Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monica Zeinuca nu este slabuta, dar nici normal nu e sa nu ia in greutate decat extrem de putin, si acum cu boala a scazut, drept pentru care e la greuatatea de la 7 luni si sub grafic....la asta ma refer...eu ii multumesc lui DD ca arata bine, insa si dr mi-a spus ca daca pana maine nu se opreste din scazut in greutate e o problema, sper sa nu fie.

Elle ma bucur ca aud ca sunteti mai bine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

LA MULTI ANI!!! MICILOR SARBATORITI DE AZI, MULTA SANATATE SI FERICIRE SA AVETI!

LA MULTI ANI!!! AIDA, SA-TI FIE VIATA FRUMOASA ALATURI DE FAMILIE .

Fetelor, ca de obicei, zic sarumana ca mai imparatsiti din experientele voatre. Deci, nici soimita nu are dinti (8 luni jumate) si de busilat abia incepe, dar cu spatele deocamdata, in schimb se ridica cand are de ce sa se tina, sta in picioare bine si face pasi sustinuta. La capitolul vorbe, istoria e cam asa: la 6 luni a spus quake-quake-quake; la 7 luni a spus clar si raspicat ''punga!'' ; chiar in ziua cand a implinit 8 luni a spus a-bea-bea-bea ; si acum spune frumos ma-ma-ma, de ma topesc toata .

Cu trezitul noaptea, bifam si noi, cu nelinistea pe timp de zi bifam si noi, cu trasul de par al mamei bifam si noi (luto ) cu pufnitul pe nas cand nu ne convine ceva bifam si noi (manga ), deci.... suntem in grafic .

Acum serios, a avut soimita febra (ma rog, stare febrila de 38 gr) 3 zile si eram convinsa ca se impinge si la noi un dintisor, dar azi dimineata am zarit bubite mici si rosii la baza gatului coborand pe piept si spate un pic. Deci, banuiesc o ruseola acum, abia astept sa se faca 9:30 sa iau cu asalt pe nenea pediatru (la tel). Asta-noapte chiar s-a foit extra, si chiar ma gandeam nervoasa de nesomn ce naiba are ca fierbinte nu era, si uite ca avea dreptate copilul sa fie agitat . Vom vedea daca ma primeste maine pediatrul.

Alex, multa sanatate la zana mica, sa treaca orice virus ar fi. Te pup, mami puternica .

Elle, tu esti o eroina pt mine, cum rezisti tu insati bolnava si cu printesucile bolnavioare. Sper sa va treaca si sa va bucurati de binemeritata vacanta .

Raluk, felicitari scumpa pt primul iepuras , la mai multi.

Vik, te pup tare ca vad ca esti terminata cu oboseala .

Va pup pe toate fetelor, ma striga soimita, dar sunt si eu prin preajma.

Facem chef diseara pt copii ?

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna la toata lumea! nu ne-am tinut de cuant si nu am revenit ieri.Sper sa pot scrie azi.
In primul rand LA MULTI ANI tuturor copiilor de pe forum,inclusiv mamicilor care se simt inca copii.
Alex-sanatate multa la Zeinuca-ma gandesc des la voi.revin

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, am pus poze noi cu mandra mea pe webshoot. Daca vreti sa o vedeti pe grasunica mea, sunteti invitate.

http://community.webshots.com/user/Danuta1979

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

La multi ani dovlecei!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Aida la multi ani! Sanatate si bucurie!

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!
Raisa, Theo, Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ola mamici!

Alex sa fie bine Zeina. Sa scapati repede de virus si sa nu mai piarda nici un gram! Multa sanatate va doresc!

Anamaria tin pumnii sa fie bine. Si noua ne-a spus un doctor ca trebuie operat, am cerut si o a doua opinie, plus cea a pediatrului si am ajuns la concluzia ca pana la un an nu intervenim chirurghical.

Mergi la inceput

Se trezise copilul.l-am adormit din nou,cine stie pentru cat timp.Am citit aproape tot,dar zau daca-mi amintesc mare lucru..
Am vazut poze de copii cfumosi si avansati la toatecele.Noi nu busilim,ceea ce ma bucura de fapt,zicem decat ba-ba-ba toata ziua si neridicam pepatut sau pe mami ori tati,depinde care-i in preajma.Dinti nu avem,stim de joaca dar nh facem nici pa nici alte lucruri ce am citit despre dovleceii decpe aici.Nu-mi fac griji,copilul meu e perfect dar are ritmul lui ca toti de altfel.
Anamaria,speram ca Alexutul sa fie bine la cucusor.
Elle sanatate printeselor si tie.
Mada,am vazut poze frumoase din Elvetia,speram sa vadistrat.Sanatate mamei!
In rest pupam toate mamicile de pui maraiti si speram sa treaca vremea cat mai usor pana cand copiii vor dormi bine toata noaptea.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Nela,ce nu bucuram ca sunteti bine si buni e cu voi!Sanatate Anei si ceva carnita pe pulpite!
Dana tu ce faci mami,cwe face Elisa scumpa?Scrie o vorba sa srim ca esti ok.
Selen,printesa e superbaaaa !Imi place de mor.
Lilianaaaaaaaaaa,ce face Raulescu?pupam ambi pui sa nu se supere.Cu intarziere la multi ani si fetitei talecare e tot pe 29,si mai ales septembrie!NU pot sa uit ziua asta!De ce oare?

Lali,bine ai revenit!te rog eu ,fara mestecat!vorba Selenei,mi se intoarce stomacul pe dos.NO OFENS

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor, m-am tot gandit la Ioanna noastra de ce nu a mai scris. A zis ca pleaca undeva si am ratat eu?? Sper ca sunt bine.

Madalina, nu stiu daca o sa citesti mesajul ca ma tot tin sa vorbesc cu tine si nu te-am mai prins nici pe mess. EU la tara vin langa Pitesti, la Albota, la 6 km, si ma gandeam ca poate ne vedem. Daca tin eu bine minte tu maine te intorci in tara. POate in weekend daca ai chef si timp ca tare as vrea sa va cunosc pe tine si pe Iri . Oricum, am numarul tau dar ideea e ca Vodafonul nu are deloc semnal acolo la mine.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monica, ai zis ca pe 18 iunie pleci la mare? Unde? Ca pe 21 si noi plecam (la Mamaia).

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput