buna seara la toata lumea....ma intereseaza sa aflu urgent care sunt efectele utrogestanului la o fetita de 2 ani si 3 luni, ..se pare ca fetita mea a inghitit 2 pastile accidental, cu a treia am prins-o in gurita si i-am scoso ...spun se pare de cele doua pt ca nu sunt sigura ca le-a inghitit ea sau le-am folosit eu luna trecuta (pur si simplu nu imi pot aminti), ea imi spune ca nu lea inghitit ...tind sa o cred ,dar....
puteti sa dati cu rosi cat vreti ...eu am fost devina cu toate ca erau puse pe dulapiorul din baie care este pus la un nivel foarte sus , sa urcat pe cada si a reusit sa le ia in minutul in care am lipsit eu de langa ea.
Va rog , astept un raspuns. multumesc mult.
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
0212106183-serviciu toxapel/suna aici,functioneaza 24 din 24/.pt m multe informatii acceseaza aici-http://www.spitaluldecopii.ro/toxapel/
XIO, ma poti ajuta cu un raspuns ...te rog?!
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
monalac, iti mutumesc din suflet
gata ,am vb la toxapel, mi sa spus ca nu este grava problema si sa o urmaresc la noapte sa nu vomite.
multumesc...rog moderatori sa inchida subiectul
---------------------------------------------------------------------