MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 8
puisorul spune:
Somleac,uite aici reteta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/26216/spaghetti-DE-dovlecei-cu-sos-de-rosii/. Eu am gasit instrument in Cora si azi le-am executat. Sunt bune si fiind din dovlecei se pot face cu sos de carne.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
catalishka,carnaw,ariel7000,ymca astept datele sa le trec in tabelas
meniu azi:
MD(9):o nectarina mica, 700g cirese
G(11):cana de lapte cu cacao+para
P(13): salata:2 rosii, 2 castraveti si telemea de oaie
(acu incepe orgia)
G(14.30) :pahar sampanie+2 trufe
G(17) placinta cu brinza fara zahar dar cu foi de placinta din comert
C(19): cartofi noi fierti si prajiti cu marar si usturoi
cine sare acu la jugulara mea ? astept pietre , rosii si muraturi stricate
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Somleac spune:
Na pietre si muraturi stricate. Rosiile le pastrez pentru micul dejun
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
carmaw spune:
pai iubita eu incep cu alea 48 DE KILE de dat jos nu cred ca am slanit mai mult de vreo 300 de grame
deci azi am facut cumparaturu si de miine trec la actiune mai ales ca o prietena de pe forum vine in 2 zile sa ma vada aisi si e si ea la cura
deci miine cafea si brinzica 2% cu un castravete
pupici ca treb sa-mi caut pisoiasu cu 4 labute
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw pai iubita eu incep cu alea 48 DE KILE de dat jos nu cred ca am slanit mai mult de vreo 300 de grame deci azi am facut cumparaturu si de miine trec la actiune mai ales ca o prietena de pe forum vine in 2 zile sa ma vada aisi si e si ea la cura deci miine cafea si brinzica 2% cu un castravete |
mey..sper ca nu ai de gand sa mananci numai o data pe zi si numai brinza cu un castravete
adik...la tine...cred ca o sa mearga ok in prima faza daca ai mese normale(da NU TE INFOMETA)...adik dak iti faci cele 3 mese pe zi sa fie batute in cuie si sa mananci lucruri permise...e ok...
apropo de faptul ca spuneai ca daca iti e foame si nu mananci iti e rau...si eu is cu rontaitul in vena...si pot spune prima oara cand am tinut(si am slabit 10kg in 3 luni) mancam alune fara sare intre mese..un pumn cat sa simt satietate...cine aude ca pe luna mancam cate 3 kg de alune si am mai si slabit atat nu ma crede...asa ca iti recomand:alune fara sare(si nu prajite in ulei..mie imi lua mama crude si mi le prajea in ceaun), migdale crude, chiar si soia prajita(care e fff buna), fistic fara sare..toate astea te ajuta sa treci de senzatia de foame dintre mesele principale
pentru moment nu te trec in tabel pana nu incepi cum trebe monti si te cantaresti dupa o sapt de monti si atunci sa vezi rezultate
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik catalishka,carnaw,ariel7000,ymca astept datele sa le trec in tabelas meniu azi: MD(9):o nectarina mica, 700g cirese G(11):cana de lapte cu cacao+para P(13): salata:2 rosii, 2 castraveti si telemea de oaie (acu incepe orgia) G(14.30) :pahar sampanie+2 trufe G(17) placinta cu brinza fara zahar dar cu foi de placinta din comert C(19): cartofi noi fierti si prajiti cu marar si usturoi cine sare acu la jugulara mea ? astept pietre , rosii si muraturi stricate |
Vaaaai, Brindusika, ce orgie!!! felicitari!
las ca nu se vede....mmmm, cartofi noi...
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
brindusik spune:
ninha la fel eram si eu dupa cartofi noi..inainte sa tin monti era leguma mea preferata...si acu imi tot facea sor'mea pofta cu cei noi..si am spus dom'le trebe sa mananc ca altfel se strag frustrarile astea in creier si cand dau navala...nu ma mai opresc
Nicoleta spune:
La multi ani copiilor vostri si copiilor din voi! Sa fie sanatosi si fericiti!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Monnvas spune:
Neatza.
Inainte de toate as scoate la Brindusik, da' nu ma lasa ciocolata neconforma pe care tocmai am halit-o. Sunt in plina invazie sovietica si ma gandesc ca daca am slabit in perioada premenstruala, cand Monti zice ca te cam umfli, poate n-o fi foc cioco asta acum. Oricum, fiind cu lapte e atat de dulce, ca mi-a trecut cheful de dulce pe urmatoarea saptamana, cre' ca tre' sa ma duc sa-mi storc o lamaie.
Mai sunt si un pic intoarsa pe dos ca am niste suparari in familie. Nepotul meu, de 18 ani, a dat ieri prima proba de bac si, cand s-a intors de la examen, a facut accident. El e OK, dar batranica pe care a calcat-o a murit Nu-i vina lui, cel putin nu in totalitate, ca babuta a iesit de dupa o dubita sa traverseze aiurea, dar ce te faci cu constiinta... Si mai e si un baiat destul de credincios, maica-sa (cumnata-mea) e si ea o persoana religioasa... Avea planuri sa dea la facultate, acum nush daca mai e in stare sa puna pixul pe hartie la bac. Offf...
Va si urez petrecere frumoasa de ziua copilului. Chiar, pe Brindusik o putem ierta, ca ea intra la copii Sa ne traiasca gandaceii, sa creasca mari si sanatosi si sa ne bucuram de ei!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
andanii spune:
ooo monnvas , dumnezeule ce nenorocire .... groznic ce sa zic , bietul copil ... da cine a pus-o pe babuta aia sa treaca neregulamentar ? avea viteza mare ?? groaznic , ce sa mai zic ....
io-s in dilema, nu stiu ce sa mananc azi .... merg pe la piata s vad
brandusik las ca eu te ier pentru cartofii aia
La multi ani copiilor
andanii