Lido di Jessolo(Italia)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetele, cu ce-i cel mai bine de ajuns la venetia, murano etc? ce se merita vizitat prin zona? am inteles ca au un muzeu cu rechini? si vom prinde expozitia de castele de nisip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Din Lido se organizeaza excursii cu vapotul la Murano, Burano si Venetia. Noi am luat exacursia asta combinata; am avut si masa de prinz inclusa si ghid. Pe insule am stat cam o ora, am vizitat o fabrica de sticla in Murano si ne-am plimbat pe stradute prin Burano (e f frumos sa vezi casele colorate:-)). Cel mai mult timp l-am avut in Venetia. Daca vrei sa intri la San Marco, sa ai pregatita o fusta/rochie si ceva sa itzi acoperi umerii, in caz ca esti in top si pantaloni scutzi, ca e posibil sa nu te lase asa inauntru.

Si palatul Dogilor e f frumos, e chiar linga catedrala. Apoi sa mergeti spre podul Rialto......

Ai grija ca o cafea in piata San Marco costa de la 7 euro in sus, o apa pe la 3 euro:-((( In apropiere de San Marco e un Mc Donald, asta e cea mai "ieftina" posibilitate de a minca.

Noi, cum am zis, am avut si masa de prinz inclusa (juamte de pui la rotisor cu cartofi si un suc). Cred ca vreo 35 Euro am platit pe excursia asta, in 2006.

Mergi la inceput

helbi, merci noi la venetia am mai fost la san marco deci stiam ce-i pe acolo dar voiam astiu cuce ajungem.o sa vedem de excursiile astea, desi pranzul pt mine e o problema (ca si celealte mese).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Vin si pe plaja cu oferte, dar noiparca dinport am cumparat excursia (nu prea imi mai amintesc f bine ca sunt 4 ani deja)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Philip-noi am mers cu masina pana in Punto Sabioni(cam 15 km de Lido) si de acolo am cumparat bilete dus-intors pentru vapor/vaporetto.Destinatia o alegeti voi.Noi am fost doar in Venezia.
Despre excursiile organizate, vei afla de la hotel.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

stiti cumva daca este vreun laundromat (spalatorie) acolo, de aia cu fise etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, cat am locuit in Italia nu am vazut nici unde spalatorie, de fapt nici in Germania nu am vazut. Sunt spalatorii/curatatorii private dar unde sa poti merge sa le speli singur nu am vazut...

Dar de ce nu stati la baza din Aviano? puteti intra cu legitimatiile si puteti sa si stati acolo, preturi foarte ieftine la hotel si toate facilitatile din US. Aviano e la 1.40 ore de Venetia.

Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

adriana, noi mergem cu catel si purcel la jesolo, adica mama, bunica, tata, matusa, prietena mea cu sotul si fetita plus noi cu copiii, nu suntem numai noi 4, era prea complicat sa stam in baza.
a, si de laudromat, a zis mama ca ar fi unul pe o strada vecina cu hotelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

A ok, daca e si familie extinsa atunci e mai greu :). Bine ca ai aflat de spalatorie!

Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

ne-am intors de cateva saptamani. hotelul imperia a fost ok desi camerele micute, cu usi culisante la baie ca n-ar fi avut loc sa se deshida. personalul amabil si cu mare grija pt dieta mea celiaca. ne-a placut si plaja, perfecta pt copii. am folosit si spalatoria de care va spusesem. o vacanta reusita. am mers de 2 ori la venetia, o data la murano. am luat autobuzul pana la p sabioni si de acolo cu vaporasul la destinatiile astea. am remarcat aglomeratia de pe strada seara cand iese lumea la plimbare. noi la tara aici unde stam nu vedem atatia oameni la un loc o data nici la supermarket. ma tot gandeam cum o fi in iulie-august cand e sezon?

Mergi la inceput