Se mai pot scoare rosturile? sau decolora?
Raspunsuri - Pagina 2
Angelinne spune:
Fetelor m-am apucat sa scot azi rosturile... merge f incet... nu e chair beton cum a zis mesterul dar nici pe departe... cel mai bine reusesc cu un cutit/// insa am si ciobit un pic citeva placi....am muncit 5 ore si am facut aproape jumate de baie... Nu ma stresati acuma ca alea se vor murdarii... ca eu vreau sa pun crem la culoarea gresiei... pina la urma o sa imi para rau ca le-am scos/// Insa m-am hotarit pt ca m-am uitat la rosturi si pe alocuri erau gauri si este destul de sfarimicios... Mesterul m-a intrebat atunci de unde am cumparat rostul,,, ca e destul de vechi... se pare ca Ambientul vinde produse expirate sau aproape... nici macar nu am gasit unde scrie termenul de valabilitate de cutie.
maya_m spune:
se poate cu o surubelnita si un ciocan..si rabdare multa..io am scos rosturile galbene dintre placile de gresie din bucatarie si hol...dupa 5 ani de calcat in picioare ..am prins curaj cand am vazut ce sfaramicios era pe hol si dai si dai...cand ajung la bucatarie in dreptul aragazului,chiuvetei-durere..era atat de tare si bine fixat ca-mi venea sa ..acu' sunt maro si noi exact asa cum mi le-am dorit
spor la treabaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Angelinne spune:
Si la mine in unele locuri era sfarimicios... cu un cutit am reusit in mare sa le scot cam 80% in 2 zile... insa sunt portiuni unde nu clinteste... acolo cred ca va trebui taiat cu flexul... Azi am mai ciobit 3 placi... care vor trebui inlocuite...
Angelinne spune:
Am scos toate rosturile intr-un final... am luat alt kit mai profesional de data asta... exact la culoarea faiantei.. sper sa iasa asa cum mi-am dorit!
anemona spune:
Bravo, Angelinne ! Esti prima persoana pe care o aud ca s-a incumetat, in afara de noi :)
O sa ai baia pe care ti-ai dorit-o si asta conteaza cel mai mult. Asa cum se zice: micile detalii fac marile diferente.
Sa ne spui daca a iesit cum ai visat.