Pufuleti cu colacei de ian-feb 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
La noi situatia e... albastra. Eu nu lucrez in Bucuresti, am un serviciu foarte solicitant si probabil vor fi destule zilele in care nu vin in Bucuresti si week-end-urile in care vor trebui sa vina ei la mine, sotul lucreaza in Bucuresti dar are program fix si intre 8 si 18 nu e disponibil din cauza programului si a drumului pana acolo si inapoi... Asa ca pe langa cresa trebuie sa ne mai gandim si la o varianta de back-up (o tantice) care sa-l ia in cazul in care tati intarzie la serviciu (eu sub nicio forma nu ma incadrez sa-l duc/aduc de la cresa). Ar mai fi cumnatii mei, dar nici asa nu-i usor... Eu sper ca ne vom descurca. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
offf , si tu cand vrei sa incepi munca? dupa ce face el un an?
Si o sa iti ajunga sa il vezi asa rar? complicate lucrurile, dar deh cand gasesti un job bun, bani buni, trebuie....
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mandruta spune:
La noi situatia e... albastra. Eu nu lucrez in Bucuresti, am un serviciu foarte solicitant si probabil vor fi destule zilele in care nu vin in Bucuresti si week-end-urile in care vor trebui sa vina ei la mine, sotul lucreaza in Bucuresti dar are program fix si intre 8 si 18 nu e disponibil din cauza programului si a drumului pana acolo si inapoi... Asa ca pe langa cresa trebuie sa ne mai gandim si la o varianta de back-up (o tantice) care sa-l ia in cazul in care tati intarzie la serviciu (eu sub nicio forma nu ma incadrez sa-l duc/aduc de la cresa). Ar mai fi cumnatii mei, dar nici asa nu-i usor... Eu sper ca ne vom descurca. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Multe crese au program saptamanal. Nu zic sa-l lasi acolo, dar daca intarzie sa-l ia n-ar fi o problema. Gandeste-te la toate variantele.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cristies spune:
Mamidepuiuti, cum te stiu o buna gospodina, am baza sa incerci retetele de cinaboane de pe site.
Sigur ii vor placea lui Raducu, sunt deosebite.
Alexutzzza, am vrut sa zic de ieri, pe mine m-ai pierdut cu prietena ta care e in patru luni si are dpn-ul ca Yannis. Tot numar si nu-mi iese... Anyway, era adevarat cu stepperele?
Si prietena mea cea mai buna e departe . Nu foarte departe, dar nu ne vedem decat de vreo doua ori pe an. Dar facem vacantele impreuna si mai recuperam. Anul asta o sa fim in prima vacanta fara tigari dar cu bebelusi. Abia astept.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
rox_y spune:
na, ce tantalaie sunt am uitat sa va spun:
LML tuturor pufuletilor de luni, marti, miercuri, joi si de azi
elefantica multu' de bunataturi
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza offf , si tu cand vrei sa incepi munca? dupa ce face el un an? Si o sa iti ajunga sa il vezi asa rar? complicate lucrurile, dar deh cand gasesti un job bun, bani buni, trebuie.... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
O sa-l duc la cresa in august anul viitor. Daca nu intervin alte modificari. Ma gandeam acum la ce a spus Ayanna cu reducerea sporurilor si a salariului. La mine nu s-a redus dar in astia doi ani in care stau acasa pierd 4 negocieri salariale si probabil o avansare (ca sa nu mai zic de cunostinte). Ceea ce inseamna ca o sa ajung probabil cand ma intorc sa am salariul mai mic decat oamenii pe care ii conduc si sa stiu mai putine decat cei pe care ii controlez.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Mamidepuiuti, cum te stiu o buna gospodina, am baza sa incerci retetele de cinaboane de pe site. Sigur ii vor placea lui Raducu, sunt deosebite. Alexutzzza, am vrut sa zic de ieri, pe mine m-ai pierdut cu prietena ta care e in patru luni si are dpn-ul ca Yannis. Tot numar si nu-mi iese... Anyway, era adevarat cu stepperele? Si prietena mea cea mai buna e departe . Nu foarte departe, dar nu ne vedem decat de vreo doua ori pe an. Dar facem vacantele impreuna si mai recuperam. Anul asta o sa fim in prima vacanta fara tigari dar cu bebelusi. Abia astept. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Nici nu incerca nu stii din gravizenie ca se numara de la DPN? deci ea acum a intrat in luna a 4a....
de Yannis
alexutzzza spune:
O sa-l duc la cresa in august anul viitor. Daca nu intervin alte modificari. Ma gandeam acum la ce a spus Ayanna cu reducerea sporurilor si a salariului. La mine nu s-a redus dar in astia doi ani in care stau acasa pierd 4 negocieri salariale si probabil o avansare (ca sa nu mai zic de cunostinte). Ceea ce inseamna ca o sa ajung probabil cand ma intorc sa am salariul mai mic decat oamenii pe care ii conduc si sa stiu mai putine decat cei pe care ii controlez. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
la faza cu pierdutu de cunostinte ma gandesc si eu cu groaza
de Yannis
rox_y spune:
miremia... oare mai faci comanda pt colacei?...io cred ca-s singura ramasa pe dinafara fara colacel
sa va spun si voua...ieri am iesit cu tati la un cico...si ma intreaba tati ce suc sa-ti iau si zic un Cola.(eu am vrut sa vad cum reactioneaza) si dupa vreo 2 min vine cu 2 pahare de cola... am baut o gurita de pofta(vai pofta mi s-a facut) dar apoi a mers de mi-a luat cappy nectar de piersici..iacs
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
alexutzzza spune:
A propos ca si Roxy a pomenit de colacei. Eu nu am inteles ceva...
Nikole nici Yannis nu are colacel ca nu a vrut tati sa luam ca nu i s-au parut safe, dar uite ca nu m-am gandit o clipa sa ne simtim exclusi prin titulatura capitolului dar cat despre tine, io-mi amintesc ca ai mers pe ploaie sa dai banii miremiei si sa iei colaceii, voi nu v-ati luat colacel al vostru? ai luat numai pentru fete? ca nu mai inteleg nimic...
Si editez ca sa nu ma dea astia la spam de la prea multe mesaje
Tot ptr NIKOLE am vazut ca a propus intrarea dinspre "piata M", eu v-am zis nu cunosc zona f bine stiu ca e o intersectie mare acolo, nod de tramvaie si un tip top, dar P-ta Moghioros s enumeste asa in sensu de nod rutier (viezi p-ta Romana, P-ta victoriei) sau in sensu de p-ta agro-alimentara (vezi P-ta Obor, P-ta Gorjului, P-ta Sudului)... ca ma gandesc ca daca e si vro p-ta de facut cumparaturi pe acolo sa nu fie aglomerat si greu de parcat, NIKOLE sunt locuri de parcare ptr toati fetele acolo? tu gasesti usor loc cand mergi?
de Yannis
danasor spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Nici nu incerca nu stii din gravizenie ca se numara de la DPN? deci ea acum a intrat in luna a 4a.... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
nu cumva e vb de UM si nu DPN?