gradinita baneasa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabriela, se pare ca plecarea aia in grup de la SmartKids i-a prins bine doamnei directoare, pentru ca eu sincer am fost foarte multumita anul acesta la SmartKids. Am fost si anul trecut tot acolo, inainte de separarea gradinitelor.

Colaborarea cu parintii este foarte buna, au foarte multe activitati. E drept ca sunt mult mai putini copii, dar cred ca mai bine asa, din punctul meu de vedere. Baiatul meu merge cu drag la gradinita, mananca tot, doarme foarte bine, ii plac activitatile. Si este f.f. atasat de educatoare, toti copiii o indragesc mult desi este f. tanara si este primul ei an ca educatoare.

Am foarte multe poze de la activitatile copiilor, daca doreste cineva ii pot da adresa pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Missyd si noi tot la Butterfly Baneasa ne-am inscris. Tot la grupa mini sunteti? Sper cu tot sufletul sa fie cea mai buna alegere. Arata f bine si sper ca personalul sa fie pe masura sediului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimnutza spune:

Buna,

As vrea sa imi dau si eu fetitata la unul din sediiile Butterfly si nu ma pot hotara daca Baneasa sau Aviatiei. Imi puteti da un feedback daca mai aveti copilul la sediul din Baneasa si cum este acolo? Multumesc

Mergi la inceput