***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ana, scrie site-urile sa ma uit si eu. eu vreau doar pat, dulap si ceva in care sa pun jucarii, carti, si le las asa pana ajunge una la scoala, cand le voi face camere separate, cu birouri, iar noi ne vom muta in camera mare. Si camerele mici sunt mari, adica cea in care vreau sa le las impreuna pana mai cresc are 17m2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

cristina, nici Andreea nu vrea pantaloni mai scurti, trage de ei si tipa, la fel cu manecile, dar doar daca is mici bluzele, daca e maneca scurta nu are treaba. Noi avem probleme cu culorile, ea trebuie sa fie imbracata cu albastru, si sora-sa cu roz . si ca un facut, am mai multe haine albastre pentru alexandra decat pentru ea.
Noi am facem asa, o las in casa nonstop cu bluze albastre, afara luam o bluza cu noi albastra. Dupa ce s-a plimbat cu bluza in mana vreo luna, m-am saturat ca s-a impiedicat in ea si vroia sa urce cu ea in mana si la topogane, am zis ca bluza sta in poseta sau geanta si se uita la ea, am lasat un colt afara. Eu apelez la Kitty, alba ca zapada. Nu mai vrea pantaloni, numai fuste si rochite, albastre daca se poate. Ii mai zic si ca ramane acasa daca nu ma asculta, evident cu nu o las, asa ii zic in prima faza mai categoric, ca apoi sa negociem sa punem bluza in poseta.

Dar merge cu 2 kitty in mana mari de plus, una e a lui sora-sa, si cateva figurine in mana. A pierdut nu stiu cate, ne-am intors si cautat, am cumparat luna asta Kitty de mi-a venit rau, cred ca de 300ROn. Dar am progresat, cand urca la topogane le lasa in geanta la carut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna ziua

Noi am ajns ieri de la turcaleti, poze aici
http://picasaweb.google.com/ioana1303/Concediu2010#
A fost super, mai rece decit aici... adica vreo 27-20 grade, apa, mare!
Aici cald, un deget infectat de la o cazatura cu scaunul(Patrick a facut o cascadorie si s-a ales cu unghia unui deget infectata, asa ca suntem arestati la domiciliu, pt a urmari dr puroiul de sub unghie

Liv, de 3 ani am de galerii de lemn, nu au cazut, chiar daca mai trege P de ele. Sunt ok, nu am plingeri. Ce costume elaborate am vazut in poze. Ce ma asteapta!
Concediu placut!

La multi ani sarbatoritilor saptaminii trecute!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ioana, frumoase pozele, ce tunsoare sic ai! Am avut si noi puroi la deget de la un colt netaiat bine...
tamaraspt, exact la asta m-am gandit eu cand am lasat-o pe ea in dormitorul mare.

DIDI, unde esti?

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Chiquitita la "Casuta lui Peticel" am facut petrecerea. E un loc de joaca in Brazda. Iti dau mai multe detalii pe PM daca te intereseaza.
An@ multumim! Pe langa ambitios in sensul bun e si capos de ne dispera. Daca dupa lupte intense nu iese cum vrea el zice : de fapt eu asta voiam sa fac/zic/mananc, doar ca nu ati inteles voi . Imi vine sa il si scutur un pic cand il vad asa incapatanat, dar imi e si drag de el ca e diplomat.
Ioana super pozele de la mare. Noi vrem sa plecam cam in 2 saptamani, dar inca nu ne-am hotarat sigur unde .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Mariuca si Andrei

Am pus cateva poze si filmulete de la serbare Maya aici.

Mergi la inceput

Maria! Addinel mai treci pe la noi.
Andrei! Lavini mai povesteste-ne despre minunile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Nu am avut net si am fost "bolnava"!]Liv concediu placut! recuperez zilele astea!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Stefan! Petrecere frumoasa azi! Mami te asteptam cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Stefan
Ioana, sa-ti traiasca baietii, sa fiti sanatosi si fericiti!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput