Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea!!

Cu un pic de intarziere...

LA MULTI ANI IRA!!!

Bebelusi, ma bucur ca totul e bine cu bebe mic! Iar Vlad ... e un scump Multa sanatate la tatic!

Aresa, bine ai revenit! Sa stii ca ne-ai lipsit Turcia... hhmmm ar suna bine. Ceva oferte pentru clienti din UK nu ai - acu' vorbesc serios? Crocodilul frumos foc!

Pyc, asa-i cu copilasii bilingvi/trilingvi . Trancanesc cum le vine si inteleg perfect ce zice fiecare.

Miere, las' ca-i cersc la loc carliontii lui Aidan

Cadia, creste creste bebita mica ! Cum trec saptamanile!

Ledi, o sa fie bine la Timisoara. Dar si eu te-as sfatui... cumpara sau imprumuta un carucior tip umbrela, fie chiar "no name" ultra-ieftin. Iti va fi infernal de greu sa te descurci fara carucior, cu bagaje, cu Davidut, mai ales ca nu ti-ai revenit inca complet dupa operatie. Iar cosul de sub carucior poate fi depozit de cateva jucarele

Iulia, spor la impachetat si smotruit!

Cami, nu mai e mult si iti iei doctoratul!

Dragelor, maine e ultima mea zi de servici! Can't wait Cu asa placere o sa port uniforma de ArBiEs pentru ultima oara!! [iar sambata seara fac chef ]

Multa sanatate la toata lumea!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Ira,la multi ani fericiti si sanatosi scumpa.Scz de intarziere.

Da,deci n-am geamantan asa mare la cate trebuie sa car..numai hainele copilului is o gramada..plus aparat de aerosoli,medicamente,biberoane,lapte,pampersi,cereale,borcanase..Hmm,probleme mari.Trebuie sa gasesc o solutie acum in we.:))
Nu-mi fac asa mari griji cu avionul,cat ma stresez cu descurcatul pe acolo,cu dormitul lui David.El nu doarme decat in patul lui,in camera lui,altfel nu doarme..si nush ce ma fac 9 zile.Stiu ca am fost internati cu el si nu a dormit,faceam cu randul sa-l tinem in brate,altfel nu dormea si urla de oboseala..a fost crunt.Apoi cand am mers la Bucuresti si am dormit acolo,la fel..a fost crunt,ca nu a dormit.El nu doarme cu mine nici picat cu ceara..daca ma vede prin preajma ii arde de joaca.Tare complicat va fi.Aici imi fac eu griji si probleme,ca in rest sper sa ma descurc..sper,ca inca nu stiu ce inseamna sa pleci singura cu un copil la asa drum si pt atata timp,ca e prima data.

Dark,dai de baut?:)))
David m-a trezit la 6,iar acum el doarme si eu abia am terminat curatenia prin casa.
Merg sa beau si eu o cafea deja rece si apoi sa ma apuc de treba din nou.
Musai sa-mi fac timp zilele astea sa citesc subiectul lui Porumbita,sa nu omit ceva.Pff,ce bine era dk plecam in vacanta si nu in spital:(
Va pupam si va dorim o zi minunata.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

care subiect al lui porumbita?

io-s tare rau, ieri m-a luat cu greata si dat la boboci, noaptea si eu si cristi aiuream de febra si frisoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Neatza cu si (stiu ca nu-s multe p'aci cu meteahna asta )...am dormit ca porcu` pana la 10:30..ca la ora 2 ne jucam de-a baba oarba cu Croco.
Dark sar'na de primire!!...avem cum sa nu si pentru UK-isti oferte..eu recomand Septembrie..preturi bune si apa marii ciorba ..Zici daca e ceva si-ti trimit mai multe detalii!!

Va pup pe toate ...pe moment..(ca azi se anunta zi usoara!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

...am uitat de Croco varianta cu tocuri

"http://picasaweb.google.co.uk/MariaAlexandra.Varga/CrocoVariantaCuTocuri?feat=directlink"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

suntem fara sef asa ca ne facem de cap..
Aresa e tare Croco cu tocuri... , ce activitati aveti voi noaptea..

Patricia cum te simti?
ledi te admir cata putere ai. o sa fim alaturi de tine.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aresa tare Croco pe tocuri

Ira La multi ani cu intarziere si de la mine, eu ieri nu am avut chesf sa scriu mai nimic, asa ca sper sa ma ierti

Multumesc fetelor ca mi-ati laudat baiatul, sa stiti ca si eu ma uit mereu la poze dar nu prea apuc sa scriu din pacate, asa ca va inteleg.......dar profit si eu ca sunt gravidoasa si cer atentie mai multa

Ledi tinem pumnii

Dark ce frumos.....pentru mine te rog sa faci cinste cu niste capsuni, sunt preferatele mele in perioada asta

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Si ale meleeeeeeeeee

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Ledi, trimite-mi rpd adresa, iti trimit eu un carucior pliabil, l-am primit si noi de la niste prieteni insa sta in dulap pt k am c onstatat k tot cu Hummerul (= caruciorul mare) ma descurc mai bine, asa k daca il vrei pica numai bine.

ma duc sa ii dau bibe Elizei, revin, te rog gandeste-te daca vrei caruciorul, ok?

k varianta: pleaca vreuna dintre fete la mare sapt asta? noi plecam la Piatra pe 4, deci fix de azi intr-o sapt, asa k tre sa ma misc rpd. Uite k nu am retinut cand pleci la Timisoara, dar poate reusesc sa ti-l dau la timp.

Vezi k nu e nou, insa sper k te-ar putea ajuta.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ira_liza Ledi vine la Tm pe 1 iunie, asa ca nu vad cum sa mai ajunga caruciorul la timp.

Noi ii asteptam cu drag aici si sunt sigura ca o sa fie bine si ne descurcam cu toate.

In alta ordine de idei, sa scriu si eu un mesaj scurt sa nu ne uitati de tot.
In week-end-ul asta prelungit am fost plecati la parinti. Am plecat de vineri dupa amiaza si ne-am intors marti seara. Greu cu atata drum pe perioada asa scurta .Timisoara-Piatra Neamt-Suceava-Timisoara. Marius a rezistat destul de bine. A fost derutat de atatea persoane noi in asa scurt timp, la fel a fost derutat ca nu era patutul lui pentru somn, draperiile de noapte trase cand doarme. Oricum inafara de o criza de plans de oboseala marti dimineata a fost ok. A luat si vreo 2-3 trante de si-a facut niste cucuie cum n-a avut pana acum.

Vreau si eu la mare, acum sa vedem daca o sa avem bani la sfarsit de august si daca mergem la Constanta sau in Croatia/Muntenegru. Ca dinstanta tot atat e.

Acum ma duc sa ma uit la poze cu bebei frumosi. De la servici nu pot vedea decat pozele puse pe picasaweb.

Va pup si somnic dulce

PS. imi faceti pofta si mie gravidutelor de bebe mic.

Mergi la inceput