Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Bebelusi..pai de cine altcineva sa fie vorba ???!!!...lasa,lasa..ca nu-s io asa mare gospodina ca voi ..da` idei tot am !!..asa ca tine-te bine ..o sa te bombardez cu cele mai delicioase si calorioase mancaruri(adicatalea idei...ca daca ma apuc sa le si fac tot eu voi sfarsi balena)

In sfarsit am avut si noi o zi de plaja asa cum scrie la carte ..fara alergaturi de Crocodili pe plaja!!...am avut mareata sa idee sa facem o investitie intr-o piscinica gonflabila ( tata muschii ,ma rog ,cu mormaiturile de rigoare printre dinti,sa o care catre si de la plaja si sa o umple )...O minunatie..pret de vreo juma de ora nici nu am stiut ca avem copchil.
Poze aici http://picasaweb.google.co.uk/MariaAlexandra.Varga/ZiDeVara?feat=directlink

A, sa nu uit ca tot vreau sa va zic .. o recomandare pentru creme de protectie solara ...categoric o recomand pe cea de la Mustella...(la noi e deja a doua vara mers la plaja si nu am avut niciodata probleme)...Anu`trecut am ramas fara si am luat de la o prietena Nivea ..groaznic!!..Croco s-a umplut de bubite si la fel si baietelul ei.Acum nu stiu daca a fost numa` o intamplare la noi sau ceva in neregula cu flaconul respectiv .

Va pup pe moment ca am un Croco rupt de oboseala...iar asta inseamna NU BABA OARBA in miez de noapte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Intrun rpd pt o prbl relativ simpla, insa de care noi ne-am izbit rar, asa k ma enerveaza si vreao s-o rezolv: Eliza se muceste in miezu' verii! nush de la ce a patit-o, are o secretie apoasa si realativ continua de vreo 3 ore, o sterg des si deja cred k o ustura. Febra - nu. Ce sa-i fac? eventual maine, k in seara asta pe ploaie mai putin prbbl. Ii dau Nurofen, insa cu ce ii stopez secretia nazala? bineinteles, i-am pus batista bebelusului, a luat-o plansul inca de cand a vazut-o, credeam k a uitat de acum 1 an.

Achhh, exact la cateva zile inainte de plecare, ce ciuda imi e!

Revin mai pe seara...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

aresa,noi am luat ptr flavi, timp de 4 ani, doar niveea, pentru mare, dar a fost ok mereu.

ira, la nas curgator am pus colargol.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira noi punem Vibrocil

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetele din tari straine, sa ne votati la Eurovision.

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Va las niste poze, sa-mi vedeti iepurasul cu fata zdrelita:(( a cazut ieri cu fatza de ciment, sper sa nu ii ramana semn.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

pupam puiu' mic zdrelit!

andru e marait de 2 zile, nu stiu de ce.

altfel, sunt mandra de paula&ovi.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

ufff Miere..pupaturi pe nasucu` de betiv!!!......n-or sa-i ramana semne..Croco are o "pasiune" pentru cazutul in cap(mai precis in fata)si pana acum ne-am vindecat fara probleme..se duce o coajita ..rasare o noua buba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Imi pare rau ca a cazut Aidan ...dar o sa treaca. La Marius deja i-au cam trecut semnele de saptamana trecuta...2 zdrelituri la buza si ochi si 2 cucuie la frunte, la unul inca mai avem o vanataie verzulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Si pe mine m-au luat cam din oala asa,ca eu am reluat legatura cu cei de la Carpatair,i-am intrebat daca acea cerere de sponsorizare mai este valabila si mi-au zis sa le retrimit datele spre reanalize.Apoi,a revenit dna si mi-a spus ca a fost aprobata si mi-a trimis cele doua bilete.M-a intrebat in prelabil in ce data vreau sa plec si i-am zis la inceputul lunii iunie,dar nu m-am gandit ca de 1 iunie:))))
Va pupam si va multumim din suflet tuturor pt incurajari si pt gandurile bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

ledi vreau sa-ti urez si aici DRUM BUN si cu folos sa fie!
Sa va ajute Dumnezeu!
Sunt extrem de incantata ca cei de la CarpatAir au decis sa va ofere biletele asa cum stabilisem acum o luna si ceva..si's mandra ca fac parte din echipa Asociatiei MAME care a dat o mica farama de ajutor lui David!

Aidan trece pan s-a insura baietul

e de sezon si v-as recomanda bioderm, o crema buna de soare pt copilashi!

si noi peste 2 saptaptamani o sa fugim la mare cu copiii

mi-e dor de voi

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput