Aspirante optimiste > 20 ani (509)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
maduta in special la fructe: cirese, capsuni, caise, struguri, pepene.
si mai am momente cand vreau dulce orice e dulce.
am poftiti si la mici cand m-au invadat vecinii cu un mega gratar exact la geam. si cam atat.
dar cred k pana la urma dau comanda la o pizza k inca imi sta gandu la ea.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
camcris spune:
bebelu spune adresa ca trimit io
i-mi pare rau ca ti-am facut pofta, data viitoare nu mai prezint decat apa si suc
mada ai fost bestiala cu covrigii
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Andreea ce faci cu hainele? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Anca duminica plec in saptamana de miere!
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
mandreeac spune:
Fetelor eu plec in parc ca m-a rugat nepotelul meu sa jucam fotbal. Mi-a zis ca sunt cea mai buna fotbalista si trebuie sa merg cu el, nu?
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
madutza_bra spune:
draguta, da o surioara imi doresc si eu acum nu ma supar nici la inca un nazdravan ca si Cristi
bebelu, puna mana si manaca pizza, daca nu acum atunci cand iti vei mai face toate poftele?!?!?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
doula spune:
Am citit si eu capitolele cu pricina ..... a fost greu sa vezi ce cuvinte iese din gura uneia care se numeste FEMEIE la semnatura. Si a fost si mai trist sa vad ca nimeni nu i-a luat apararea lui Niko. Trist. Si ea are nevoie de atata sprijin.......
Adevarul este ca Niko e o femeie puternica. Alta femeie in locul ei ar fi fost mai mult moarta decat vie (bine inteles ca nu ar mai fi avut puterea sa munceasca, sa plece in calatorii, sa gateasca sotului si sa isi intretina parintii).... Este aproape imposibil ca ceea ce face Niko este omeneste posibil.
De aceea cred din tot sufletul ca acest bebelus pe care Niko l-a primit este darul lui Dumnezeu. Si numai El ii da puterea sa treaca peste tot cu atata putere.
Andreea
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson
"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
madutza_bra spune:
camcris,
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
roxy_s spune:
fetele am intrat 2 secunde sa va salut, ca am citit acum ca va era dor de mine am vazut ca bebelu tot zicea ca ma vede si sa nu ziceti ca nu vreau sa vorbesc cu voi.
nu va supi pe mine dar suntem plecati in tulcea,am fost si in delta cu niste prieteni si stam toata sapt. am intrat fuga pe laptop-ul prietenei mele, dar va dati seama ca nu pot abuza de el si nici n-am avut timp sa scriu ca am tot fost plecati pe colo si pe doncolo. am mai intrat cand si cand si v-am citit...bine....ca am mai citit si pe diagonala
ne auzim luni cand incep munca si o sa am timp sa stam la taclale.
va pe toate.
Viitoare mamica