BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 15
arturicii spune:
Tatyana, suptul lui bebe stimuleaza lactatia; e o chestie hormonala, mulsul mecanic nu are cum sa stimuleze asa cum face bebe.
Inchide computerul, uita de net o saptamana, fa-ti un mediu linistit acasa, uita de muls/cantar/biberoane, stai mult cu bebe in brate si da-i sa pape cat de des vrea, dormi si tu sau stai calma cat de mult. Vei vedea f repede ca isi va mari singura distanta intre mese si laptele va fi mult.
Aceasta este parerea mea
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
biajitaru spune:
FELICITARI DISCORDIA !
FELICITARI OANARUS !
FELICITARI MRYLENAC !
BINE ATI VENIT DRAGOS, MIHAI ALEXANDRU, TUDOR !
Rocsy, Tatyana recuperare usoara si aveti grija de voi

La mine a ramas ca ma internez Luni si pana vineri nasc intr-un fel sau in altul
. Asta e tensiunea bat-o vina. Si am oroare de spitale
Pup,
Bia
Bia 34+ 
dana81 spune:
TATYANA daca nu apare pana nasc eu la sf lui iunie poate ne cuplam si il cumparam.Mie una imi sta pe creier
Si sa stii ca ARTU are muulta dreptate.Asa am patit si eu la Clara si am abandanoat lupta pe la 3 luni.Ii dadeam mixt san si apoi tot 60 ml de bibe.Nu a mancat mai mult in primele luni si a luat foarte bine in greutate.Acum imi pare tare rau ca nu am insistat pe san, stiu sigur ca lapte ar fi fost dar si eu am facut o depresie urata de vreo 2 luni si s-a dus naibii tot.Tu fa cum simti.Copii cresc si cu lapte praf e adevarat dar cu alaptatul (oricat de greu ar fi el) nu ai sa te mai "intalnesti"
35+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Fetelor, mai avem o floricica printre noi: "La ora 12:55 s-a nascut Dragos, cu apgar 8 si 3750 grame." Felicitari Discordiaaaa ![]() Corina 35s+ cu Maria AMR - mai putin de 5s si apoi... ![]() |
FELICITARI!SA FITI SANATOSI!

Aniska80 spune:
| Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui cris_09
![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |

Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui arturicii Gabriela, LA MULTI ANI! Aniska, noi nu am iesit 60 de zile asa ca stai linistita ca nu esti singura . Noi iesim pe 1 iunie! Adica primele 5 min apoi continuam treptat.Laurita, pai Sabina e expusa, nu am cum sa o feresc ptr ca avem toti ceilalti; ea se pare ca e ok; oricum, fara sa vreau acum e si ea pe antibiotic; Ea nu are cum sa fie ferita ptr ca baietii merg la scoala si ce aduc ei de acolo.... Ma gandesc ca poate o mai scapa de una alta cat timp o alaptez exclusiv, deci pana incepem diversificarea, dupa 6 luni. Si nu e ferita nici de zgomote...sa vezi in ce harmalaie doarme cand fac baietii ca toate alea cand sunt acasa.... ![]() Sabina, uau, 8 ore! la noi e performanta de 6 ore jumate, chiar noaptea trecuta; de m-am trezit cand a cerut de mancare la 3:30 si apoi nu mai puteam sa dorm; la 4:30 eram in baie spalam adidasii baietilor, apoi am facut ordine in camera lor si in bucatarie......Ca sa vezi si ce poate face somnul prea mult. Ioana, Philip, Yann, Sabina |
DE CE NU ATI IESIT????????
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui arturicii Veronica, eu o tin pur si simplu ridicata dupa ce mananca insa nu o ridic imediat ca varsa. Si o tin asa pana scoate aerul; nu o bat pe spate ca am senzatia ca ii zdrangan rinichii Noi o sa mergem pe 6 iunie la manastirea unde o si botezam sa ne citeasca chiar preotul ce va oficia si botezul; Aniska, noi defapt pe bebe nu am scos-o decat la pediatru insa eu am iesit, incerc sa am o iesire pe zi; cand am venit din spital a ramas ea acasa cu tati si am si plecat cu masina sa iau baietii. Dar nu mai ai mult nici tu; asa e ok ca poti sa ii faci un program, sa te dezmeticesti si tu; o sa fiti ok ![]() Veronica, Cris, si eu sunt de parere ca nu influenteaza cu ceva pe bebe ce mananca mama; cate tone de cirese am mancat in ultimele zile, cate capsuni si fragi si limonada. Si Sabina "bate" performanta la somn. Flory, vad ca si tu zici ca sunteti linistiti; oare asa or fi prematurii? Cris, mai bine decat bebe nu are cine sa stie; cand se opreste din supt, scoate aerul si se culca, asta e; de aceia de alapteaza la cerere; ca cere bebe cand ii e foame.... Ioana, Philip, Yann, Sabina |
SA SPERAM CA O SA FIM OK IN SCURT TIMP!

Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui lenabum pe care-l fac gravidele in luna 7-8 anti difterie,tetanos ca sa devina inca din burta bb imun mi sa explicat +35 bianca mariaAMR 5 sapt poate mai putin |
L-AM FACUT SI EU!LA INCEPUTUL LUNII A 8-A SI LA SFARSITUL EI!DECI 2 INTEPATURI MI-AU FACUT!
taty_ana spune:
| citat din mesajul lui dana81 TATYANA daca nu apare pana nasc eu la sf lui iunie poate ne cuplam si il cumparam.Mie una imi sta pe creier Si sa stii ca ARTU are muulta dreptate.Asa am patit si eu la Clara si am abandanoat lupta pe la 3 luni.Ii dadeam mixt san si apoi tot 60 ml de bibe.Nu a mancat mai mult in primele luni si a luat foarte bine in greutate.Acum imi pare tare rau ca nu am insistat pe san, stiu sigur ca lapte ar fi fost dar si eu am facut o depresie urata de vreo 2 luni si s-a dus naibii tot.Tu fa cum simti.Copii cresc si cu lapte praf e adevarat dar cu alaptatul (oricat de greu ar fi el) nu ai sa te mai "intalnesti"![]() 35+ RIANAMAMI de CLARA 06.08.08 |
pai la ora 20 a inceput sa tipe de foame,am pus-o la san si a stat pana pe la 9 fara 20 cu intreruperi,ciupituri...in fine o pun in patutz si a inceput sa urle....i-am dat formula 60ml a papat tot am pus-o in patutz a inceput sa urle...am luat-o in brate si i-am dat iar san ca-l cauta...suge si adoarme...o pun in pat se trezeste....ce sa inteleg eu de aici?
in legatura cu vaccinul tinem legatura....poate totusi il primesc astia de la spital
Ioana5255 spune:
Fetelor a nascut Gabitza1977 pe Gabriel Alexandru, sanatos, scor Apgar 10.
Felicitari Gabi, sa va traiasca piuiul, sa fiti sanatosi. Te asteptam cu vesti.

de sufletel mic,Sebastian Mihai
. Noi iesim pe 1 iunie! Adica primele 5 min apoi continuam treptat.