Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
miria_cristina spune:
Daca vor face vaccinul in iunie cum l-au facut in aprilie (ca si atunci se promisese solemn ca vor avea de unde)....
Eu l-am comandat ca sa fiu sigura. Acuma mai e putin pana in iunie, asa ca, voi astepta si eu sa vad ce se intampla, daca ne duce cu zaharelul atunci macar il am pe al meu si cine vrea sa mai faca poate sa imi spuna, ca se pot face 10 inoculari dintr-o doza.
dayanara spune:
alexandra da asa fac si eu , cand ii e foame cere ea, doar cand tre sa plec ii fac un biberon sa bea cat vrea ...chiar si puti in caz ca a baut devreme, ca sa nu o apuce, depinde si unde merg
stefi wow ce frumosi sunteti! de ioana nu mai zic e intr.adevar durdulie de.ti vine s.o mananci!
andira patura aia costa o gramade de bani mai ales din lana, e superba
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Cristina - asta iti place? http://picasaweb.google.com/kirinati/New#5476304729928441826 Am pus-o pe bb ca sa-ti dai seama cam cat de mare e, dar ea e facuta pentru la toamna / iarna, ca firul are 80% lana. Iris pare cam pierduta in ea, desi paturica nu e chiar asa mare, iar pana la iarna Iris mai va mai creste cu cel putin 10 - 15 cm. Edit: asta e modelul mai in detaliu, ca nu cred ca se vede bine http://picasaweb.google.com/kirinati/New#5476307831085260226 . Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
da, e faina, da eu vreau de vara.-..imi cumpar asa... http://www.disana.de/deutsch/produkte/stillen/decken.html nu au pe roz ca e totul in culori naturale, voi luam culoarea lanii.
multam... iar scriu cu o mana.
premaman n-m aici , sorry....
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
stefimic spune:
MIRIA ai dreptate, si eu astept sa vad luna viitoare daca nu vom comanda si noi undeva, numai ca pediatrul a spus ca trebuie sa fie avizate de ministerul sanatatii.
abia astept sa scap de stresul asta.
ROXANA multumim, dar sa stii ca am vazut ultimele poze ale SILVANEI si mie mi se pare ca seamana leit cu tine.
IOANA am cantarit-o la 3 luni si are 7500 gr.
vreau sa o si masor, n-am mai fost la controlul lunar pentru ca am fost la 2 luni jumate si ma zis sa nu mai trec pe acolo fara rost ca poate mai contactam vreo boala si asa ca vreau sa o masor acasa, a vedem daca reusesc.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
mami25_7 spune:
Multumim de urari!!!Le intoarcem si noi tuturor sarbatoritilor!!!Sunt pe fuga,maine avem si noi botezul.
Ramy77 spune:
Buna mamicute,
In primul rand multumesc pentru urari, nu nominalizez sa nu uit pe cineva... tuturor.
Eu am cam lipsit din zona pe motiv de botez, musafiri din strainatate care au necesitat atentie...., apoi o inmormantare a unui prieten bun care m-a dat peste cap, am fost tare suparata...
Am citit pe diagonala ultimele 2 capitole, sper sa pot tine pasul de acum incolo cu voi.
Noi am reusit sa facem BCG-ul pana la urma printr-o fundatie romano-maghiara care a adus vreo 200 de doze in oras si printr-o cunostinta am reusit sa-l facem si noi.In rest suntem bine, avem 6.750 g la 4 luni (maine)lungimea nu o stiu ca n-am masurat-o, urmeaza sa mergem saptamana viitoare la dr.de familie si vedem atunci.Radem, povestim, tipam ca sa ne auzim, o incantare pentru mami si tati...
MIRIA, imi pare rau, dar cunostinta mea din Ungaria nu mi-a adus, asa ca si noi am cautat alte solutii.Eu zic sa-l faci daca ai de unde sa-l procuri, pentru ca cine stie cat mai dureaza, indiferent ce zic ei....
LALEXANDRA, eu sunt din Tg.Mures...
Am vazut pozicile noi, toti bebeii sunt superbi, pe masura ce cresc devin tot mai expresivi, sunt incantatori
STEFIMIC, sa va fie de bine increstinarea!
GABY,ce m-as duce si eu la alergat cu Zoli....dar deocamdata n-are cine sa stea cu Briana si singura mi-e lehamite...Si ar fi cazul ca kg in plus nu pleaca singure
Si in alta ordine de idei nu cred ca pozele de la botez sunt chiar asa rele....apropo...nu le vedem si noi?
LA MULTE LUNITE PUILOR DE ASTAZI: ERIC PETRUS, MARIA EMILIA, IRIS ALEXANDRA, MELINA ISABEL, LAVINIA VALENTINA.
Trimit si revin, plange piticotul
Poze Briana.
Ramy77 spune:
Fetele mai tehnicute, cum sterg pozele din album, ca sunt multe si as pune mai recente...
MAMI25 sa aveti un botez reusit si petrecere frumoasa!
YAIA, LA MULTI ANI! cu scuzele de rigoare pentru intarziere
Cu diversificarea, am inceput sa citesc si eu tot felul...greu dom'le greu!Nu mai stii ce si cum e mai bine. Pana cand o sa incepem si noi sa diversificam sper sa ma mai luminez...Deocamdata papam numai tzitzi
Apropo de care..va ca e ora de
Poze Briana.
kossir spune:
Castelana , ma bucur ca sunteti bine, ca mai scrii pe la noi, asa vezi, mai da un semn de viata . Uite chiar ai reusit ceea ce ti-ai propus cu programul lui Cezar, cu dormitul in camera lui, cu toate. Pupam mami de imparat si imparatel mimitel. Putem vedea si noi Cezarel maricel?????
Catalina si tu ai fost absenta ultima vreme, dar se pare ca motivat. Frumosi copilasi ai. Felicitari crestinutei Ioana .
Alina crestinare frumoasa maine. Sa va iasa totul asa cum va doriti. Printesele sunt frumoase foc
La fel mami_25 increstinare frumoasa si petrecere reusita dupa
Felicitari tuturor proaspetilor increstinati in ultima perioada
Azi mergem si noi la vaccin. Amandoi copiii. Sunt curioasa cat a luat Sofia de la ultima cantarire. Eu n-o mai cantaresc deloc acasa.
Revin cu vesti.
http://community.webshots.com/user/kosscar
LAlexandra spune:
RAMY77 si eu sunt din Tg Mures, credeam ca si Mihaela are pe aici originile ca mi se parea ca seamana cu cineva cunoscut. La pozele voastre m-am uitat...dar nu va cunosc, eu stau in Tudor, de vreo 10 ani, dar acum de cand am nascut stam cu sotul in Italia, si acasa o sa mergem in concediu.
Poate ne intalnim atunci
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
bordeancavio spune:
miria, eu am mai scris, la Polizu se face vaccinul bcg!!!!
au venit niste doze si noi am facut ieri. mai bine intrebi si tu la giulesti, pt ca am auzit ca au adus in mai multe spitale, in municipal am auzit ca a mai facut cineva.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#