BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
maribell spune:
offfff LENA saracuta de tine.....ai grija cu burtica contractata.
stai linistita in patut si distrageti mintea de la prostii....in nici-un caz nu o sa nasti inaintea mea.....ca ma supar....
multi 

...asa ca sa-ti revii.....
pe mine ma cam doare capul....este o vreme afara....ploua cu soare....si-mi apasa mie pe cap....ma mai doare si spatele.....ufffff...bine ca ma-u apucat toate acum la sfarsit....
MARIA
SUPER FERICITA
40
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
arturicii spune:
hehe, vedeti ce in forma sunt azi? pe langa ca am dormit super, mi-a trecut si gatul dupa prima doza de antibiotic
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
r_ocsy spune:
FELICITARI DISCORDIA !
FELICITARI OANARUS !
FELICITARI MRYLENAC !
BINE ATI VENIT DRAGOS, MIHAI ALEXANDRU, TUDOR !
R_ocsy , mami de Sofia
arturicii spune:
Lena, te rog frumos nu te baga in fata
. Respecta frumos randul, ok? Eu sa iti fiu exemplu de asa NU. Stai cuminte in pat, mai vezi un film, mai
sa mai treaca macar vreo 2 sapt.
Maribell, hai odata ca vreau poza cu voi si bebe sub trandafirii aceia superbi! Pana nasti tu s-or ofili
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
maribell spune:
foarte tare faza cu produsele anticolici....ARTU...
asa ne-a zis si noua matroana
....dar eu tot mi-am facut stoc de infacol....iar acum ma bate gandul sa-mi fac saculet cu sare grunjoasa si poate cu samburi de cirese....
MARIA
SUPER FERICITA
40
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
lenabum spune:
fetelor sper sa stau la rand,ca in pat stau de la craciun,miercuri merg la control sper sa ajung pana atunci,nici nospa nu ma relaxeaza
+35
bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin
lenabum spune:
astazi ma sunat medicul de familie sami spuna de un vaccin.voi ati facut?
+35
bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin
r_ocsy spune:
Am citit asa mai pe diagonala cat timp dorme Sofia !
Prima noapte acasa a fost horror, urla intr-una si nu stiam ce sa ii mai facem; ulterior ne-am dat seama ca urla de foame ( este o adevarata fomista ), desi ii dadusem si san si completare. Acum papam numai san . Se trezeste, ii dau sa pape dintr-un san, bine-nteles adoarme si nu reusesc sa o trezesc decat schimband pampersul, urmeaza apoi tura a doua, cam juma tate din continutul celui de al doilea san si dupa plictisitoarele batai pe spate ( e singurul lucru care ma scoate din sarite ) o pun in patut si doarme.
Am destul lapte, ma mulg doar putin daca ii simt prea tensionati sau daca Sofia inca doarme ; in general curg ei singuri cand sunt plini . La fomista mea cea smechera ii trebuie sanul plin cand suge ca daca nu ma face cu nervi ... fiind plini, iese lapticul mai usor din prima , altfel e jale . Incerc sa nu ii dau prea mult cu biberonul ca sa nu se obisnuiasca cu el.
Nu imi vine sa cred cat de smecheri sunt copii doar la cateva zile. Desi am zis ca nu voi utiliza suzeta tot la ea am ajuns , avea prostul obicei sa ceara sa adoarma la san si a trebuit sa o dezobisnuiesc rapid ca voi vrea si eu sa ies in oras nu sa stau seara acasa sa adorm fata . Prefera degetul, la descoperit ieri din greseala si m-a innebunit pana a fugit Florin sa cumpere suzeta. Nu il mai nimerea si nu stia cum sa il bage in gurita si tipa ca din gura de sarpe. Acum are alta tehnica, accepta suzeta si sta la panda. Daca te simte aproape sta cuminte cu suzeta in gura, daca crede ca e singura o scuipa si baga degetelul 

. Activitatea noastra principala este acum sa supraveghem fata pana adoarme si sa ii scoatem degetelul si sa bagam suzeta.
In fiecare zi apare ceva nou !
Am impresia ca este o duminica in continuu !
R_ocsy , mami de Sofia