Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
vladimirescu spune:
andra multumesc, esti tare draguta :)
Nu te gindi ca in comunitate copilul o sa-si strice bunele obiceiuri alimentare, tu fa ce poti, cit poti, macar esti tu cu constiinta impacata. De exemplu eu ii critic pe ai mei ca m-au indopat de mica cu dulciuri cit am vrut eu, fara limita, si ca ma puneau sa maninc piine cu orice, ca acum nu pot fara dulce si piine!
Si, uite, dupa un an de gradinita, Vladimir nu prea si-a schimbat obiceiurile, ca eu ii fac si educatie, ca "dulcele strica dintii si te face gras si fara putere" iar "verdeturile te fac cu muschii tari"... pt un pici de 5 ani inca impresionez cu argumentele astea, mai tirziu mai vad eu :))
dayanara esti in mare forma azi :))) aia cu nasturele potential ucigas e tare!
bluekidoo iti tin pumnii cu lapticul !
Asa e cum zice ioanaa28, cel mai bun stimulent e bebe pus la sin.
Vad ca in general toate care am avut scaderi de lactatie ne-am revenit... asa ca, honeybaby, curaj !
ioanaa28 spune:
Anca
ar trebui sa facem clubul soacrelor mari la patrat
uite, am facut o listuta:
mami25
mami07
ioanaa28
Alice
vladimirescu
babyangel
samaria
selina
ninocikap
wapi
Ar mai fi DianaMi si Magdone cu doi baieti ...dar...si o fetita....
si "Soacra cu trei nurori" miri mik
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
am fost prinsa cu tot felul de activitati in ultima vreme, asa ca nu mai revin la ce s-a intrebat si raspuns deja.
La sf sapt trecute am fost la un botez si am avut musafiri, niste prieteni cu o fetita mai mica decat Alex cu 4 luni. s-au inteles de minune, tare, tare draguti la lac,am facut si carnaval,si baita impreuna
am si eu o poza pe aici
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
vladimirescu spune:
off topic, ca sa fac haz de necaz
bilantul zilei de azi cu socrii in vizita:
- conector furtun gradina rupt (pina iau altul tre' sa ud cu sticla plantele)
- casa plina de tintari si muste (soacra se incapatineaza sa deschida fix geamurile care nu au plase de tintari, alea cu plae nu-i plac)
- niste plante culcate la pamint (soacra a udat cu presiune maxima si le-a omorit)
- cauciuc bicicleta spart sau dezumflat (asta e de la barbatu-meu, care azi a luat bicileta mea, "ca era mai la indemina" decit a lui...)
Subtirel azi... dar si miine e o zi, ca mai sta !
ioanaa28 spune:
In rest..toate bune Ovi papa in continuare de doua ori pe noapte, desi la 10 sapt avea 6.200 kg...E ub scumpic cuminte si zambicios, sunt lesinata dupa el si ma simt privilegiata si binecuvantata ca pot sa cresc un bebelus
Alex il iubeste tare mult si nu vede absolut nici o parte rea in faptul ca are un frator. De fapt il considera bebelusul lui, bebelusul pe care si l-a dorit tare mult
Sa va povestesc ca de fapt el mai vrea si alti bebelusi...
doua faze..
1. "mama, ce o sa facem cand o sa avem multi, multi bebelusi, unde vor dormi ca nu avem decat un patut?"
"pai nu stiu daca vom mai avea si alti bebelusi...." ..zic eu..
"cum sa nu?..un baiat, o fetita, un baiat, o fetita..."
2. Au facut o excursie cu gradinita ieri, la Salina la Turda, si s-au oprit si la Manastirea Dumbrava din jud Cluj. Aseara, ne uitam la poze, si la manastire era un lac, in care se aruncau monezi, mi-a explicat el si daca iti pui o dorinta se indeplineste. Doar ca era suparat ca el n-a avut o moneda. Asa ca i-am promis ca vom merge candva impreuna si vom arunca si monezi si ne vom pune dorinte. iar cand l-am intrebat ce isi doreste, mi-a raspuns tot cu o intrebare: " o fetita ??"
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu off topic, ca sa fac haz de necaz bilantul zilei de azi cu socrii in vizita: - conector furtun gradina rupt (pina iau altul tre' sa ud cu sticla plantele) - casa plina de tintari si muste (soacra se incapatineaza sa deschida fix geamurile care nu au plase de tintari, alea cu plae nu-i plac) - niste plante culcate la pamint (soacra a udat cu presiune maxima si le-a omorit) - cauciuc bicicleta spart sau dezumflat (asta e de la barbatu-meu, care azi a luat bicileta mea, "ca era mai la indemina" decit a lui...) Subtirel azi... dar si miine e o zi, ca mai sta ! mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
mamaaaaaaa, da chiar trebuie sa ai nervii tari...
eu una fac urat rau cand cineva imi strica lucrurile...
iti urez rabdare...mai stau mult?
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
vladimirescu spune:
ioanaa28- stau pina duminica... dar peste 2 saptamini vin iarasi!!!
Am uitat sa mentionez: plus stricat periuta circulara cu care spal pe dinauntru suzetele lui Floricica - a spalat morcovii cu ea !!!
Ia sa vedem miine ce mai face...
ioanaa28 spune:
Si la noi s-a intors mama soacra din Italia, dar vad partea buna...se ocupa de Alex..sau mai bine zis Alex e tot pe capul ei.
In rest ignor sfaturile referitoare la bebi de genul.."da-i ceai cald intre mese", "i-ar trebui caciulita noaptea", "e prea mic sa stea pe verticala, tine-l culcat",etc...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
Citat: |
Am uitat sa mentionez: plus stricat periuta circulara cu care spal pe dinauntru suzetele lui Floricica - a spalat morcovii cu ea !! |
Asta-i tare
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..