Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 19
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Hai, ca m-a prins noaptea pana am citit tot!
Vreau sa o pup pe Liliana. Liliacule, te pup, mami. Iti tin pumnii tare, tare sa rezolvati cu ORL-ul. Sunt cu sufletul alaturi de tine.
Si sunt cu sufletul alaturi de Alex si Zeina. Fetele, va pup si insanatosire grabnica. Stiu prin ceea ce treceti. Multumeste-i lui Dumnezeu, Alex, ca aveti greutatea buna. Ana are 6.2kg...
Lullaby, te pup mami. Ma rog la dumnezeu sa scapati de DA... mi se rupa sufletul cand citesc ca inca va luptati.
Ai incredere, o sa vina zile bune, sunt sigura. Te imbratisez, mami drag.
Moni, distractie placuta in plimbareli. Te pup.
Croco, missed you. Am aceeasi dilema ca tine cu protectia solara. Ana e un mic tractorist de cand a venit buni. S-a bronzat cu manecuta. Nu o dau cu creme de teama. Dar daca o tinem tot asa, o sa o dau cu Neutrogena. Asta folosesc si eu. Sper sa fac bine.
Hai ca ma culc. Mi-e somn de mor!
Va pup.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
alex25 spune:
Nela chiar ma gandeam la voi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
delia79 spune:
Saluti,
Mergem maine la pediatru, ma bucur ca ne primeste .
Cu crema cu ecran solar, eu folosesc momentan www.amazon.com/Banana-Boat-Sunblock-Lotion-8-Ounce/dp/B000FTYI18" target="_blank">asta. Dar mi-au picat ieri ochii pe www.livinglibations.com/body-care/skin-care/jai-baby-joy.html" target="_blank">asta, am vazut ca livreaza si in ro. Si inca ma mai documentez despre Emu oil, despre care am aflat de curand cat de minunat e. Raluk, tu ce stii scumpa?
Nela , merci mult pt mesajele de pe picassa. Se distreaza bine printesa cu bunicii, nu? Pupam dulcica .
pup dovleceii
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Danuta1979 spune:
Nela, nu ne mai pui niste poze cu Ana, ceva mai recente?
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
raluk16 spune:
Delia ce dor mi-e sa fiu in timp real cu tine! Sper sa fie bine soimita cu bubitele si febra si sa iasa usor dintisorii, fara durere!
Cu protectia solara incerc sa bag maine un post pe blog, sper sa reusesc sa ma mobilizez chiar daca la noi ploua continuu de o gramada de vreme . O sa studiez si astea ce le-ai dat tu, si o sa scriu si de ce stiu eu.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
buna fetelor, intru sa le urez si eu La multi ani dovlecutilor minunati!
am lipsit (monica, lucia ) motivat, zic eu... am avut un deces in familie si m-a cam bulversat evenimentul. iarta-ma fragutzo ca nu am putut sa ma tin de cuvant cu ce m-ai rugat. au fost cateva saptamani de pomina si nu m/am putut concentra
va pup fetelor
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM
kemsy spune:
Danutza, ce bolfici frumos am vazut!!Ce bentita roz are Sa va traiasca!!
Ioana, condoleante.
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
loremunteanu spune:
La multi ani, tuturor copilasilor!
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Ioana, condoleante. |
multumesc
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
laura78nico spune:
Buna fetele si la multi ani tuturor copilasilor!
La multi ani Aida!
Am lipsit vreo doua saptamani in care am trecut si pe lapte praf!Asa ca acum papa si san si formula. In rest ne dau dintii si suntem cam morocanosi.
Am inscris-o si pe Ramona la gradi. Stiu ca mai este pana in toamna dar am emotii mari ca nu se va intelege cu ceilalti copii. Ea fiind mai sensibila.
Cam astea sunt noutatile.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007