Pufuleti cu colacei de ian-feb 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 2
cristies spune:
Dulcineea, chiar daca nu poti merge in seara asta la doctor trimite sotul la farmacie sa-ti ia smecta si saruri de rehidratare.
Retin ca tu ai zis intr-un capitol pe care il recuperam si nu am mai raspuns ca bebe nu inghite ce-i dai cu lingurita, fa amestecul in seringa si da-i cu seringa (ii tii gurita dupa ce ii pui sau mai e o varianta cu atingerea cerului gurii ca se declanseaza reflexul suptului). Neaparat saruri de rehidratare cu bibe si pus cat mai des la san.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
evyme spune:
cristies m-ai omorat cu cinabona aia Am facut balta pe birou Arunca si spre mine pls o locatie de unde pot lua bunatatea aia
Editez ca sa-ti spun ca am votat in fiecare zi gargaritzu si astept cu nerabdare sa vad ce pozici poznase mai pui
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme cristies m-ai omorat cu cinabona aia Am facut balta pe birou Arunca si spre mine pls o locatie de unde pot lua bunatatea aia din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod |
La sun plaza e una. Daca mergi mai ia pe cineva sa incercati mai multe ca sunt ...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
Ruxita spune:
Alexutza, vroiam sa zic ca-mi place de baiatul tau (dupa baiatul meu)... imi aminteste de mocutza baietelului meu...
evyme spune:
Pozici proaspete cu noi aici
Si aici cateva poze cu pasarile din Cismigiu
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
miremia spune:
Nikole, alexutza
cristies ms pt explicatie1
Fetele care ati facut vaccinul de 4 luni....pot sa-i fac baie? Am uitat sa intreb doctora, am zis ca pot sa sar o zi de baita dar bag de seama ca ea asteapta.
Mirela fericita de Mara Ioana
ratusca_mica spune:
Buna seara fetele cochetele!
Sper ca nu m-ati dat disparuta, sunt pe la capitolul 66!
N-am apucat sa citesc nimic din urma (decat astea 2 pagini) si sunt rupta de somn, asa ca ma bag la culcare, am intrat doar sa va salut dupa ce am terminat de robotit...
O noapte faina va doresc!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
danasor spune:
Salut!
Azi am avut o zi super :
1- intalnirea cu Lorex si Iuria. Stiti pozele lor ... sigur nu-s trucate (realitatea e si mai), in plus nici nu zici ca Lorex a nascut, ca ar fi fost daca n-ar fi dovada poza cu bobitza desenata.
so, am facut si noi intalnire ce numai voi la Bucuresti? si vor mai fi si altele...sper
Lorex de complimente, dar si Iuria e cumintzica tare si ce bine se intelege cu Anastasia, ce mai radeau si gangureau una la alta... of , iti venea sa le mananci
2- dupa intalnire ne-am oprit nitzel la shopping, ne-am luat si noi ochelari de soare sa fim smechere ca garga, cine intereseaza la Z cu 12 lei, doua tricouri frumushele de la fox , si ca tot m-ati innebunit cu jucariile pe aici de aproape "salivam" i-am luat www.kskids.com/new3/KksProductDetail.php?product_id=221" target="_blank">omidutza pe care am dat 40 ron cam cat e si pe site-ul lor
si 3 - de cand am ajuns acasa din oras Anastasia a fost numai un zambet, avea o veselie in ea... i-a priit plimbarica de azi
La Miniblu am vazut jucarii Lamaze, k's kids, si multe altele si pretzurile sunt comparabile cu cele de pe site-uri, dar cel putzin aici le vezi, mie imi mai plac si jucariile Bertoni care sunt in carre4 si au pretzuri ok si sunt de calitate.
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Nikole, alexutza cristies ms pt explicatie1 Fetele care ati facut vaccinul de 4 luni....pot sa-i fac baie? Am uitat sa intreb doctora, am zis ca pot sa sar o zi de baita dar bag de seama ca ea asteapta. Mirela fericita de Mara Ioana |
oricum raspunsul e depasit dar fiindca exista riscul sa faca febra eu am evitat sa-i fac baitza dupa vaccin. asa de tarziu va baitzi voi, dupa 23?
La multe lunitze Mara!
La multe lunitze Dragos, Dominik, Sebi si George!
danasor spune:
citat din mesajul lui Nik0le Incredibil, am facut capitolul nou si m-am dus pana la bucatarie sa arunc ambalajul de la inghetata si pana m-am intors, capitolul trecut era subiect inchis, n-am avut cum sa pun linkul spre capitolul nou. Absolut incredibil... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
harnici moderatori
chiar ma gandeam ca ai uitat si ma pregateam sa-mi incerc priceperea
sorry ca plange Irinuca, trimitem de la Iasi si sa ia in greutate saptamana asta cat sa stea mami linishtita.