Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

La multi ani tuturor copiilor! Si celor mari (adica noi ) si celor mici! O zi minunata!

La multi ani Aida! Numai sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

La multe lunite sarbatoritilor de azi!

Alex imi pare foarte rau de perioada asta prin care treceti, Doamne ajuta sa va faceti bine repede toti!

Vik sper sa iasa rapid dintisorul si sa nu va mai chinuie!

Diamar la multi ani fericiti impreuna! Si multa sanatate sotului!

Nu mai stiu ce am citit ieri si nu am apucat sa raspund...

Doris m-ai distrat ca sunt la nu stiu ce magazin haine de dovlecei , poate te si scapi in public cu asta si n-o sa stii de ce te priveste lumea bizar .

O zi frumoasa, fetelor, in ciuda ploii care nu se mai opreste...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani dovleceilor nostri!!
La multi ani Aida!!

Alex, bine ca ati gasit cauza. Multa sanatate!
Lali, bine ai revenit acasa!
Vad ca nu e o perioada buna pentru bebei. Abia astept sa treaca
Loris are 3 dinti jumatate, si din cauza "jumatatii" nu prea mananca. Bagam tzitzi la greu
Pe mine nu m-a sunat nimeni sa ma felicite, ca doar copil sunt si eu...al cuiva...Ba chiar am muncit azi cat pentru 2 zile

Cam atat de pe frontul de vest!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Gata, scuze nu dati cu rosii!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

diamar, casa de piatra in continuare!!!!Multa fericire!!

, Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

LA MULTI ANI DOVLECEI SI DOVLECUTE DE ZIUA VOASTRA!

LA MULTI ANI AIDA! TOT CE ITI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA Noi de ziua ta ne dorim sa ne dai vesti mai des si sa te vedem mai des pe forum!

Fetelor...cred ca e iar luna plina...vad ca si alti dovlecei sunt plangaciosi si agitati. Eu una pic in nas de oboseala dupa ce asta noapte m-am trezit de 5 ori si de la 6 nu mai dorm deloc. Efectiv nu stiu ce sa ii mai fac. Am incercat sa ii dau seara un antialgic sa nu o doara gingia asa rau si a dormit legat 3 ore...dupa care iar am inceput "cheful". Ma gandesc cu groaza ca trebuie pina la 2 ani sa ne iasa 20 de dinti. pai...io ce ma fac? Nu ma plang...fac haz de necaz...bine ca sunt dintii si nu e altceva mai rau.

Alex Doamne ajuta sa fie Zeina bine. Lali bine ai revenit acasa...
Raluk...interesant ultimul tau post de pe blogg (ca te citesc, stii asta, nu?). lui Alex!

Fetelor...ziceti ca sunt reduceri la Takko? Ati luat hainute de acolo? Sunt ok? Cum se comporta in timp? Noua ne trebuie pijamale ca nu mai incapem in nimic!

Va , zi faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Mda...si iara am uitat cate ceva...

Diamar...felicitari pentru cei 8 ani...la cat mai multi impreuna!

Anamaria...hehe ce bine mi-a picat mesajul tau. Ca si noi la 8 luni jumate avem 9,2 kg si 74 cm...eu nu mi-am inclus-o in categoria "grasana" ci doar in categoria "grea" pe mamarutza. Dar daca si altii au asa dimensiuni ma calmez si o iau usor ( noi nu papam cereale ca sa nu ne umflam si mai tare, nici banane, nici pere foarte dulci, iaurt doar din ala normal fara adaos de fructe...si etc etc..avem niste restrictii ca sa nu ia fata prea tare in greutate!)

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Aida!
LA multi ani dovleceilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Diamar casa de piatra in continuare! Felicitari pentru cei 8 ani de casnicie!

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc pentru comentariile la foto. Sunteti f dragute!

, Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Numai bucurii si clipe frumpoase copiilor din lumea intreaga! si in special dovelecilor nostri!

Aida , multi ani fericiti, sanatate si noroc!

Monikus, , multumim din suflet pentru urari!

Ieri am implinit si noi 9 luni, cam tot atat cat a stat in burtica la mami! Uneori cred ca visez si ma intreb cum era viata inainte de Ama! Am trimis cateva poze pe mailul comun!Va multumesc inca o data pentru

Alex , ne gandim la voi si va dorim sa treaca repede repede! Uf ce urate sunt episoadele astea, imi aduc aminte prin ce a trecut si Nela!

Ellenuta asemenea!Sa treaca repede si sa va bucurati maxim la mare Voi cum sunteti mami?

Hepi, sunte superbe pozele Maiei!Nu stiu de ce nu am reusit sa las cateva randuri!La toate celelalte a mers!

Selen , am vazut-o pe Ebru, !
Luto ! Ce mai zici tu mami? Imi e dor de tine! Am vazut cum te ajuta David la spalat! Iar la botez a fost demential, imi pare rau ca nu am reusit sa scriu 2 randuri, le am vazut in goana!

Meli sa aveti spor cu aranjatul casei, sa iasa cea mai frumoasa camera pentru flacai!

Lali, bine ai revenit!

Lullaby, ai incredere ca o sa treaca! gasiti voi buba!

Nela , am aceleasi sentimente cand Ama ramane cu buni, chiar si pentru 2 ore! Cred ca imi va fi mie mai greu sa ma separ de ea decat ei de mine!

Raluk felicitari pentru dintoc!!!

Liliacule , si Ama mai fornaia vad ca mai trece, mai revine, ne tratam cu rabdare si cu aspiratorul desi nu iese mare lucru! Dar nu e infundat!

Cuscra Mihnea cel sagalnic e bine? ne e dor de el!

Acum, dupa ce m -am straduit asa tare, sunt absolut convinsa ca am uitat pe cineva! please forgive me! chiar vroiam sa zic 2 vb fiecareia!
sper ca nu ati trecut la alt capitol pana sa trimit eu...

a si o intrebare scurta, cu ce crema le dati bebeilor cand iesiti afara? eu pana acum cu nimic insa s-a bronzat un pic pe fata si pe maini si as vrea sa o feresc, chiar daca iesim in orele permise!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput