Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Multumim la toata lumea pt urari si imi pare rau ca nu va felicit si eu pe voi, numai cum scriu eu din ani in pasti nu am cum sa iau pe fiecare pe rand.

La Multi Ani la toti iepurasii de 1 lunita, 2 lunite, 3 lunite si 4 lunite

Vroiam sa va zic ca noi venim in Rom in sept cu blueair si avem voie pt Melina 10 kg bagaj de cala. Acuma cu carucior/ scaun masina trebuie sa sun ca nu stiu precis.

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

RAMY77 si eu sunt din Tg Mures, credeam ca si Mihaela are pe aici originile ca mi se parea ca seamana cu cineva cunoscut. La pozele voastre m-am uitat...dar nu va cunosc, eu stau in Tudor, de vreo 10 ani, dar acum de cand am nascut stam cu sotul in Italia, si acasa o sa mergem in concediu.
Poate ne intalnim atunci

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Si eu tot in Tudor stau...asa ca,atunci cand veniti in concediu e simplu sa ne vedem

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ramy77 atunci o sa fie tare simplu sa ne intalnim in parc la plimbare, asa ii gasesc repede la fii-meu gagica, chiar daca Briana e mai mare

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare si de la noi pe ziua de azi!

denisa am acelasi id de mess, dar nu am mai intrat

vladi scrie tu pagini intregi si nu iti face griji ca nu raman necitite. mie imi plac tare mult mesajele tale ca nu trebuie sa stau o zi intraga sa caut anumite informatii, sa le filtrez, etc, mi le dai tu mura-n gura

castelana imi pare bine ca te-am citit mersi mult si pt raspuns

legat de papa sanatos si educat copilasul in stilul asta si eu sunt perfect de acord, o sa ii fac tot ce ii dau acasa: branzica, iaurt, piure, etc. si ma gandeam ca poate cand o sa ajunga la scoala si o sa il ispiteasca colegii la chips-uri, prajiturele, acidulate, etc, ufff,

mai aveam de scris, dar ma cheama pishtilik

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Fetele mai tehnicute, cum sterg pozele din album, ca sunt multe si as pune mai recente...

Vrei sa le sterg eu?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cata ce grasuna e Ioana. Si frumusica, am vazut-o in poze. Sunteti o familie frumoasa.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

2anke ce tare...blueair companie ieftina da voie la bagaj de cala, dar e tot de 10 kg...ca cel de mana, asa ca tot branza aia e ca ce bagi in cala iei restul in mana si invers

andra ca tot ziceai de off topic, azi m.am inchis la niste blugi marimea 36, asa intinsa in pat pe spate, dar mi.e ca daca ies afara si sare nasturele si pocneste pe cineva in cap moare :)))

si inca o intrebare: cand incepe sa ne cada parul ca am uitat?
adica vreau sa stiu in caz de ceva sa slabesc mai repede, ca nu.mi place grasa si cheala

vladi buna ideea cu balonul de aer, cand ai scris nu m.am dus sa cumpar special, dar are ivan unul de cateva zile si silvana adoarme cu ochii la el, e atat de urat ca.mi vine sa.l arunc, e sponge bob, patrat si cu 2 dinti, noaptea cad intru in sufragerie si.l vad in aer mor de spaima

fi.ti atente aici, mai ales miria :))): noi mancam danone in prostie :)))
noi nu silvana evident :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stefi esti prima care spun ca silvana seamana cu mine :)))
moasele in spital si doctorii se intraba cu cine seamana, dupa ce.l vad pe leo se linistesc
poate aici in poza asta a mea din tinerete de pe vremea lui stefan cel mare sa semene un pic
http://good-times.webshots.com/photo/2511536260101703877pusPpU

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna mamici

vin si eu cu o veste buna.. stiti ca acum ceva timp ma vaitam ca a disparut lapticul de tot si nu reusesc sa storc nici macar o picatura.. cu toate astea eu verific la 2-3 zile sa vad daca reusesc sa storc ceva.. si aseara surpriza: am stors o picatura amarata din sanul drept.. asa ca bagam ceaiuri de lactatie la greu.. eu inca sper la o minune sa incep sa-mi alaptez iar puiu

am pus si noi poze cu tinuta de vara

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Buna mamici

vin si eu cu o veste buna.. stiti ca acum ceva timp ma vaitam ca a disparut lapticul de tot si nu reusesc sa storc nici macar o picatura.. cu toate astea eu verific la 2-3 zile sa vad daca reusesc sa storc ceva.. si aseara surpriza: am stors o picatura amarata din sanul drept.. asa ca bagam ceaiuri de lactatie la greu.. eu inca sper la o minune sa incep sa-mi alaptez iar puiu

am pus si noi poze cu tinuta de vara

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Draga mea, iti urez succes dar nu uita, pune bebelina la san cat mai des. De fapt, de fiecare data cand papa. o pui la san, sa moflaie un pic, iar daca e laptic ea il gaseste cu siguranta, abia dupa aceea ii dai LP.Bea ceaiuri , sucuri naturale, apa plata, papa bine si dormi !!!
Poate va amintiti cum m-am chinuit si eu o sapt., cand luam antibiotic, sincer nu credeam sa reusesc dar uite, acum papa exclusiv titi, ca sa nu mai zic ca in unele zile a fost nevoie sa mulg un pic ca era in exces

Dar repet, pune-o pe Tanya la san cat mai des !!!
fetele

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput