gradinita baneasa

gradinita baneasa | Autor: missyd

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,

Stiti gradi buna in zona baneasa? Ne mutam in zona si nu vrem sa experimentam. Vrem ceva pe baza de recomandare.

Multam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am copilul la garadinita SmartKids in Baneasa, cam de vreun an si jumatate. Este particulara. Gasesti si site-ul lor pe net. Eu sunt multumita, probabil pe cel mic tot acolo il voi da.

In cartier mai sunt doua gradinite de stat, a treia se va deschide in toamna probabil. Si mai exista si inca 2 particulare, Lions si Universul Copiilor, asa ca ai de unde alege.

Eu zic sa faci cumva sa le vizitezi pe toate, sa poti face comparatie. Eu iti pot spune doar despre cea unde am eu baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panteraroz spune:

Noi mergem la Butterfly. Mergem la Aviatiei, dar acum au deschis in Baneasa, in spate la Antena1 si parintii care au fost in vizita erau foarte incantati.
Ei spun ca este cea mai mare si mai frumoasa locatie din cele trei pe care le au.
Oricum, noi recomandam gradinita cu drag, pentru ca suntem foarte intantati de ceea ce fac cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Universul Copiilor, in spate la ING Baneasa.

Am fost la Smartkids, dar am plecat anul trecut cu totii (toata grupa + educatoarele). Gabitzam, de cand sunteti acolo? Cum mai e??

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missyd spune:

Multumim fetelor pentru raspunsul rapid.

De Smart Kids am auzit. O sa merg sa vad.

Insa azi intamplator am dat de Butterfly. Este intr-adevar mare sediul. Salile mi s-au parut foarte bune de gradi si extrem de luminoase si frumos amenajate.
De obicei gradinitele particulare ai surpriza sa le gasesti in cladiri inghesuite si fara lumina.
Trebuie sa recunosc ca asta nu era deloc asa.

Oricum, va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Vrem sa incepem si noi gradi din aug-sept si inca nu ne-am hatarat unde. As vrea in Baneasa (aici stam) sau imprejurimi.
Mamicile care au copii la Universul Copiilor sau la Butterfly se poate sa ne spuneti mai multe detalii?
Am inteles ca la Smart kids nu mai este la fel de bine. De ce?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panteraroz spune:

Noi mergem la Butterfly!

Gradinitele sunt amenajate frumos, oamenii sunt atenti iar mancarea este senzationala. Piticul meu imi spune mereu ca mancarea mea nu e "ca a lu' Geta".

Cred ca este important sa le vezi pe amandoua si sa faci alegerea corecta pentru tine si puiul tau.

Pupilici

Mergi la inceput

panteraroz, multumesc mult!

Vom merge la amandoua sa le vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Miki,

Universul Copiilor si Smartkids au fost o singura gradinita (Smartkids), pana cand patronii (sot - sotie) s-au despartit; el a ramas cu sediul din Pipera - pe care l-a numit Universul Copiilor si ea - care nu se ocupase niciodata de gradi - cu sediul din Baneasa, din spate de la Antena 1, care si-a pastrat numele de Smartkids.

Ea a venit cu mari idei de schimbare - desi sincer nu era nevoie - dar nu a reusit decat sa strice ce era bun... a dat afara toate educatoarele si ingrijitoarele, nu vorbea cu parintii, mancarea nu mai era buna. Asa ca toata lumea - educatoare, ingrijitoare, copii - am plecat la Universul Copiilor, care si-a deschis un sediu si in Baneasa, vis-a-vis de Antena 1, in spate la ING.

Plusul Smartkids fata de UC din Baneasa este curtea, care este mai mare.

Nu stiu cum mai e acum acolo... la UC e bine, eu recomand gradinita din suflet.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Gabrielama ,

am vorbit cu dl de la UC si mi-a spus exact ce ai spus tu ref la legatura intre cele 2. Noi stam chiar langa UC din Baneasa si mi-ar fi mai comod aici, dar decid dupa ce le vad pe ambele.

multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missyd spune:

Fetelor, multumim pentru ajutor.
Am vazut cam tot si era de vazut ai ne-am inscris la Butterfly, sediul din spate de la antena 1.
Plecam in vacanta si ma bucur ca am reusit sa rezolv problema asta ca sa nu stau stresata toata vara.

Mergi la inceput