Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, Daria este la fel. Nu mananca. Asta e.

E plina de energie, jucausa, vorbareata si zambitoare, cu exceptia mancarii. Sunt bune laptele, fructele, painea goala, covrigii si uneori cartofii fierti si o jumatate de ou. Si vreo 50 de grame de cereale Fitness cu lapte. Sau cateva fire de cartofi prajiti. Nu cere de mancare, nu o intereseaza daca mancam in fatza ei.

Naty, ziceai sa o las sa manance singura. O las, mi-e indiferent, acum, cata mizerie face pe jos, pe masuta. Dar nu mananca nici asa, se joaca cu mancarea, si-o pune in poala, o arunca pe jos... Am inteles ca testeaza texturi si mirosuri si gusturi si de aici storcoseala si porcusoreala, OK, dar nu mananca, adica degeaba storcoseste, ca nu baga in gura...

I-a trece, intr-o vreme...

Eu nu umblu dupa ea cu mancarea si nici nu incerc sa ii distrag atentia cu TV-ul sau calculatorul. S-a discutat de "n" ori despre importanta unui program, a unei rutine, despre faptul ca piticii trebuie sa inteleaga rostul asezatului la masuta, adica sa echivaleze statul la masuta cu ora de masa si actul de hranire.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Salutam gashca! Ca sa fim in trend, zilele astea ne-am luptat si noi cu un mic virus la stomacelul Theei, cauzator de febra si scaune multe si moi. Tot ercefuryl-ul ne-a salvat, acum e aproape bine. In afara de asta, o termina durerile de dinti, ii mai ies ceva maselute jos si se pare ca o dor foarte tare. Non stop roade cate ceva; astazi a izbucnit deodata in plans, am crezut ca s-a lovit si cand am intrebat-o ce o doare, mi-a aratat cu degetul spre obraz.
In rest, noutati nu prea avem, asteptam cu interes vacanta
Vad lume noua (si veche in acelasi timp) pe aici... Aresa am vazut toate pozelel cu crocodilul carliontat, in unele mi se pare ca seamana mult cu fi-mea
Ira La multi ani! Si multa sanatate lui tati!
bebelusi ma bucur ca e totul ok cu samburelul
Ledi iti doresc sa fie cat mai putin stresante atat drumul, cat si sederea voastra la Tm. Si sa fie cu folos pentru David

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Whee-heee gata cu jobul! Cel putin cateva saptamani de rasfat cu puiul meu... si apoi mai vedem noi! Oricum nu-i graba sa inhat prima slujba care mi se ofera deocamdata... asa ca ... am decis ca ma voi bucura de vara!

Aresa, sa vedem cum stau lucrurile intr-o luna-doua... chiar pentru septembrie ne gandeam si noi sa mergem pe undeva. Tinem legatura

Cristi, sanatate multa sa va refaceti repede! E vorba de subiectul Porumbitei despre calatoriile cu avionul.

Bebelusi si Carmen, acu-acu vin cu capsuni

Paula, Mister are vanatai Boys will be boys hihi!

Selene, foarte bine procedezi! O sa pape Daria, important e sa nu o stresezi cu mancarea.

Ledi, spor la impachetat, o sa fie bine!

Arriel, multa sanatate Theei, sa iasa dintisorii si sa treaca si "bug-ul"

Micola, licuriciul tau e de "categorie usoara", important e ca e sanatos si plin de energie

Va pup si ma duc la nani... maine avem o intalnire cu financial planning managerul sa facem un "review" la asigurarile de viata, boala si ce o mai fi, apoi cumparaturi, adunat prin casa ca seara se lasa cu chef. Si cum toata lumea invitata a confirmat ca vine - va fi casa plina-plina

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Ira_liza Ledi vine la Tm pe 1 iunie, asa ca nu vad cum sa mai ajunga caruciorul la timp.

Noi ii asteptam cu drag aici si sunt sigura ca o sa fie bine si ne descurcam cu toate.

In alta ordine de idei, sa scriu si eu un mesaj scurt sa nu ne uitati de tot.
In week-end-ul asta prelungit am fost plecati la parinti. Am plecat de vineri dupa amiaza si ne-am intors marti seara. Greu cu atata drum pe perioada asa scurta .Timisoara-Piatra Neamt-Suceava-Timisoara. Marius a rezistat destul de bine. A fost derutat de atatea persoane noi in asa scurt timp, la fel a fost derutat ca nu era patutul lui pentru somn, draperiile de noapte trase cand doarme. Oricum inafara de o criza de plans de oboseala marti dimineata a fost ok. A luat si vreo 2-3 trante de si-a facut niste cucuie cum n-a avut pana acum.

Vreau si eu la mare, acum sa vedem daca o sa avem bani la sfarsit de august si daca mergem la Constanta sau in Croatia/Muntenegru. Ca dinstanta tot atat e.

Acum ma duc sa ma uit la poze cu bebei frumosi. De la servici nu pot vedea decat pozele puse pe picasaweb.

Va pup si somnic dulce

PS. imi faceti pofta si mie gravidutelor de bebe mic.

Paula, auzi, dar daca il trimit direct la tine la Tm? k pe intai ajunge, insa de stat sta un nr de zile. In fine, important e sa ii fie sederea pe cat posibil mai usoara, asa k, daca e nevoie, tinem legatura si il trimit acolo direct. Cum zice Ledi, cum zici tu, numai sa fie ok din moment ce ma pot dispensa fara nici o prbl de carut.

Vreau sa zic k eu abia acum ma duc la somn dupa ce-am prestat o placinta cu ciuperci (aia la 3 pm), apoi incepand de pe la 11 noapteaun tort teoretic simplu practic mi-a mancat sufletul cand am mutat blaturile de pe tava pe platou, o alta placinta cu carnita si la final glazurat o suta de mii de cornulete coapte ieri, simteam k nu se mai termina. Maine mancam una-alta cu tati & bunica Elizei, k am ramas datoare de alaltaieri. Ar fi minunat sa-l las pe ei sa manance si pe mine sa ma lase sa dorm...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Aresa ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata
motanu nu s-a trezit inca. Tare somnoros motan am, si-acu s-a si intunecat afara si-asta inseamna ca mai doarme o tura. Noi suntem ragusiti de vreo 2 zile. Sper sa-i treaca sa nu ajungem la antibiotic. Acum ne tratam cu tantum verde si homeovox.
Dark - sa-ti priasca vacanta!
Ledi - drum bun spre Tm si sa veniti de-acolo plini de energie pozitiva!
Selene - si pe-al meu l-au apucat refuzurile la mancare.... Poate e ceva in aer.
Arriel - sanatate multa Theei!
Pupam burticile! Si eu vreau capsuni... se pune ca n-am burtica??? (adica bebe, ca burtica...)
licurici si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Fetelor nu pot sta,ca trebuie sa fug,dar i-am luat ieri carut lui David.Am tot stat si m-am gandit si dupa ce am scris ditai lista cu ce trebuie sa iau,deja ma gandeam ca am nevoie de inca 10 maini si ce sa mai..trebuie sa ma clonez:))))Si mi-am dat seama ca Miere chiar avea dreptate ca nu am cum sa le iau pe toate.Mersi,Miere.
Ira mersi pt oferta,dar nu mai era timp oricum pt asta si la tm dk il trimiteai,pana ajungea,numai bine ca trebuia sa ne intoarcem inapoi.
Si pe mine m-au luat cam din oala asa,ca eu am reluat legatura cu cei de la Carpatair,i-am intrebat daca acea cerere de sponsorizare mai este valabila si mi-au zis sa le retrimit datele spre reanalize.Apoi,a revenit dna si mi-a spus ca a fost aprobata si mi-a trimis cele doua bilete.M-a intrebat in prelabil in ce data vreau sa plec si i-am zis la inceputul lunii iunie,dar nu m-am gandit ca de 1 iunie:))))
Va pupam si va multumim din suflet tuturor pt incurajari si pt gandurile bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

..Ufff!!! Azi ne-am bagat picioarele...casa e cu susu-n jos...la birou o groaza de facut..si noi ne-am luat zi de plaja.Am fost o tura dimineata..ne-am balacit in piscinica ..Crocodilul si-a anuntat prezenta in complex tipand ca din gura de sarpe ori de cate ori incercam sa-l scoatem din apa..(nu mai zic ca asta declansa de fiecare data urlete in cascada de la ceilalti "balacitori"...)

Chiar ca Thea si Croco seamana!!!...

Ralu` ti-am trimis mail..dacai ai nevoie de mai multe informatii sa zici

Fetelor ..macar acum ma faceti sa-mi sterg ..de pe piept pentru capsuni!!..ca acu` ceva vreme v-am "urat" pentru perioada cu ecler ..numa eu stiu cat am tras si-am suferit sa le inlatur de pe unde se depusesera

Va pup..fugim la somn si apoi iar la plaja...deh!!daca-i bal ..bal sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La mine, de bine ce mi-am bagat picioarele in ea de ordine si curatenie, casa e ca o buda, pe cuvant daca inteleg de unde se face asa mizerie in asa de scurt timp.

Am vrut sa fac curatenie, si in doua ore si mai bine, de-abia am reusit sa curat bucataria si holul de la intrare, adica o suprafata lipicioasa, pe care, daca torni apa, se face noroi, o placere...

Dupa doua ore, am vrut sa ma apuc de camere, pentru ca mi-e greata de covoare, ce murdare sunt, dar mi s-a facut rau, odata am simtit ca mi se imbroboneaza fruntea si ma ia ameteala, asa ca m-am pus jos si salutare... Nu ma mai tine rabla asta de corp, asta e...

Asa ca ma gandesc serios sa caut una-doua fete care sa smotruiasca locuinta o data la doua saptamani, contra cost, evident...

Ledi, chiar ma gandeam cum zici tu ca dai cu mopul zilnic si aspiri des, io, daca apuc sa dau la sfarsit de saptamana si sa aspir tot atunci, e mare lucru...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aresa cred ca de mine vorbesti de data asta nu am chef de eclere....pana acum.....dar de capsuniiiiiiiiiiiiii

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput