Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

la mine-n casa deja e asa de cald ca tre'sa pun in functiune ac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna,

Sanatate Cristi de Andreea si scarpinare putina !

La multe lunite bebe Alexia !

Sabina , sunt nu frumosi ci fffffffffff frumosi!

eu am comis-o iarasi ! I-am dat voie sa inchida el usa la masina si si-a trantit-o pe deget. Nu pot crede ca nu m-a dus mintea sa prevad asa ceva !
nu va pot spune cat de tare si mult a urlat , am si plans de prostia mea .
Nu l-am dus la dr , in somn l-am verificat daca e rupta falanga, insa nu s-a clintit. Mi-e frica de vreo infectie , azi dimineata cand schimbam bandajul, am reusit sa rup 1mm de cojita facuta .
nici conexiuni nu mai fac , toata ziua imi vine sa fac asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Multumim pentru urarile de sanatate. Sa speram ca o sa reusesc sa l tin sa nu scarpine!

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Andreea, da-i cu mixtura mentolata, e si cald acum, ii prinde bine.

cam ustura aia. pudra mentolata e buna si remediul homeoat rhus tox. Multa sanatate! (al meu a rupt multe dintre ele n-am avut ce-i face din pacate)

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dau copy=paste la mesajul pus la subiectul lui David:

Buna dupa-amiaza!

Sunt si eu in impas din cauza scaderii cantitatii de lapte. Ieri dupa-amiaza am deschis cutia de LP i-am facut 100ml dar nu poate sa bea. Isi face greata exact ca la suzeta, se strimba si se ineaca.
Am incercat cu lingurita dar nici asa nu bea grozav, jumatate ii iese din gurita, la fel cu seringa.

Dupa ce am dormit vreo 3 ore a supt din nou binisot. Am observat ca nu am mincat la fel de consistent ca deobicei ieri si alaltaieri si sper sa fie asta cauza ca aici pot remedia.

Vorbeati despre diete, ce diete la alptat, nu e posibil, ce l putin nu la mine. Daca nu beau multe lichide, chiar in sila uneori nu am laptic.

Si pe mine m-a batut gindul sa mai reduc din mincare, sunt constienta ca mi -s largit tare stomacul de la ataita ceai, lapte si apa dar nu am ce face pentru binele lui bebe.

Mai bine sa creasca carnita pe el mai ales ca nici acum nu e vreun gras.

Asa ca nu imi ramine decit sa maninc si iar sa maninc doua feluri, desert plus snakuri ca alta cale nu exista.

-------------------------------

Apoi doresc la multi ani pisicutei dulci Alexia!!!

Ca o continuare la mesajul de mai sus imi propun sa ma odihnesc mult la Bucuresti si sa petrec timp cu bebelusul meu in loc sa bat molurile.

Intru miine seara de la hotel sa vad daca ati hotarit ceva cu intilnirea.

Inteleg ca nici Sabina nu poate marti, deci miercuri cum am propus eu ar fi bine.

Luiza hai ca tu esti catalizatorul!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fetelor, am un noroc chior!!
Mi-am zdrobit bine de tot degetul (varf index stang - si eu sunt stangace!). Am ajuns la urgentza, nu e rupt, dar am o rana adanca de mi se face rau numai cand ma gandesc.
Norocul e ca falanga mai e la locul ei, ca puteam s-o amputez...

Faza e asa. Fost sambata la nunta - totul su-per si superb! Organizare helveta (a bit too much), dar decor, cocktail, rochia ei cu trena... Si punctul culminant a fost valsul ultra-delicat, la care s-au cam balbait si chinuit, dupa care s-a stricat muzica si... a urmat exact asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=RucGuhk8qQI

La ora 1 retras cu sot + Alex la hotel (cand se incingea dansul , dar era prea tare muzica pentru BB). Dimineatza l-am lasat pe Radu la aeroport (parca tot mai grele sunt despartirile...), trecut si recuperat Micha de la Tagesmami, si acasa, cand sa descarc toate din masina: costume, rochii, valijoara samd, am dat jos carutzul ala mare si greu cat un jeep si... mi s-a deschis accidental inainte sa-l pun jos si mi-a prins degetul in articulatia de pliere. Si s-a montat, cu degetul meu inauntru: click! Brrr!
Ei, trebuie apasate doua butoane simultan ca sa se 'deschida'/plieze, deci nici o sansa cu o mana blocata. Micha se uita neputincios si oricum nu ar fi avut suficienta forta... Asa ca mi-am smuls cumva degetul, sfartecand si mai mult ce era taiat... mai ales la radacina unghiei... Imi trebuie droguri sa uit, zau! Si curgea sangeleeee, si l-am infasat mana intr-un body de BB sa nu sochez copilul ala mare. Si in casa am vazut ca e plat si adanc rau, nu stiu exact ce se vedea acolo, probabil os. In fine, cei de la urgente mi-au spus sa vin. Cu doi copii urland in masina, obositi morti, eu cu degetul pulsand, am ajuns acolo. Radiografie (ok), dezinfectat, anti-tetanos improspatat, ibuprofen + paracetamol si acasa.
Acuma chiar nu trebuia sa ma handicapez la 2 ore dupa ce a decolat Radu. Schimba pampersi, spala, hraneste etc. fara index care e placinta. Mi-e frica sa ma mai uit.
...dar putea sa ramana in carutz si era mai nasol, nu?!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Ah da, la Urgente Micha a fost extrem de cuminte si doar a plans/protestat ca nu putea veni cu mine in sala de radiografie. Asa ca s-a ales cu o masinutza de la asistenta si o seringa de la un tip (deci nu 'sora' ci ' frate medical' ). Insa Alex... UUUAAAA! Ce sa stea in scoica?! (Oricum o detesta, stationara sau in miscare/auto.) Pana la urma l-am alaptat acolo, intre verificarile indexului aplatizat, si cu el de tzatza alergam dupa Micha care voia musai pipi si nu avea pampers... Ca la nebuni!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Aniast, cool trotineta. Vlad poarta si casca?

Taica-su a insistat la inceput sa-i dea lui Vladi casca dar cum eu ies cel mai des cu el si sunt mai inconstienta, nu i-am pus.

Not good!

Subscriu. Dupa ce o sa dea de doua ori cu testosu' de pamant si o sa-i iasa niste cucuie de alea de nu stii daca trebuie sa mergi la radiografie sau nu, sa vezi cum ii dai dreptate lui Tati. Parol ca stiu din experienta!

Mergi la inceput

Ceamica si frumoasa, ma bucur ca te gandesti la noi. Dar de ce la Elefanten - chiar asa mare si multa sunt?!
(Apropos: alaptatorelor, nu va stresati sa reuntati la ciocolata: ne "se" merita! Eu asa perioada agitata am, ca nu apuc sa mananc, de cioco uit complet (expre nu-mi iau la magazin, sa n-o am, c-o pap) si cu toate astea nu se misca acul de la cantar! De vreo 3 saptamani imediat. Probabil patesc ca la Micha: cum se intarca BB, cum se rostogolesc de pe mine kilele, de la sine.)

Babylina, asa plange inima in mine cand citesc despre voi. Dureros procesul. La prima postare aproape boceam. Sanatate si putere. Ca iubire aveti.

Andreea11 Si sa nu se scarpine prea de tot...

Roxali, asa e cu despartirile, chiar am scris. Offf.
Noroc ca Micha e asa incantat de tot ce e la Tagesmami ca isi facea plin de elan valijoara cu arsenalul de culcare: paturita lui, perna, Hasi (iepurele), Andy (ursuletul) si Linda (oaia) sa plece iute la Tagesmami. Dupa 24 de ore acolo, bilantul: super-bine totul, si mai vrea. Numa' nu vrem noi, ca e straniu fara el.

Sabinaaaaa, sunt de un clasic fenomenal si au o frumusete si o gratie... Sunt inamorata de ei! (nimic nou, nu?!)

Valentina, tineti-o toti pe drumul cel bun!

Slippersule, ce mai spui de Veverit, e mai bine? Cu bubi, tusea... tare pe toti.

Ceamica, acuma vad ca se poarta azi degetele plate. Dar si eu prefer sa le am turtite pe cele proprii. Dragul de Sebastian! Astea se intampla intr-o clipa, nu te culpabiliza.
Si Micha tranteste toate usile, dar l-am invatat cum, tocmai pentru riscul asta: cu ambele maini cam pe mijlocul portierei. (Eu sunt pe principiul: daca incepe sa faca ceva - gen coborat trepte, extrem de devreme - prefer sa il invat cum s-o faca sa-i iasa bine, il antrenez. Radu tindea spre interdictie. Dar daca isi pun ei ceva in capsor...!

Erina, imi pare rau pentru probleme. Dar vad ca stii solutia. Tine lichidele, chiar daca scazi aportul caloric - papa un pic mai atent gen sunca fiarta, pulpa de pui fara piele... stii tu. Dar zau ca lichidele-s sfinte! Si DORMI, odihneste-te. Vor veni raaauri de lapte! David sa fie sanatos, ca tu nu vrei la Miss. Inca! (desi dupa okiu' meu ai putea linistita sa mergi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Oh Picio...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput