BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Tatyana, suptul lui bebe stimuleaza lactatia; e o chestie hormonala, mulsul mecanic nu are cum sa stimuleze asa cum face bebe.
Inchide computerul, uita de net o saptamana, fa-ti un mediu linistit acasa, uita de muls/cantar/biberoane, stai mult cu bebe in brate si da-i sa pape cat de des vrea, dormi si tu sau stai calma cat de mult. Vei vedea f repede ca isi va mari singura distanta intre mese si laptele va fi mult.
Aceasta este parerea mea

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

FELICITARI DISCORDIA !

FELICITARI OANARUS !

FELICITARI MRYLENAC !

BINE ATI VENIT DRAGOS, MIHAI ALEXANDRU, TUDOR !

Rocsy, Tatyana recuperare usoara si aveti grija de voi

La mine a ramas ca ma internez Luni si pana vineri nasc intr-un fel sau in altul. Asta e tensiunea bat-o vina. Si am oroare de spitale

Pup,

Bia

Bia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

TATYANA daca nu apare pana nasc eu la sf lui iunie poate ne cuplam si il cumparam.Mie una imi sta pe creierSi sa stii ca ARTU are muulta dreptate.Asa am patit si eu la Clara si am abandanoat lupta pe la 3 luni.Ii dadeam mixt san si apoi tot 60 ml de bibe.Nu a mancat mai mult in primele luni si a luat foarte bine in greutate.Acum imi pare tare rau ca nu am insistat pe san, stiu sigur ca lapte ar fi fost dar si eu am facut o depresie urata de vreo 2 luni si s-a dus naibii tot.Tu fa cum simti.Copii cresc si cu lapte praf e adevarat dar cu alaptatul (oricat de greu ar fi el) nu ai sa te mai "intalnesti"

35+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, mai avem o floricica printre noi:

"La ora 12:55 s-a nascut Dragos, cu apgar 8 si 3750 grame."

Felicitari Discordiaaaa

Corina 35s+ cu Maria

AMR - mai putin de 5s si apoi...

FELICITARI!SA FITI SANATOSI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Tatyana si noi avem aceeasi problema cu alaptatul. Fetita a fost prematura si nu am putut sa o pun la san, lapte am deocamdata destul ca il mulg si ii dau cu biberonul doar lapte de san si a invatat sa pape tare bine din biberon. Pe noi ne-au stresat dr tare cu greutatea si cantitatea care trebuie mancata pe zi si nu am avut curajul sa o pun la san. Acum am tot incercat dar papa 10-15 minute si adoarme. Mie mi se parea ca trage o gramada ca asa i se miscau falcutele dar cand colo daca ii facea testul cu cantarul ea manca doar 20 maxim 30 ml si mi-e frica ca daca o chinui numai la san nu va mai lua in greutate si o luam de la capat. Oricum destul de greu am invatat sa papam la biberon bine asa ca nu as vrea sa mai trec prin ce am trecut.
Nu stiu cat tine laptele daca numai e muls nu suge si ea dar deocamdata nu avem nevoie de completare cu formula. Ce e mai nasol ca uneori dureaza mult mulsul mai ales seara cand greu mai scot cat are ea nevoie sa pape si de multe ori imi vine sa cedez si zic ca daca tot asa merge o trec o masa de noapte pe formula iar cei din jurul meu ma fac sa ma simt de parca nu imi pasa de copil si nu fac toate eforturile si ma simt ca cea mai proasta mama din lume. Si uite asa oricum nu ma indur inca sa ii dau formula.
In rest raportez un bebe cuminte care se trezeste o data pe la 3 sa pape si in rest dimineata dupa 7, care plange doar cand ii e foame si rar de la burtica.

Mami de fetita frumusica foc!
Pe net am citit ca un bebelus trebuie sa pape intre 10 si 20 min...Mie pediatra mi-a zis sa-l fortez sa suga macar 10 min...Dar voi mereu ziceti ca 20 min e putin.

De fapt cate min tre sa pape bebe?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mie mi-a zis pediatra ca e normal 15 min la un san si 15 min la celalalt!dupa care,daca e satul copilul...doarme 2-3 ore!

Moamaaaaaa,m-ai deprimat de totPai al meu mananca in medie 12 min in totalsi nu neaparat ca adoarme dar nu mai vrea,se stramba,da capul pe spate,scoate limba

PAI AM ZIS CA TREBUIE NU CA A MEA AR SI FACE ASA...CE ACUM CRESTEM COPIII DUPA CARTE?ARE TOANE A MEA,CAND MANANCA DE MA SATUR EU CAND FACE CA BEBE AL TAU...FITZE!!!

Mama eu sunt stresata rau de chestia asta..o sa-i ascult sfatul lui sor'mea si o iau pe aratura...ca sa nu trec poduri si ape,nu de alta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Gabriela, LA MULTI ANI!

Aniska, noi nu am iesit 60 de zile asa ca stai linistita ca nu esti singura. Noi iesim pe 1 iunie! Adica primele 5 min apoi continuam treptat.

Laurita, pai Sabina e expusa, nu am cum sa o feresc ptr ca avem toti ceilalti; ea se pare ca e ok; oricum, fara sa vreau acum e si ea pe antibiotic;
Ea nu are cum sa fie ferita ptr ca baietii merg la scoala si ce aduc ei de acolo....
Ma gandesc ca poate o mai scapa de una alta cat timp o alaptez exclusiv, deci pana incepem diversificarea, dupa 6 luni.
Si nu e ferita nici de zgomote...sa vezi in ce harmalaie doarme cand fac baietii ca toate alea cand sunt acasa....

Sabina, uau, 8 ore! la noi e performanta de 6 ore jumate, chiar noaptea trecuta; de m-am trezit cand a cerut de mancare la 3:30 si apoi nu mai puteam sa dorm; la 4:30 eram in baie spalam adidasii baietilor, apoi am facut ordine in camera lor si in bucatarie......Ca sa vezi si ce poate face somnul prea mult.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

DE CE NU ATI IESIT????????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Veronica, eu o tin pur si simplu ridicata dupa ce mananca insa nu o ridic imediat ca varsa. Si o tin asa pana scoate aerul; nu o bat pe spate ca am senzatia ca ii zdrangan rinichii. Ea insa scoate imediat aerul (uneori i se intampla chiar cand mananca...)

Noi o sa mergem pe 6 iunie la manastirea unde o si botezam sa ne citeasca chiar preotul ce va oficia si botezul;

Aniska, noi defapt pe bebe nu am scos-o decat la pediatru insa eu am iesit, incerc sa am o iesire pe zi; cand am venit din spital a ramas ea acasa cu tati si am si plecat cu masina sa iau baietii.
Dar nu mai ai mult nici tu; asa e ok ca poti sa ii faci un program, sa te dezmeticesti si tu; o sa fiti ok

Veronica, Cris, si eu sunt de parere ca nu influenteaza cu ceva pe bebe ce mananca mama; cate tone de cirese am mancat in ultimele zile, cate capsuni si fragi si limonada. Si Sabina "bate" performanta la somn.

Flory, vad ca si tu zici ca sunteti linistiti; oare asa or fi prematurii?

Cris, mai bine decat bebe nu are cine sa stie; cand se opreste din supt, scoate aerul si se culca, asta e; de aceia de alapteaza la cerere; ca cere bebe cand ii e foame....

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

SA SPERAM CA O SA FIM OK IN SCURT TIMP!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

pe care-l fac gravidele in luna 7-8 anti difterie,tetanos ca sa devina inca din burta bb imun mi sa explicat

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

L-AM FACUT SI EU!LA INCEPUTUL LUNII A 8-A SI LA SFARSITUL EI!DECI 2 INTEPATURI MI-AU FACUT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

TATYANA daca nu apare pana nasc eu la sf lui iunie poate ne cuplam si il cumparam.Mie una imi sta pe creierSi sa stii ca ARTU are muulta dreptate.Asa am patit si eu la Clara si am abandanoat lupta pe la 3 luni.Ii dadeam mixt san si apoi tot 60 ml de bibe.Nu a mancat mai mult in primele luni si a luat foarte bine in greutate.Acum imi pare tare rau ca nu am insistat pe san, stiu sigur ca lapte ar fi fost dar si eu am facut o depresie urata de vreo 2 luni si s-a dus naibii tot.Tu fa cum simti.Copii cresc si cu lapte praf e adevarat dar cu alaptatul (oricat de greu ar fi el) nu ai sa te mai "intalnesti"

35+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

pai la ora 20 a inceput sa tipe de foame,am pus-o la san si a stat pana pe la 9 fara 20 cu intreruperi,ciupituri...in fine o pun in patutz si a inceput sa urle....i-am dat formula 60ml a papat tot am pus-o in patutz a inceput sa urle...am luat-o in brate si i-am dat iar san ca-l cauta...suge si adoarme...o pun in pat se trezeste....ce sa inteleg eu de aici?
in legatura cu vaccinul tinem legatura....poate totusi il primesc astia de la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Fetelor a nascut Gabitza1977 pe Gabriel Alexandru, sanatos, scor Apgar 10.

Felicitari Gabi, sa va traiasca piuiul, sa fiti sanatosi. Te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput