Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

... si am uitat sa va zic ce era mai important: STAM IN FUNDULET!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Danutza...scuze. Iarta-ma ...e pe fond de oboseala si neuron stingher. Domnisorica ta e o minune mica si dulce.

Ioanna ...condoleante!

Delia sanatate multa soimitei.

Monica...nu e cazul sa te agiti. Mie asa mi-a recomandat pediatra (fara cereale ca e mare!) si incerc sa ma tin de ce mi-a recomandat ea. Eu sunt convinsa ca in momentul in care o vor lua la picior si Zgatix si Isabela vor incetini ritmul de crestere poate chiar vor da jos...depinde de cat de activi vor fi.

O seara faina fetelor...

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Danutza...scuze. Iarta-ma ...e pe fond de oboseala si neuron stingher. Domnisorica ta e o minune mica si dulce.

Ioanna ...condoleante!

Delia sanatate multa soimitei.

Monica...nu e cazul sa te agiti. Mie asa mi-a recomandat pediatra (fara cereale ca e mare!) si incerc sa ma tin de ce mi-a recomandat ea. Eu sunt convinsa ca in momentul in care o vor lua la picior si Zgatix si Isabela vor incetini ritmul de crestere poate chiar vor da jos...depinde de cat de activi vor fi.

O seara faina fetelor...

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Multumesc. Si a ta e o frumusete si seamana tot cu tata, asa-i?
Mie pediatrul mi-a zis ca, copiii cand sunt mici e bine sa fie pufosi. Oricum, a mea e mai grasana decat a ta, saccccc

Noi sa fim sanatoase :)

O seara faina!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani copii de toate varstele !!
Mi-a amintit Lulaby ca n-am mai scris demult . De foarte putin timp m-am mai linistit, se pare ca ma apropii de numarul final de alergii alimentare (6 deocamdata) pentru ca Nicholas arata foarte bine pe fata, desi ceva tot mai e, tot se scarpina.
Mancand o nimica toata am dat peste altceva: nu a crescut suficient in inaltime. Saptamana asta aflu rezultatul la analiza de sange, il testeaza pentru foarte multi alergeni, dar e posibil sa fie si rezultate false pozitive sau false negative.
In rest o duce bine, a trebuit sa-i cumpar o jucarie pentru ca a inceput sa sara in carut, sa arate si sa strige "da !" (de la verbul "a da") apoi a chiuit cand i-am dat-o si in bratele lui a ramas, apoi a trebuit sa intram intr-un magazin unde a vazut ca erau chestii colorate de gradina si striga aratand "haide a-da" (i-am aruncat albina favorita din gradina pentru ca era ruginita). Azi dimineata la 6 i-am dat sa suga doar din sanul drept crezand ca-i e de ajuns, dar odata ajuns in patut a inceput sa strige "da! da!" asa ca a trebuit sa-i ofer si sanul stang
Peter e a-ghiii, ma-ma e pentru suparari, ta-ta-ta e la fericire, da ! insotit de batzaieli e pentru orice vrea sa-i dau si n-ajunge sa-si ia singur.
Uneori crede ca are 4 ani, se baga unde e gramada mai mare de copii si daca-l iau de acolo striga tare si se supara.
Ma minunez ce bine poate sa apese pe cele mai mici butoane, stie ca odata apasat butonul se intampla ceva, asa ca le cauta.

Pentru AndraIulia ieri www.imdb.com/name/nm0795576/" target="_blank">vecinul impingea la roaba facand curat in gradina din fata. Sa-i transmit ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara si de la noi!
Ne-a vazut pediatra putulica este bine ca tot am dat cu rivanol, iar concluzia este ca celalalt medic s-a pregatit degeaba de operatie. Nu era fimoza ci doar asa a diagnosticat el. In fine sunt multumita ca am reusit eu sa decalotez manual partial ce e drept dar macar stim drumul acum. Copilul trebuie ingrasat acum cu cereale la greu ca e inalt (75cm) si slabanog. Acum urla ca dau dintii de sus amandoi imi vine sa ma arunc de la etaj. Doctora ne-a incurajat ca 1-2 saptamani dureaza pana apar.
Alex sanatate multa fetitei.
Monica
drum bun la Albota. Sa aveti vremem buna si sa va relaxati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

papa bun , putina licoare si www.prajiturele.ro/img/Mreteta_19.jpg" target="_blank">o felie de tort pentru fiecare.
Va multumesc pentru felicitari si urari si va imbratisez tare tare cu mare drag

La multi cu multa sanatate si copilasilor vostrii , sa creasca mari si sa va umple inimile de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit dragelor!

Aida, la multi ani draga mea, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine! Te imbratisez cu mult mult drag si dor!

La multi si tuturor copilasilor! Sa creasca mari si sanatosi!

Ioana, condoleante! Ai mai scris in alta parte si stiam ce s-a intamplat. Nu-ti face griji, nu-i nicio graba.

Va pup!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Fetele, buna seara!Theo, mi-a facut febra 39.4.credeti-a ca numais tu ce sa fac.Maine dimi la pediatru.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Aiducule!!! sa fii sanatoasa si sa iti ofere viata numai bucurii

La Multi Ani copilasilor mici si mari!

La Multe Lunite Paul, Raisa, Theo

Multa sanatate pentru Zeinuca si pentru Elle&Co

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

151

Ghici cine ?

Mergi la inceput