. Aseara am stat juma de ora sa gasesc povestea nasterii lui noah de EvaF. Eva, o sa zici ca sunt nebuna La cateva zile dupa ce ai nascut, ai postat pe forum cum ca esti tare obosita, ca bebe sta non stop la tzitzi, ca doatme pe burta ta, etc. Cereai sfaturi de la celelalte mamici...dar spuneai la sfarsitul mesajului ca esti super fericita. ei, eu, cu burta pana la gura, te-am compatimit, am zis saraca d eea, sa nu poata sa inchida un ochi, sa o doara tzitzili, etc. si ce crezi? cand am adus-o pe Arianna de la spital, ziceai ca e copia lui Noah. si asa mi-am adus aminte ca am citit atunci povestea nasterii, si ca era f frumos povestit, din perspectiva lui bebe. si cum neuronul m-a parasit, nu prea imi aduceam aminte detaliile, asa ca aseara am cautat, si am recitit-o. Mi s-a parut la fel de frumoasa ca acum 1,5 ani, cd am bocit de mama focului, si m-am decis ca vreau si eu sa stea tati langa noi la nastere. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 17+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
hahaha, Bravegirl, da am scris povestea a doua zi acasa, dupa ce am iesit din maternitate, adica a 3 a zi dupa ce am nascut, totul era prospat, eram plina de emotii, Noah tocmai descoperise sanul (si nu l-a mai lasat pana la un an si jumatate, atat l-am alaptat, eu vroiam pana la 2 ani dar am facut in februarie un tratament si a trebuit sa intrerup brusc alaptatul)
Nici nu am mai citit-o demult, o sa caut si eu povestea nasterii sa o recitesc.
Symo, e relativa povestea asta cu simtitul lui bb, eu la prima sarcina l-am simtit la 20 de saptamani (calcul dupa UM) si de atunci pana am nascut misca nonstop, zi si mai ales noapte, si burta mea lua niste forme ciudate, ba valuri, ba se cuibarea in stanga/ dreapta si luam forma unui triunghi...o sa vedeti, ba se da in leagan pe vezica voastra
Florina, felicitari pt baietel!
Babycry, felicitari si sarcina usoara!
Siema, multumesc frumos!
Da, fotografia este o f mare pasiune care sper cat de curand sa devina un job, adica am ceva in proiect dar acum ca sunt burtica a trebuit sa aman putin...
deocamdata particip la concursuri foto aici cu lucrarile mele...
Fetelor, ce le luati copiilor- cele care deja aveti- de 1 iunie? Ma refer la copiii de 2 ani sau putin mai mici putin.
Va urez o saptamana frumoasa!!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
celesta spune:
Sunt racita terminata de 3 zile 

Mi-au spus de la farmacie ca pot lua numai Paracetamol, dar nu mai mult de 3 pe zi, ceaiuri de raceala si cam atat... Am luat de pe aici tratamentul cu miere pusa peste lamaie, nu mai stiu cine l-a sugerat, parca Alexa...
17+
heidy spune:
Eu de trei zile ma simt rau si imi vomez pastilele (acid folic, centrum materna si magne B6) si nu imi dau seama de ce.
Incepusem sa ma bucur si eu ca am scapat de greturi si de stari de rau si de 2 zile parca m-am intors la momentul cand avem 6-7 saptamani. Daca nu iau pastilele, sunt ok. Am sarit o zi si a fost bine... Oare ce se intampla?
13+
ukume24 spune:
Offff celesta imi pare tare rau de raceala ta... incearca si cu apa cu sara la picioare- au asa imi fac cand racesc si multe citrice. pa langa lamie ia si papa grapefruit, portocale etc... Multa sanatate iti doresc
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
pissi78ro spune:
Buna, fetelor!!!
Am schimbat si eu semnatura
.
Suntem bine....sper. Doar paranoia, a revenit, in sensul ca am avut vreo 2 zile in care nu am mai avut greata asa de intensa. Si m-au apucat intrebarile: oare e normal, oare de ce? Stie cineva, a mai patit careva?
Ma bucur sa vad fetele care vin cu vesti noi si bune.Felicitari!
Va pup
10+
Jany spune:
Celesta,stoarce jumate de lamaie si pune 1 lingurita jumate sau 2 de miere,pe mine asa ma lasat,si bineinteles multe ceaiuri.
13+
mirunam spune:
Batrice, Ukume, FLorina, multumim mult!
Florina esti norocoasa ca ai primit explicatii in detaliu despre ceea ce face bebe. La mine conversatia s-a rezulat la "Este baiat dar nu trecem in rezultat pentru ca are mai putin de 19 saptamani" si "La reveredere.". Jalnic. Am dedus eu ca bebe dormea pentru ca nu s-a agitat deloc desi l-a tot sacait cu prostia aia. Chiar ma durea.
Eva, noi de 1 iunie i-am luat Lego-uri, este un capitol foarte complicat din viata noastra
. Merge si la voi, pentru copilasi mai mici exista colectia Duplo. Sunt foarte distractive pentru ei si le dezvolta coordonarea manutelor si logica.
Babycry, felicitari!!! Ma bucur mult ca ai reusit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ce DPN are bebele??
Fetelor stiti cumva daca pt vedea eu, cu ochii mei, pe eco daca am placenta inserata anterior sau posterior? Ca o str\afulgerare imi aduc aminte ca dr. a zis, cand mi-a comunicat ca e baiat,ca am placenta inserata anterior. Problema e ca nu a scris nimic, e plin de grafice si tabele, atat. Ceva pentru comunii mortali nu a trecut. Oare pot sa imi dau seama singurica??
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +
BraveGirl spune:
Mirunam iti pot da seama de placenta, dar nu stiu si dc unde e plasata, dc la un moment dat a dat pe Doplerr sa vada circulatia. Te uiti pe cordonul ombilical si mergi spre el opus lui bebe. De obicei nu se prea vede si bebe, si o sa vezi mai mult rosu si albastru, care semnifica circulatia din placenta. Dupa ce identifici placenta, trebuie sa-ti dai seama cum vine uterul, si aici e cam dificil, deja trebuie sa ai un ochi format.
Eva, si eu ziceam ca o s-o alaptez p eArianna pna la scoala
asa pasionata era. Dar am intarcat-o dupa ce am ramas gravi, destul de devreme, pe la 7 sapt de sarcina, ca eu am avut probleme cu amenintare de avort la ea si contractii pana la sfarsit si alaptatul provoaca contractii. m-a dururt sufletul, dar ea a trecut repede peste. Pe bebe2 vreau sa incerc de la inceput sa-l invat cu program. Ca nu ma pot descurca cu 2 dc nu dorm, asa cum am facut la Arianna. La un moment dat, se trezea la fiecare 45 de min sa suga, cd era deja f mare. Eram varza.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
17+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2

Diana