Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 17
Danuta1979 spune:
Eu eram cea cu grasana de 9,5 kg, dar nu-i bai :)
Fetelor, mie tocmai de mi-a venit ciclul...prima data dupa 15 dec. 2008 . Intr-un fel ma bucur, caci ma gandeam ca la un an trebuie sa-i tai micutei alaptatul ca sa-mi vina ciclul ca sa pot ramane iar insarcinata. Deci acum nu mai e cazul si pot sa-i dau cat o sa ma tina.
Aida, La multi ani!
La multi ani tuturor copilasilor!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori ai Ellenutei si ai lui Alex (Zeina)!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
crocodana spune:
asa deci....o idee tot nu am terminat....va multumesc pentru vorbele frumoase pe care le -am gasit la pozele noastre mai vechi!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
selen80 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR SI CELOR CARE SE MAI SIMT COPII!
LA MULTI ANI AIDA, SA FITI FERICITI CU PUIUL VOSTRU DRAG!
LA MULTE LUNITE RAISA, THEO SI PAUL!!
LA MULTI ANI FERICITI INAINTE, DIAMAR SI DL DIAMAR
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
monica_dicut spune:
SAlutare si de la mine
LA MULTI DOVLECEI DRAGI!!
LA MULTI ANI AIDULE DRAG!!!
VA pupa mama pe toate, eu sunt in febra bagajelor si cumparaturilor ca maine plecam la tara vreo 10 zile pana pe 13, apoi ne intoarcem si pe 19 plecam la mare.
NU va panicati, si noi facem parte din categoria baba fara dinti la 9 luni si vreo saptamana si degeaba zic eu ca iese ca tot nu iese asa ca.... DE busilit si ridicat si mers in picioare le facem non stop, in schimb nu stim sa zicem bravo dar zicem Pa si facem din manuta, uneori din amandoua . NU zice decat mama, pe tasu nu-l stie, in rest am ramas la dada, gaga si mai nou la lala cand ii cant eu, canta si el cu la la la sau bla bla bla si face din limbuta la gingie si buza de jos. Sa stiti ca de acum el o sa cante Shaidiridiri la petreceri
VIk, ma pui pe ganduri cu regimul, ca Zgati are 10,6 kile si 75 cm, nu ii dau cereale dar ii dau banana cu iaurt simplu si ii mai dau 1 data la 1-2 saptamani gris cu lapte. In rest, ciorbe, supe, mazare, conopida, spanac cu carne, ou, ficatel, peste. Ii mai pun uneori un pic de unt, mar cu caisa si biscuiti, orez, dovlecei umpluti... ce niaba sa-i dau? SAlata de rosii nu pot sa-i dau Off, ca asa m-am bucurat cand nu prea manca dar acum e iar haplea de parca e nemancat de o saptamana La cat se agita, eu sper sa mai se subtieze
Alex, sunt cu gandul la voi. MA gandesc, sti ca am scris ca si noi am avut un episod din asta ca la voi acum o saptamana si ceva , sper ca nu de la noi ai luat.... (ma tot gandesc la asta) desi a trecut ceva de atunci....
Hai ca ma intorc la oile mele. VA pup cu drag pe toate, nu stiu daca o sa mai pot intra diseara sau maine. O sa imi fie tare dor de voi
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
nici noi n-avem dinti, si la fel tot zic si eu de vreo luna-doua, ca ies, ca ies, si nimic!
felicitari dovleceilor care fac pa si bravo!
Alex mami, si eu sper sa nu tina 7 zile, s-o ia pe urmele voastre si sa-i treaca printesei...of, cate mai patimiti si voi
Lali bine ai revenit! vai, cat urasc eu treaba cu mestecatul mancarii, tin minte cand eram mica ce sila mi se facea cand mai vedeam la unii ca faceau asa [vomit]
Lullaby imi pare rau ca inca va chinuiti cu DA, ma rog sa gasiti solutia cat mai curand
Monica ce frumos, va pregatiti de plimbari! pana la urma ai scurtat lista de bagaje?
Mely nu mai tin minte cand ziceai ca ai examen, parca maine?? iti tin pumnii, multa bafta!
imi pare rau pt mamicile care se chinuie inca noptile...sper sa vina zile si nopti mai bune si la voi...si noi ne cam chinuim ziua, nu sta deloc singura si in afara de mancare, care e musai, nu prea reusesc sa fac nimic....ieri am sters pe jos in living, pe unde busileste Ebru, si eram eu in patru labe, si ea busilea dupa mine, cred ca zicea ca ne jucam doar asa reusesc sa fac macar strictul necesar....restul cand reusesc s-o adorm afara, sau in w/e cand mai e cineva pe acasa...
ce de sarbatorite avem luna asta
va pup
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Mai fetelor, deja ma enervati rau...pai voi va plangeti de bebi grasi si eu plang in pumni ca abia ne revenisem cu greutatea dupa episodul de acum 2 saptamani, si ajunsesem si noi la 7900, si acum in 3 zile a dat jos 100gr...adica are cat acum o luna, imi vine sa mor. Dati-ne si noua, va rugam.
Monica nu ma enerva ca acusi vin pana la tine si te iau de ciuf....asa, si daca am luat de la voi ce??? Nu o sa mai ies cu fata in parc ca poate ia ceva??? E inevitabil, ei acum baga tot in gura nu avem ce face. Hai, distractie placuta la tara, si termina cu prostiile. Va pup tare de tot.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monica_dicut spune:
Alex, eu ti-am mai zis, Zeina nu e deloc, dar deloc slabuta. Arata excelent. Eu sper sa scapati de episoadele cu vomitatul si totul va fi bine
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mamideandrei spune:
vik, eu am cumparat 2 costumase de vara de la takko (30 lei bucata), luna trecuta, le-a purtat, le-am spalat si sunt ok. mai am blugi de la ei si o geaca, ambele pentru bebe. eu sunt multumita de calitatea lor. si pentru oameni mari sunt oki si la fel bune la pret.
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Ellenuta spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!
buna fetele
la noi parca e un pic mai bine. si fetele si eu suntem un pic mai ok cu gatul si cu mucii .. sa treaca odata ca nu mai pot. insa, suntem in expectativa cu varicela ...
sa v-o parasc pe anna, care, de cand a dat cu gura de fructe, imi refuza legumele .. alea facute de mine. borcanelele, in schimb, le linge .. ati mai pomenit asa ceva? i-am dat pana acum orez cu pui si mar si morcov cu cartof dulce. maine ii fac cartofel cu brocoli si pui la gratar .. sa vad daca mananca ..
alex uf asa rau imi pare cand citesc de zeinuca .. intreaba dr daca ii poti da metroclopramid .. insa tb combinat cu ceva caci e amar. sanatate multa!
doris asa a fost si anna pana acum doua nopti .. nu trebuie neaparat sa vezi ca i-ar iesi vreun dinte .. ei poate sparg in interiorul gingiutei si e ff dureros .. cu lapticul cum stai? si nu te-ai facut de ras .. anna la 8 luni, nu se intoarce de pe spate pe burta si nici gand de busileala ..
croco
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
mamideandrei spune:
si de la KIABI din C-ta am cumparat cateva hainute superfaine la superpreturi, si clar ma declar invidioasa pe mamicile de fetite care aveau de n ori mai multe variante de compleuri decat baieteii.
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA