***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Liviana da-ne reteta de la minipitza! Te rugam!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alynta27, pe asta am facut-o: http://biancams76.blogspot.com/2010/03/mini-pizza.html

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Liv, la multi ani pt Bogdanel!!! Sa fie sanatos si sa aiba mult succes in viata! Foarte bine arata tortul, buna ideea cu mini pizza, cred ca o sa o incerc si eu la ziua Marei. Si am observat ca te-ai facut blonda .
La multi ani pentru Patrick si pentru toti copiii (ca varsta si ca suflet , inclusiv pentru mine )!!

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTI ANI ! tuturor copiilor, mici si mari de 1 IUNIE

Alina, multumim de vizionare. Am citit si eu cum ai aflat ca esti insarcinata... as mai vrea si eu un bb, dar am hotarit ca e un pic prea tirziu ( eu am 38, si Eric are 48)...dar ma bucur cu voi pentru orice veste de genul acesta.

Liviana, da, eu sunt in poza, tati a facut o poza cu noi 2,dimineata... www.kraftcanada.com/en/recipes/layered-pasta-salad-110460.aspx" target="_blank">Salata si poti improviza, eu ca dressing am pus maioneza si iaurt 0%, arata foarte bine si la gust super.Eu primesc revista de la Kraft, dar si site-ul e plin de retete. Super tortul tau si bunatati , ca intotdeauna si copii au avut fun ! Am salvat link-ul pentru mini-pizza .

Carstea, da, asa e...Nicole era tot o cutulita, dar acum are cam 13 kg...cutulitele s-au "mutat" la mine...Ai mei parinti vin la noi vara, stau cam 6 luni, si sunt un cuplu fericit, mereu au fost fericiti...Am modificat in bucatarie, era tapet vechi si tavanul nu-mi placea, asa ca s-a muncit cam 2 saptamini, dar am o bucatarie super faina acum, as mai vrea sa schimb geamurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Stiu ca nu se vad pozele decat cei de pe facebook le vad dar o a le urc si pe picasa si o sa le vedeti.
Liviana, da pestele e una dintre capturile pe care le-a prins sotul....foarte mandru de altfel.
Tipa cu care am sarit nu e verisoara, ea inca nu are dreptul sa faca tandemuri. Trebuie sa ai o anumita licenta pentru asta iar tipa cu care am sarit e instructor angajat pentru asa ceva.
verisoara mea era si ea in avion a sarit dupa noi. iar cu pozele si eu am fost tare entuzismata de ele, tipul care a filmat avea camera de filmat la nivelul ochilor in partea dreapta, iar sus pe cap avea aparatul foto. De la aparat avea un furtunel pe care il tinea in gura si de cate ori sufla in el facea poze. Mi s-a parut foarte interesant.
Angela, tare frumoase ai sunteti voi doua.....eu zic ca daca vrei bebe 2 niciodata nu e prea tarziu.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Asa e Vas, niciodata nu e prea tirziu sa ai bb2...Eu sunt foarte multumita ca o am pe Nicole, dar dupa o anumita varsta corpul se schimba, cel putin in cazul meu, ma bucur ca am putut s-o am pe ea.Ai vreun gind ??? Fratior sau surioara pentru Eliza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

LA MULTI ANI pentru toti copiii!
Liviana v-am vizionat si eu pozele. Observasem si eu ca te-ai facut blonda. Tare te admir pentru cat de tonica esti mereu. Si tare fericita esti in toate pozele.
Vas astept si eu pozele pe Picasa.
Angela v-am vazut si pe voi. Ai o adevarata domnisoara!
Eu fug sa-l iau pe Andrei de la gradi.
I-am luat cadou de 1 iunie 2 carti (la cererea lui). Sper sa fie si mare la fel de incantat de carti ca acum. Acum de cate ori il intreb ce cadou vrea cere carti. Asa ca acum i-am luat Tinkerbell si ceva magnetic cu dinozauri. Sa vedem ce succes au.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc Alina-Alma! Am doar suvite de la Pasti, acum trebuie sa ma vopsesc iar si sa ma tund, insa cred ca pe la finalul lunii dupa ce (sper!) voi ajunge la mare.
Reteta de pizza merita, e mult mai usor de facut asa decat cu aluatul intins tot in tava. Mie imi iesea cam tare, dar in formatul mini e grozav. Am pus si un pic de malai cum scrie in reteta si a iesit mai crocant.
Angelabv, multumesc si tie pt reteta, mie imi place totusi sa amestez ingredientele cu sos, nu doar sa torn deasupra. Super ca vin parintii juma' de an la voi. Care e secretul fericirii parintilor tai? E minunat din ce zici.
Ca fapt divers, am o colega care a incercat pana la 40 ani sa faca un copil si daca a vazut ca nu poate a infiat un bebe. Acum ea are 50 ani si copilul 10!
Vas, chiar ca interesant mecanismul click cu gura!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am mai scris o data mesajul asta da nu stiu pe unde e .

LA MULTI ANI Eden, Maria Antonia, Eva Maria, Bogdanel, Elias, David, Patrick

La Multi Ani tuturor copiilor si celor care se mai simt copii

alynta felicitari pentru vestile bune.

ckristina mai ai putin. Sa ne anunti cand punem majoretele la treaba .

liv da, da confirm. Foarte bune toate si mai ales ca au fost mancate la aer curat.

Mergi la inceput

Madaiulia, da...e domnisoara cu fite, mai ales cind e in centrul atentiei...

Liviana, salata se amesteca cind se serveste, straturile dau bine cind o pui pe masa,si apoi o amesteci...Cit despre secretul fericirii, nu stiu, e secret ! Sunt impreuna de 44 de ani...

Mergi la inceput