Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

fetelor, pentru cele interesate, sunt reduceri azi la Carrefour la jucarii (25% din pretul afisat) si hainute (20 % din pretul afisat). stiti acele tricouri si maieuri la 15 lei, acum le iei cu 12 lei si tot asa. cu 70 lei am achizitionat 3 tricouri, 3 maieuri, 2 bodyuri maieu si o pereche pantaloni de fas scurti. eu zic ca e supertare.

si mai sunt reduceri la takko , 30 % la articolele pentru copii.

eu am vrut sa ii iau lui Andrei bicicleta poney, o prezentase cineva pe forum, (mea culpa, nu mai stiu cine), dar la proba s-a dovedit a fi mica! Andrei abia incapea in ea, deci clar nu ne prindea toamna pedaland! oricum era 279 lei si cu reducerea de 25% ajungea ieftin, tinand cont ca pe net e 350 lei!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Oare mai este vreun dovlecel care la 9 luni nu are dintoci si nici nu busileaza?Pt. ca noi nu avem nici dintisori si nici nu busilam.Ne-am facut de ras?

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Noi Noi Noi!!!! nici Ama nu are dinti, si nici nu busileaza...sta in picioare dar nu se ridica singura.....si nu ne-am facut de ras mami nu mai zice asa, aptitudinile noastre sunt inca "nedescoperite" !

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani dragii nostri dovlecei!Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti oameni buni.
La multi ani Aida! Sa mai treci si pe aici sa ne spui cum mai sunteti.
La multi ani Raisa draga sa-ti dea Domnul multa sanatate!
La multi ani si pentru Theodora de Doris care avrea doar in brate si se trezeste des peste noapte si pentru Paul de lali care mananca bucatele.
Doris draga, copilasii sunt asa de diferiti asa ca nu-ti mai fa problema ca nu are dinti sau ca nu bisileste. Pai vezi mami, care dovlecei la 9 luni mai face pa si bravo. Al meu nu face dar are un dinte si busileste.
Si noi facem astazi 8 ani de la casatorie.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Daca ne-am facut de ras, sa ne si laudam putin nu?Stim sa facem pa,bravo, si sa punem mana la ochisori cand face mami bau.Stim ceva, nu?

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

La multi ani dragii nostri dovlecei!Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti oameni buni.
La multi ani Aida! Sa mai treci si pe aici sa ne spui cum mai sunteti.
La multi ani Raisa draga sa-ti dea Domnul multa sanatate!
La multi ani si pentru Theodora de Doris care avrea doar in brate si se trezeste des peste noapte si pentru Paul de lali care mananca bucatele.
Doris draga, copilasii sunt asa de diferiti asa ca nu-ti mai fa problema ca nu are dinti sau ca nu merge de-a bisilea.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Ai dreptate.Fiecare copil cu ritmul lui de crestere.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Stiti ce ma doare cel mai tare?Ca ieri a vn. la noi o berisoara de a sotului.Ea nu are copii dar,,, le stie pe toate,,.Stiti ce mi-a zis?cA DATORITA FAPTULUI CA THEO LA 6 LUNI NU MANCA 1 LT DE LAPTE DE AIA NU ESTE DEZVOLTATA CA LUMEA.Intr-adevar ea nu manca mai mult de 500-600ml de lapte dar de la 4 luni noi am inceput diversificarea.Eu una sunt multumita cum arata , cum mananca, medicul spune ca este oki.DECI..no problem .Sotul mai avea putin si dadea afara din casa.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Noi am zugravit, asteptam mobila de bucatarie si inca suntem mutati la nasu. Abia asteptam sa ajungem acasa.

Nici a mea nu are dinti si nici vreun semn ca se apropie.. In schimb busileza, se ridica bine daca are de ce sa se spijine, merge de-a lungul tarcului si canapelei, zice mama, merge bine sustinuta de manute si toate cele. Avem 8 luni jumatate si 9,5 kg, adica suntem o grasana:))

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Soata zice ca este tare in gura, de aia nu are dintocii inca.Si Theo zice mama, tata,iar cand o vede pe mama ii spune babaie.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Ca veni vorba de haine si reduceri.La Kiabi-ul de la Auchan sunt haine de dovlecei super dragute si sunt si reduceri.Am luat pt. Theo 2 pijamalute f. frumoase cu 29 lei amandoua.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani tuturor copiilor! Si celor mari (adica noi ) si celor mici! O zi minunata!

La multi ani Aida! Numai sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

La multe lunite sarbatoritilor de azi!

Alex imi pare foarte rau de perioada asta prin care treceti, Doamne ajuta sa va faceti bine repede toti!

Vik sper sa iasa rapid dintisorul si sa nu va mai chinuie!

Diamar la multi ani fericiti impreuna! Si multa sanatate sotului!

Nu mai stiu ce am citit ieri si nu am apucat sa raspund...

Doris m-ai distrat ca sunt la nu stiu ce magazin haine de dovlecei , poate te si scapi in public cu asta si n-o sa stii de ce te priveste lumea bizar .

O zi frumoasa, fetelor, in ciuda ploii care nu se mai opreste...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput