Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui luny
... dci daca mergeti la febra noi nu avem cum ajunge acolo... dar cele 2 reprize de parc le voi face sigur, sper sa supravietuiesc..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Voi vreti sa mergeti la febra? Ca noi nu!!

Prin ce parc alergati maine? Ca poate ne vedem intre doua fugi

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Nu sunteti normale !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, se pare ca singura ta traire adevarata in ultimele zile e febra (musculara, evident).
Asa, cand povestesti, eu te invidiez, parca-parca as vrea sa dau ture de lac alergand dupa copil dar probabil ca daca o faci zilnic cu orele, si dupa serviciu, e crunt

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Nu mai pot sa culc copilu'!! De cand a invatat sa escaladeze patutul nu vrea sa mai doarma
Eu il duc in dormitor, ne pupam de noapte buna si nici nu ajung bine in sufragerie ca el e deja in urma mea
Maine ii montam patul de lemn, fara gratiile din fata dar...nu cred sa avem mai mult succes.
Fetele care ati mutat puii in pat de copil mare, cum ii convingeti sa ramana acolo???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Mai fetelor, explicati-mi va rog si mie, ca-s , ce e de fapt atat de interesant de vazut/facut cu copiii la ferma animalelor?...

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Nu mai pot sa culc copilu'!! De cand a invatat sa escaladeze patutul nu vrea sa mai doarma
Eu il duc in dormitor, ne pupam de noapte buna si nici nu ajung bine in sufragerie ca el e deja in urma mea
Maine ii montam patul de lemn, fara gratiile din fata dar...nu cred sa avem mai mult succes.
Fetele care ati mutat puii in pat de copil mare, cum ii convingeti sa ramana acolo???

Pe mine ma ingrozeste perspectiva, noroc ca inca nu ne confruntam cu escaladari, avem inca patul pliant, cu o saltea subtire si ar fi f greu sa escaladeze. Cu ce adoarme de obicei? Ca Iulia a mai fost adormita si in paturi mari (la ai mei, la soacra-mea) cu conditia sa aiba in brate catelul ei nedespartit la somn si...degetul in gura.
Somn usor va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

_

Te rog, nu intreba Stau langa el pana adoarme..uneori 5 min, alteori O ORA Nici pomeneala de noapte buna, te-am pupat, pa! S-a dus

Mergi la inceput

Si Luca tot cu degetelul si cu Mickey.
Pana acum 2 zile era copil model: il puneam in patut, ne pupam de noapte buna si in 2 min adormea . Niciodata n-a vrut sa doarma langa cineva sau in alt pat.
Acum a umblat buimac pe langa noi, nu l-am bagat in seama si cand a vazut ca nu-i rost de joaca si l-a luat pe Mickey si s-a dus la culcare singurel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Despre pat mare: eu inca il adorm in brate pe fi-miu, de frica tembelilor de dedesubt... ca nu pot sa-l las sa tipe... Dar dupa ce adoarme doarme. Vai spinarea mea...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Naty, e chiar frumusel, desi la prima vedere nu pare Dai roata pe alei ca la zoo, doar ca sunt animale doomestice. Poti sa le si hranesti, au acolo ei morcovi si iarba...poti s-o plimbi cu poneiul, poate sa de plimbe cu tractorasele, sa calareasca magarusii aia de cauciuc....sunt leagane, nisipare, jucarii, tobogan...si de la cap, iar roata pe alei Plus drumul dus-intors trece dimineata Altfel decat de obicei

Mergi la inceput

Mimo, el nici asa nu vrea, ca am incercat sa ne culcam amandoi in patul mare. Nu suporta sa fie cineva langa el cand adoarme.

_

Mergi la inceput