MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 9
brindusik spune:
monn senchiu
cand e urmatoare proba la bac?poate ar trebui sa mearga la un psihiatru cateva sedinte(spun psihiatru si nu psiholog ca aia is varza...spun din proprie experienta...psihologii fac o simpla facultate de 3-4 ani pe cand psihiatrii au medicina)
la multi ani la domn injiner si la restu cupiilor a caror mamici is eroine incercand sa fie monti all day long
andani iar scriem in acelasi timp
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Moni, imi pare rau pentru incidentul cu nepotul. chiar asa ghinion... doamne fereste!
Si eu va urez la toate (ca doar toate suntem niste fetite camuflate)
LA MULTI ANI!!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Ieri am fost destul de ok cu Monti:
MD: paine vitastar cu rosii si ridichi (bineinteles la 1/2 ora de o portocala + cafea, care sunt nelipsite)
P : doua pulpite (din pacate cu un pic de pielita, nah)cu broccoli fiert
C : 100 g caju si 0,5kg cirese, la distanta
G : o portocala
Azi incerc sa fac la fel, numai pranzul il inlocuiesc cu o supica de vacuta.
Doamne ajuta-ma sa ma abtin de la tentatia cartofilor noi pe care o sa-i fac ptr barbatu-meu!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Monnvas spune:
Brindusik, o sa te contrazic, eu am o parere mai proasta despre psihiatri, care cred ca totul e o problema de medicina fizica si nu de medicina sufleteasca. Am pe cineva in familie care a fost indopat la greu cu sedative, cand avea nevoie doar de o crestere a self esteemului... care s-a realizat cand s-a angajat si a devenit unul dintre cei mai buni din companie.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Brindusik, o sa te contrazic, eu am o parere mai proasta despre psihiatri, care cred ca totul e o problema de medicina fizica si nu de medicina sufleteasca. Am pe cineva in familie care a fost indopat la greu cu sedative, cand avea nevoie doar de o crestere a self esteemului... care s-a realizat cand s-a angajat si a devenit unul dintre cei mai buni din companie. |
well...mai are si padurea uscaturi...sunt si psihiatrii care asculta si nu impart pilule...trebe numai sa gasesti unu
monn you've got PM
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
carmaw spune:
buna fetelor
eu am terminat ziua
deci
ora 6 cafea fara zahar si brinza 2%
ora 11 niste dovlecei-personali ca gustare
ora 13.30 legume la vapori(dovlecei 1andiva,fasole verde) cu sos de rosii plus filé de vita(superb s-a topit in gura)
ora 17 una portocala -productie perso
ora 19.30 iaourth cu putina fructoza si ceva ovaz
e cit de cit bine?
Nicoleta spune:
Moni, cumplit! Nici nu stii ce sa mai spui cand auzi de asemenea intamplari! Doamne-fereste! Cat despre nepot, ce-o fi in sufletul lui!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
brindusik spune:
carmaw daca iaurtul cu ovaz era zero ai avut o si super monti daca nu..ai dat cu batu in balta la sfarsit ..sa nu mai faci
moama ce liniste e la montigirls azi..