BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Fetelor a nascut Gabitza1977 pe Gabriel Alexandru, sanatos, scor Apgar 10.

Felicitari Gabi, sa va traiasca piuiul, sa fiti sanatosi. Te asteptam cu vesti.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Felicitari!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Tatyana...
eu cred ca ii place sa stea la mami in brate si sa suga
Parerea mea este sa o tii cat mai mult langa tine, in brate si sa ii dai cand cere sa manance; it repet, in timp o sa se regleze, o sa doarma si la ea in patut nu iti face griji. Voi doua sunteti o echipa puternica, ne-ati aratat deja. Acesta este inca un hop ce trebuie sa il treceti. Nu iti fie teama sa o lasi sa doarma la tine in brate, la tati. Asa se simte ea acum in siguranta.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Felicitari Gabitza!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI GABITZA !!!!

BINE AI VENIT GABRIEL !!!!

SA FITI SANATOSI SI SA VA ACOMODATI REPEDE UNII CU ALTII !!!!

MARIA SUPER FERICITA 40 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Maribell, tot aici?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

DA ARTU....PE BARICADE....
tocmai ii spune-am lui iubi, ca ce bine ar fii daca papusica s-ar naste pe 1 iunie....mi-ar place....

MARIA SUPER FERICITA 40 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO DISCORDIA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DRAGOS

Sa cresti mare, sanatos si frumos si sa le aduci parintilor numai bucurii.

Mami Discordia, refacere usoara, mult laptic si felicitari pentru bebelinul tau!

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO GABITZA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE GABRIEL ALEXANDRU

Sa cresti mare, sanatos, papacios si necolicios!

Mami Gabitza, refacere usoara, mult laptic si va asteptam curand cu vesti si pozici.

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Hai mai Maribell, chiar asa, sa nu lasi fata sa primeasca si cadouri de 1 iunie si si de ziua ei?
Baietii nu mai au rabdare sa vina 1 iunie sa primeasca, desigur, tot LEGO. Au negociat cu noi sa serbam in avans, adica in weekend.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Sunt pe fuga dar vreau sa-i spun ceva TATYANEI.

TATYANA, crede-ma, te inteleg perfect, am asa un deja-vu cand citesc ce scrii, exact asa era si fiu-meu cel mare,statea cu orele la san si cat timp era treaz urla, uneori si la san urla, eu eram dusa cu capul, imi curgeau lacrimile siroaie si nu le puteam opri. Dar daca zici ca si dupa laptele praf urla atunci nu e de la foame. E probabil ce zice ARTU, ii place sa stea la sanul tau si sa suga, stiu ca pentru tine e tare tare greu, dar intr-adevar, trece perioada asta, nu va fi tot timpul asa. Cantareste-o o data pe saptamana si daca ia ok in greutate nu-i ma da supliment, parerea mea, pt. ca plansul nu-l vei rezolva. Exista copii mai sensibili, aproape sigur are si colici mari sau cine stie ce dureri si nesigurante il chinuie si cel mai mult atunci ii ajuta caldura mamei. Eu am primit o multime de sfaturi de la "binevoitori", inlusiv medici, sa nu-l obisnuiesc asa, ca se "smechereste" si numai in brate va vrea si prostii din astea. Si uite ca acum s-a facut mare si nu vrea in brate decat cand il chem eu sau cand se loveste, si cu somnul s-a reglat (cu ala ne-am chinuit pana dupa un an cu tot laptele praf si cu toata speranta mea ca dupa ce nu voi mai alapta va dormi ca va fi satul, ei nu a fost asa, pt. ca nu de foame nu dormea). Asta e doar parerea mea, sa nu te superi ca m-am bagat, stiu ca si eu ma saturasem sa tot aud pareri de la unii si altii care pur si simplu nu puteau sa inteleaga cum e sa ai un copil care plange intruna. Multa putere iti doresc, mamico!

Noi suntem nesperat de bine, mi-e si frica sa o spun sa nu se strice vraja, Alex e atat de cuminte cum nici n-am visat, ziua mai are colici si plange sau scanceste insa per total e muuult mai bine decat cum era perioada asta la Luca, ma rog numai lui Dumnezeu sa-i tina sanatosi pe amandoi si vom trece cu bine peste toate.

Felicitari noilor mamici si nasteri usoare celor care urmeaza!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput