MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ymca spune:
puisorul si noi suntem in zona cu boli, dar nici macar nu stiu ce este. a debutat cu febra ieri si a ramas singurul simptom momentan. am cautat-o in gura si se pare ca mai ies niste masele, dar totusi sa faca febra o zi intreaga. in rest e activa, a alergat peste tot pe unde am fost si noaptea mi-a facut cadou un frison de zile mari care m-a terminat psihic. si tocmai incepusem gradinita de o saptamana...si azi nu mai voia nici aia mare sa plece la gradi, ca vrea sa stea si ea acasa
. iar eu miercuri plec din tara si sper sa le las intr-o stare cat mai buna. mi-au facut deja lista de adus cadouri
iar eu le desenez azi pe un calendar cate zile stau, ca sa poata sa puna un X pe fiecare zi care se scurge.... sanatate multa piticei tale (noi n-am avut pana acum nicio otita la niciuna din fete)
in weekend am mancat haotic si monti si nemonti, dar nu am exagerat cu cantitatile.
asadar raportez si eu 74kg si mai raportez ca de miercuri plec la un all inclusive deci sunt sanse mari ca pana duminica sa pun la loc nu numai kg dat cu sudoare, ci si inca unul doua cadou. ma tot gandesc cum sa rezist, mi-am facut tot felul de strategii de abordare a meselor si coffee-break-urilor....dar stiu ca odata ajunsa in sala de mese, nu voi prididi carand farfurii cu tot felul de minunatii pe ele. mi-am propus sa vin de acolo nu numai cu acelasi nr de kg, dar chiar mai supla cu 1kg...sper eu sa fac sport mult seara
felicitari fetelor pentru scaderi si stagnari!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
raport: 69.5 kg ...nici nu ma mir, 2 saptamani am mancat numai tampenii, acum sunt si cu navala rusilor, deci iar sunt imbibata bine in apa.
as mai scrie dar am enorm de multa treaba si nici nu ma simt prea bine, ca sunt cobza de racita.
va pup si spor la slabit!
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca cat a costat aparatul de masaj anticelulitic? si stai in picioare ca sa te masezi? ocupa mult spatiu? unde ti-l instalezi? |
-a costat aproape 500 ron cu taxe de transport;
-stau in picioare si ma rotesc la anumite intervale, functie de zona pe care vreau s-o maseze;
-are o platforma de sticla, lunga de vreo 70 de cm pe care stai, si lata de vreo 40 de cm. in rest e mai mult inalt decat lat;
- l-am instalat intr-un colt de sufragerie in asa fel incat sa ma pot uita la TV, ca trebuie sa stau cate 20 de min de 3 ori pe zi. si in apropierea unei prize, ca are cablul cam scurt
Cam asta e. si de numeste HMS, habar n-am de unde
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Nicoleta spune:
Multumesc de urari!
Eu azi nu am apucat sa ma cantaresc cu burta goala, maine sper sa reusesc...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Io n-am ce raporta, ca sunt la acelasi 50 kg +/- 200g, de la o zi la alta. Inca n-a sosit nota de plata pt aiurelile de saptamana asta, poate or fi luat-o rusii cu ei
Ieri la padure am aflat ca piticul meu are rau de masina. Eram cu niste prieteni si le-am asezonat frumos toate husele In rest... toate bune si frumoase pana la chiftelutele facute de preteni
Azi:
md. iaurt (vreo 400g )
d: mazare cu pui (usor abatuta ca mazarea avea si neshte morcov intr-insa)
c: ciorba de curcan sau "barcute" de dovlecei (un soi de dovlecei umpluti cu branza, da' na, trebuia o denumire mai apetisanta).
Nicoleta, la multi ani sotzului!
Brindusik, tocma' ce ma pregateam sa-ti zic ca poate iti trebuie un Monti mai riguros, nu o dieta noua.
Io refuz sa mai gatesc dupa ziua de azi. Au aparut ciresele si pepenele galben stiu ca nu-i prea Monti ce zic, da' parc-as face o saptamana de detoxifiere, cu fructe la greu
Monica mami de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
montignace spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw pt cele 6 zile( eu am dat jos doar 0.500 kg o nimica dar nu mai pun gura pe orez..... ![]() |
carmaw ies cu
![](sm.gif)
![](amenintare.gif)
![](amenintare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmaw/carmaw.jpg)
carmaw spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui montignace
carmaw ies cu ![]() ![]() ![]() |
ASA_I nesabuinta si faptul ca 'nu am tinut la mine' nu se repara usor!
Imi e mai usor cu voi cind ma apuca foamea ...CITESC!
multam si pupici
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
cge spune:
Sanatate multa puilor bolnaviori.
Daca e raportat, eu raportez stagnare:58,2kg
Am avut o sapt. grea, cu sfarsit de sapt. frumos cu multe mese la restaurant: am serbat o colega la scarbiciu, am fost la un baby shower organizat de noi, cele de la Sezatoarea Canadiana, iar sambata si duminica, am fost pe fuga cu o multime de trebi.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005