BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

pe care-l fac gravidele in luna 7-8 anti difterie,tetanos ca sa devina inca din burta bb imun mi sa explicat

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Aleesico : hipoxie inseamna scaderea oxigenului din sange.

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

mai dam si noi pe aici, pentru prezenta. n-am mai intrat de mult, am o stare aiurea, ma paste un pui de depresie, n-am chef de nimic, nici de dormit, nici de facut curat, nici de nascut...desi parca vreau sa se termine odata si sa scap si de nasterea asta, ca tot pun in bagaj cate o chichita, mai scot una, imi tot fac ganduri ca astia au oprit apa calda de vreo 2 zile si daca ma apuca durerile acum - eu cum fac, dom'le dush, ma duc asa, nespalata la spital?
deci strang din picioare si ma rog sa nu se intample inainte sa am apa calda (bun motiv, nu?)

david trece si el printr-o perioada mai nasoala, nu, nu e bolnav, doar ca simte ca urmeaza sa se intample ceva si nu-si gaseste linistea nici el, e foarte agitat si marait, nu-i mai intru in gratii nicicum, vrea doar in brate la mine, unde ma bate, ma musca, imi arata ca nu-i convine situatia...
de maine sau duminica il duc la parintii mei 2 saptamani, mi-e groaza cum va reactiona atata timp departe de mine, ma cam sperie perspectiva reunirii familiei - ca voi fi multa vreme singura cu cei doi lei paralei...sa-mi tina D-zeu mintile in cap, ca prevad ce o sa fie...

ma iertati ca nu iau parte la discutiile din ultima vreme, am citit foarte putin din urma, am luat si eu ieri o sticluta de infacol. nici la noi n-au prea avut efect solutiile anticolici, totusi parca simeticona (asta de e in infacol si in sab simplex) am vazut ca face ca laptele sa nu mai aiba spuma. eu am pus intr-un biberon odata cateva picaturi si s-a "limpezit" ca o apa, adica nu facea deloc-deloc spuma. deci cam asa actioneaza, scoate aerul din lichid, mai mult insa nu cred ca face...si ma cam indoiesc ca doar gazele provoaca colici, cred ca dureile de colici sunt mai mult decat gaze.

la david n-am stiut, dar un remediu homeopat bun pt asa ceva - de fapt pt orice dureri soldate cu vaicareli (deci pt pacienti care isi manifesta evident durerea, nu pt cei care o tin in ei) este chamomilla si mai e ok arnica. chamomilla va fi util si cand vor incepe dintisorii sa erupa.
eu deja am luat un tub-doza, daca va functiona, va zic mai incolo, nu mai sper ca n-o sa avem parte de colici la cat am tras cu ei la primul copil...

va pup

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (37+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

O intrebare : cand faceti baita ?
Eu intai ii fac baita si apoi o alaptez , doar ca tipa ca din gura de sarpe si cred ca de fomista ce este !

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

O intrebare : cand faceti baita ?
Eu intai ii fac baita si apoi o alaptez , doar ca tipa ca din gura de sarpe si cred ca de fomista ce este !

R_ocsy , mami de Sofia

eu alaptam si inainte si dupa baita . inainte ca sa nu-i fie foame la baita, ca ne-ar fi stiut tot cartierul la ce tignal avea, iar dupa, ca sa se linisteasca, sa poata sa adoarma. in 99% din cazuri adormea la san si dormea dus, puteam sa bag polizorul in priza langa el ca nu se trezea. pana pe la 6 luni, de la ora 8 seara pana la 2 noaptea, apoi papa iar si somnic pana la 6-7...dupa 6 luni a inceput dezmatzul si programul aiurea de somn...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (37+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Lena- mie nu mi-a spus nimeni nimic de vreun vaccin!
Rocsy- nervi de otel iti doresc! Oricum e super smechera la faza cu degetul si suzeta! Pt astfel de pozne ajungi sa-i iubesti si mai mult!

Va doresc o seara buna, ma retrag la cateva episoade de CSI

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rocsy, si noi facem baie cu burta goala dar nici nu o imbrac dupa, schimb doar prosopul cu unul uscat si ii dau asa. Trage un pui de somn pana se aseaza laptele, ea se trezeste apoi o imbrac.

Discordia

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ha ha Rocsy, acum am vazut si eu cu . F fain ai povestit.
Sa stii insa, coincidenta au ba, la noi au inceput noptile cu somn mai lung de cand ii dau suzeta.

Lena, eu nu am primit nici un vaccin.

Nicoleta, eu sunt la Lostsezonul 4 ult episod, urmeaza 5

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

MarylenaC felicitari pentru bb Tudor!!!
LA MUULTI ANI GABRIELA_S, SA FII SANATOASA SI IUBITA
Taty_ana cunosc foarte bine fiecare cuvintel din ceea ce povestesti dar ai sa vezi ca intr-o luna ,doua lucrurile se vor regla va ve-ti regla si cu programul.I-ai facut BCG-ul?Am inteles ca se gaseste in farmacie aici la noi, 800Ron 3 doze,deci tb sa te mai cuplezi cu inca 2 mamici
DISCORDIA
Superstitii sunt mii si miii..ignorati-le, nu faceti decat sa va stresati.
ARTU sanatate multa
Sunt telegrafica ca nu mai pot sta mult pe scaun, ma dor toate oasele
Week-end minunat va doresc

35+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

dana nu i-am facut vaccinul,in spital inca nu este,am o prietena care a nascut ieri si am rugat-o sa intrebe daca au primit vaccinul...zici sa cumpar....mai astept un pic tre sa apara si la noi ma gandesc...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Tatyana, te rog sa nu te lasi si sa o alaptezi; pune-o cat de des vrea ea la san; Sabina de ex, nu sta mai mult de zece minute nici acum asa cum nu statea nici acum o luna; insa se satura si creste. Si gandeste-te ca acum are perioade in care doarme si 6 ore dupa 10 min de supt la ambii sani si 3 ore de somn dupa 10 min doar la unul.

Nu te lasa, ai facut atata efort sa o aduci pe lume la o varsta cat mai mare, mai fa-i si acest cadou: laptele tau

Felicirati Mary!

Felicitari Discordia!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

multumesc artu....chestia e ca la mine daca suge 10 min dupa juma de ora ii foame iar....o sa incerc sa-i dau numai san...sa vad daca ma rabda inima sa nu-i dau bibe....am o chestie pe creier cu biberonul asta....vad exact cat mananca si sunt multumita pe de o parte ...pe de alta parte mor de ciuda ca nu-i dau lapticul meu....sunt intr-un cerc vicios...mai ales ca ma mulg si vad ca mare lucru nu scot....offf

fetelor bebe meu mananca la bibe 60ml....e putin???am vazut ca voi dati 100-120ml...a mea are acum 2900g

fetele

Mergi la inceput