Lido di Jessolo(Italia)

Lido di Jessolo(Italia) | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Ati fost la Lido di Jessolo in Italia? Ceva recomandari?
Spunea cineva ca si-a inchiriat un apartament acolo super,am vazut cateva poze si mi-a placut.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Vad ca nu scrie nimeni desi stiu ca ati fost multe dintre voi acolo, tot rasfoind eu pe aici am gasit impresii de prin 2005 daca vreti sa cititi sau daca mai aveti impresii proaspete veniti la povestit.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56382&whichpage=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Am avut o tentativa pentru Lido vara trecuta cand am mers la Venetia, dar multa lumea ne-a spus ca locul nu e atat de grozav pe cat se spune, au fost nemultumiti de toate, servicii, locatie etc
Asa ca am renuntat la idee si am ramas doar cu Venetia, iar zilele urmatoare am vizitat alte orase: Padova, Verona, Bologna

Poate am fost mai castigati asa, dar inca am ramas cu Lido in gand, poate va fi buna detinatia pe cand o sa avem bebe, poate pentru asta ar merge.

www.celina-bianca.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi vom merge aici de pe 12 iunie:
http://www.hotelimperia.com/en/convenzioni-gommapiuma.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

noi mergem a treia oara, consecutiv, la Lido.
Anul asta aici http://www.hotelgermania.net/

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

cristina, inteleg ca e misto daca mergeti a treia oara. noi am selectat hotelul respectiv pt ca fac mancare pt celiaci. sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Philip-e frumoasa plaja, e o statiune pentru familisti, e marea mai sarata decat a noastra, dar hotelurile de 3*, eu zic, ca nu sunt chiar de ***.Adica e curat, doar ca multe nu sunt renovate decat pe exterior, iar interiorul e de prin '60.
Da, mancarea e buna si variata.
Noi am fi mers la noi, doar ca nu avem autostrada...si din Oradea noastra pana la mare...off.

Vacanta frumoasa sa aveti!!

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Philip-e frumoasa plaja, e o statiune pentru familisti, e marea mai sarata decat a noastra, dar hotelurile de 3*, eu zic, ca nu sunt chiar de ***.Adica e curat, doar ca multe nu sunt renovate decat pe exterior, iar interiorul e de prin '60.
Da, mancarea e buna si variata.
Noi am fi mers la noi, doar ca nu avem autostrada...si din Oradea noastra pana la mare...off.

Vacanta frumoasa sa aveti!!

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Cristina,in general,hotelurile din Italia de 3 stele is cam de 2 in alte tari .Totusi depinde mult si de zona,noi am stat in Toscana la un hotel de 3 stele si a fost super,era intr-un fost castel,renovat frumos,bai renovate modern singura chestie care ne lipsea fiind balconul insa asa era castelul,fara.
In Lido,in schimb,hotelul mi s-a parut ok(am stat la Heron), f nou renovat dar totusi actual ,insa nu m-am impacat cu mincarea,nu era pe gustul meu.
Lido ca statiune e f faina pt familii,preturi bune,apa buna,mica,lina,plaja lata,atmosfera relaxanta de concediu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Nu stiu daca te ajuta, dar noi am fost anul trecut pentru 7 zile la Grado, am inchiriat un apartament ok cam la 10 minute de mers pe jos de plaja, iar in urma cu doi si trei ani am ajuns pentru cate o zi, alternativ, la Bibione, Caorle, Lignano, deci oarecum prin zona. Ce sa zic, am nimerit peste tot apa care se adanceste lin, nisip fin si plaja lata. Nu am stat la hotel sa iti spun cum e mancarea. Atmosfera pasnica, in zona am vazut multe familii cu copii mici sau cupluri trecute de varsta a doua, multi nordici si nemti/austrieci. N-am stat sa cautam aqua-parcuri sau chestii de astea, copiii erau micuti atunci si am incercat sa le respectam programul pe cat posibil. Una peste alta, mie mi-a placut, ne-am relaxat, am si vizitat cate ceva pe langa, cand a plouat ne-am urcat in masina si ne-am dus prin zona, ca ai ceva de vazut peste tot in Italia, mai un shopping, o iesire la restaurant, a fost foarte ok, as repeta. Anul asta o cotim spre Bulgaria, dupa 3 ani consecutivi de Italia, mai luam o pauza!

Mergi la inceput

bune informatii. apropos de parcuri de apa, avem si noi doua intrari la aqualandia pt ca stam doua saptamani acolo. da, mama mea a facut alegerea pt jesolo si tocmai din cauza copiilor a ales asa (apa mica, nisip fin etc). acum ca am citit la subiectul celalalt de galagie ma pregatesc sufleteste, eu niciodata nu ma pot odihni in italia, parca cu totii dau desteptarea la 1 dimineata, merg cu scutere etc. dar asta e, e concediu. miercurea viitoare plecam dar abia cealalalta sambata ajungem la jesolo.

Mergi la inceput

[/quote]
Cristina,in general,hotelurile din Italia de 3 stele is cam de 2 in alte tari .Totusi depinde mult si de zona,noi am stat in Toscana la un hotel de 3 stele si a fost super,era intr-un fost castel,renovat frumos,bai renovate modern singura chestie care ne lipsea fiind balconul insa asa era castelul,fara.
In Lido,in schimb,hotelul mi s-a parut ok(am stat la Heron), f nou renovat dar totusi actual ,insa nu m-am impacat cu mincarea,nu era pe gustul meu.
Lido ca statiune e f faina pt familii,preturi bune,apa buna,mica,lina,plaja lata,atmosfera relaxanta de concediu .

Alina,mami de 2 copii minunati

[/quote]

stiam treaba cu stelele.Lumea recomanda de la 4* in sus, in Italia, dar si pretul e pe masura.Bine, nu putem generaliza.Si noi am stat o data langa Trieste, la un hotel, intr-un apartament, unde aveam liftul direct din camera.

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput