BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LENABUM pe unde esti.....azi nu ai intrat.....esti bine?

MARIA SUPER FERICITA 40 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

maribell tu cand te hotarasti iubita sa nasti?

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Gabriela, LA MULTI ANI!

Aniska, noi nu am iesit 60 de zile asa ca stai linistita ca nu esti singura. Noi iesim pe 1 iunie! Adica primele 5 min apoi continuam treptat.

Laurita, pai Sabina e expusa, nu am cum sa o feresc ptr ca avem toti ceilalti; ea se pare ca e ok; oricum, fara sa vreau acum e si ea pe antibiotic;
Ea nu are cum sa fie ferita ptr ca baietii merg la scoala si ce aduc ei de acolo....
Ma gandesc ca poate o mai scapa de una alta cat timp o alaptez exclusiv, deci pana incepem diversificarea, dupa 6 luni.
Si nu e ferita nici de zgomote...sa vezi in ce harmalaie doarme cand fac baietii ca toate alea cand sunt acasa....

Sabina, uau, 8 ore! la noi e performanta de 6 ore jumate, chiar noaptea trecuta; de m-am trezit cand a cerut de mancare la 3:30 si apoi nu mai puteam sa dorm; la 4:30 eram in baie spalam adidasii baietilor, apoi am facut ordine in camera lor si in bucatarie......Ca sa vezi si ce poate face somnul prea mult.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Gabriela_s!

Ale, Flory, mersi de sfaturi, doar ca mie mi-a zis dr ca infacol, espumisan si sab simplex au aceeasi substanta activa, deci pot sa aleg pe care sa-l dau, ar fi cam acelasi lucru si la noi nu au efect.
Colief e altceva, sa vedem.. Tudor al meu cand il apuca e disperat, plange cat il tin puterile, da din manute si din picioruse, se agata cu manutele de mine, ochisorii mari si se citeste disperarea in ei, e clar ca-l doare rau. Si face asa minim 2 ore, indiferent ca-l tii in brate, plimbat, leganat, etc.
Off, de-abia astept sa treaca.

Tatyana, off, iti inteleg asa bine problemele si temerile legate de alaptat, sper doar sa reusesti pana la urma, esti o luptatoare doar; fetele ti-au dat sfaturi bune, eu la asta nu ma pricep, dar sper ca tu sa reusesti!

Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ALE eu as dori azi....daca se poate !!!!
dar din pacate printesa asta mititica din burtik...nu vrea afara....

MARIA SUPER FERICITA 40 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Veronica, eu o tin pur si simplu ridicata dupa ce mananca insa nu o ridic imediat ca varsa. Si o tin asa pana scoate aerul; nu o bat pe spate ca am senzatia ca ii zdrangan rinichii. Ea insa scoate imediat aerul (uneori i se intampla chiar cand mananca...)

Noi o sa mergem pe 6 iunie la manastirea unde o si botezam sa ne citeasca chiar preotul ce va oficia si botezul;

Aniska, noi defapt pe bebe nu am scos-o decat la pediatru insa eu am iesit, incerc sa am o iesire pe zi; cand am venit din spital a ramas ea acasa cu tati si am si plecat cu masina sa iau baietii.
Dar nu mai ai mult nici tu; asa e ok ca poti sa ii faci un program, sa te dezmeticesti si tu; o sa fiti ok

Veronica, Cris, si eu sunt de parere ca nu influenteaza cu ceva pe bebe ce mananca mama; cate tone de cirese am mancat in ultimele zile, cate capsuni si fragi si limonada. Si Sabina "bate" performanta la somn.

Flory, vad ca si tu zici ca sunteti linistiti; oare asa or fi prematurii?

Cris, mai bine decat bebe nu are cine sa stie; cand se opreste din supt, scoate aerul si se culca, asta e; de aceia de alapteaza la cerere; ca cere bebe cand ii e foame....

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Corina, nu am fost in stare sa ma hotarasc asa ca iti trimit sa iti alegi tu:

http://www.google.ca/images?um=1&hl=en&tbs=isch%3A1&sa=1&q=big+smile+baby&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

maribbell nu am intrat pt ca nu am avut net si nici nu ma simt bn am burtica f contractata,toata noaptea nu am dormit,bianca sa jucat iar eu am vazut filme,astazi sunt fara puteri,sper sa nu nasc eu inaitea ta

felicitari mamicilor de azi

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Flory, eu am facut nici proba suptului nici nu m-am muls (decat o singura daca, cu mana ca era sa explodez si oricum nu am scos tot). Eu nu am cantar in casa tocmai ca nu cumva sa ma tenteze.

Ce conteaza e ca ia in greutate, creste in lungime, e linistita, doarme bine.

Si ce nu mai fac este sa nu o compar cu bebeii de varsta ei ci cu cei cu 4 sapt mai mici decat ea; si aici ma refer la dezvoltare, motricitate, etc.

Iti recomand calduros sa faci la fel, sa o compari cu bebei nascuti cand ar fi avut si ea termenul.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Ale, aici se dau chiar 3 note; la nastere, la 5 si la 10 min; ptr ca se reevalueaza; important e sa nu scada nota ci sa creasca sau sa ramana constanta.

Otilia

Sorana; cand erau baietii bebei pediatrul mi-a zis ca toate aceste produse anticolici se dau bebeilor ptr a ajuta psihic mama ca a facut tot ce poate sa il ajute pe bebe (a, sa nu credeti ca nu le-am dat si eu baietilor).
Anii au trecut...acum vreo trei dimineti, dupa o seara in care Sabina a fost ceva mai agitata (era defapt caldura de vina) l-am rugat pe sot sa ceara farmacistului un "anticolici" sa avem in casa. Si farmacistul a zis asa: "eu va arat pe raft unde sunt si va alegeti insa sa stiti ca nu ajuta cu nimic pe bebe ci doar pe mama, la psihic".
Deci doi oameni cu pregatire diferita (un doctor pediatru/un farmacist), ani diferiti (2004/2010), tari diferita (Ro/Ca), acelasi text.

a ramas insa si la noi sticluta nedesfacuta.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput