Gravidute si mamici de Timisoara (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lucia multumesc mult.
Ade si multe multumiri.
Doina ma bucur ca sunteti bine.
Tosha bafta in gasit local.Deja faceti 1 an ce repede trece timpul.
Simonicutza cred ca ai dreptate cu decalotarea.Sper sa se intample si la noi asa ca Andrei nu e complet decalotat dar nici nu insistam sau fortam nimic pe acolo.Atata timp cat e curat locul e ok zic eu.
Gratianadeja 4 luni oau ce repede trece timpul.Cu controlul la ochi depinde pt ce problema(e vorba cumva de strabism) dar e cam devreme la 4 luni.Dr oftalmologi ok ar fi dr Frantescu sau la Medlife e iarasi ok.De Ofe mai stii ceva???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Merci de info! Vreau sa ii fac doar un control de rutina, nu sesizez nicio problema la ochii ei.
OFE e bine, la fel si Bogdanel. Cum stam aproape una de cealalta, ne vedem frecvent si mergem cu bebeii in parculet.

poze

Mergi la inceput

Gratiana am vazut pozele.E tare dulcica buburuza taIn ce zona locuiti??

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

In Dacia.

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

In Dacia.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)
poze

Din cate stiu cabinetul particular Dr Frantescu e in zona pe strada Amforei.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!! SA CREASCA MARI, FRUMOSI, VOIOSI SI SANATOSI!!! SA AIBA O COPILARIE MINUNATA!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Oti! Please frogive me...ca nu am observat...si bunicul meu e in aceeasi zi...nici pe el nu l-am sunat!

Lucia am fost azi si am dus tablourile...M-am intalnit cu Flami si Iza in weekend la Belint ...mi-a spus cum a fost cu bazarul...pe viitor o sa te ajut si eu

Tot in weekend am fost la Cristina la casa de vacanta...am sarbatorir-o pe Bea ...a fost foarte fain...Cri tot imi zice ca trebuie sa mergem la casa lu` Alex

Va pup!
tuturor copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Hello si la multi ani, colipasi!
Vedeti ca la Noni este toata ziua gratuit azi....si de la 17.30 este ceva activitate de la Do Re Mi pentru copii......am fost cu Iulia de dimineata, am stat 3 ore si ceva ca nu am reusit sa o scot de acolo:)....si in Piata Unirii este ceva actiune pt copii

Miha, ce fain ca ai dus tablourile, ma bucur.....si m-as bucura data viitoare la bazar de prezenta ta...a fost foarte interesant dar cam greu, Iulia a fost cu mine toata ziua vineri, a dormit pe acolo pe fotolii in sala de lectura...dar, una peste alta, i-a placut

Cristina, asteptam poze de la ziua lu' Bea! Zic de acu La multi ani!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani, copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Noi am fost matinali si deja am venit de la mall, acolo e ceva actiune dupa-amiaza de la 7 la 8. Nu stiu daca mai ajungem pe undeva cu vremea asta...

Mergi la inceput