Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 14
doris_79 spune:
Fetele, numai stiu ce sa fac cu Theo!Sunt disperata. Eu de obicei nu ma plang, dar de la o vreme, plange tot timpul, este agitata.Ea noaptea se trezea doar o data sa pape. Acum se trezeste de 4-5 ori.Nimic nu o mai multumeste. Dintisorii nici urma de ei. Vrea tot timpul in brate.Nu vrea cu nimeni doar cu mine.Scuze daca va plictisesc cu problemele mele.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
doris_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana te salut doris Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Poze Theo
Poze noi
suede spune:
LA MULTE ANI PUIUTI DE ZIUA VOASTRA!!!!
LA MULTI ANI AIDA!!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui doris_79 Fetele, numai stiu ce sa fac cu Theo!Sunt disperata. Eu de obicei nu ma plang, dar de la o vreme, plange tot timpul, este agitata.Ea noaptea se trezea doar o data sa pape. Acum se trezeste de 4-5 ori.Nimic nu o mai multumeste. Dintisorii nici urma de ei. Vrea tot timpul in brate.Nu vrea cu nimeni doar cu mine.Scuze daca va plictisesc cu problemele mele. |
SUBSCRIU!
MA TERMINAT CU NERVII! sta la jucarii nu mai mult de 5 minute si iar incepe sa planga! daca il iau in brate nu mai are nimic! dar din partea mea poate sa mai si planga un pic sa-si dezvolte plamanii. altfel as lua-o razna, n-as mai apuca sa fac nimic si sunt singura si mancare trebuie, si rufele trebuiesc calcate si curatenie trebuie facuta asa ca......ne rugam sa treaca repede aceasta perioada
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
doris_79 spune:
Oare mai este vreun dovlecel care la 9 luni nu are dintoci si nici nu busileaza?Pt. ca noi nu avem nici dintisori si nici nu busilam.Ne-am facut de ras?
Poze Theo
Poze noi
mary_07 spune:
Salutare,in zi de sarbatoare
La multi ani tuturor copilasilor din lumea intreaga,in special DOVLECEILOR nostrii frumosi!!!
La multi ani Aida!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata asta si Eric sa va aduca multe,multe bucurii!!!
Alex,multa sanatate intregii familii,inclusiv catelului .Pupici
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
Mamideandrei pupam maraiciul.
Doris eu zic ca nu te-ai facut de ras deloc, a mea nu are inca 9 luni si are dinti, dar de busilat nici vorba...deci sunt sigura ca e multa lume in aceeasi oala.
Mary sar'mana de urare. Catelul a fost primul care si-a revenit, apoi eu, acum urmeaza incet si soatza, dar noi nu vrem decat sa fie bibe bine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
am trimis pe mail cateva retete, sper sa va fie de folos!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui doris_79 Oare mai este vreun dovlecel care la 9 luni nu are dintoci si nici nu busileaza?Pt. ca noi nu avem nici dintisori si nici nu busilam.Ne-am facut de ras? |
AZI ESTI PRIETENA MEA
nici noi nu avem dinti si nici nu busilim, se chinuie dar nu-i reuseste, cateodata reuseste si se taraste
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
ALEX , ma rog sa-si revina Zeina repede si sa nu va tina 7 zile
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA