Se mai pot scoare rosturile? sau decolora?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Fetelor m-am apucat sa scot azi rosturile... merge f incet... nu e chair beton cum a zis mesterul dar nici pe departe... cel mai bine reusesc cu un cutit/// insa am si ciobit un pic citeva placi....am muncit 5 ore si am facut aproape jumate de baie... Nu ma stresati acuma ca alea se vor murdarii... ca eu vreau sa pun crem la culoarea gresiei... pina la urma o sa imi para rau ca le-am scos/// Insa m-am hotarit pt ca m-am uitat la rosturi si pe alocuri erau gauri si este destul de sfarimicios... Mesterul m-a intrebat atunci de unde am cumparat rostul,,, ca e destul de vechi... se pare ca Ambientul vinde produse expirate sau aproape... nici macar nu am gasit unde scrie termenul de valabilitate de cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

se poate cu o surubelnita si un ciocan..si rabdare multa..io am scos rosturile galbene dintre placile de gresie din bucatarie si hol...dupa 5 ani de calcat in picioare ..am prins curaj cand am vazut ce sfaramicios era pe hol si dai si dai...cand ajung la bucatarie in dreptul aragazului,chiuvetei-durere..era atat de tare si bine fixat ca-mi venea sa ..acu' sunt maro si noi exact asa cum mi le-am dorit

spor la treaba

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Si la mine in unele locuri era sfarimicios... cu un cutit am reusit in mare sa le scot cam 80% in 2 zile... insa sunt portiuni unde nu clinteste... acolo cred ca va trebui taiat cu flexul... Azi am mai ciobit 3 placi... care vor trebui inlocuite...

Mergi la inceput

Am scos toate rosturile intr-un final... am luat alt kit mai profesional de data asta... exact la culoarea faiantei.. sper sa iasa asa cum mi-am dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Bravo! Succes! Sa iasa asa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Bravo, Angelinne ! Esti prima persoana pe care o aud ca s-a incumetat, in afara de noi :)
O sa ai baia pe care ti-ai dorit-o si asta conteaza cel mai mult. Asa cum se zice: micile detalii fac marile diferente.
Sa ne spui daca a iesit cum ai visat.

Mergi la inceput

va dau de veste!

Mergi la inceput