Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
Dana
,interesanta sticluta aia,dar vad ca se administreaza in acelasi timp lapticul si medicamentul..hmm,nu stiu daca e tocmai bine.Am vazut la Siluan ca nu mai vrea deloc ceai asta dupa ce ii dadeam concomitent Liv 52 cu ceai,ba se ineca,ba se smiorcaia..si in concluzie nu mai bea ceai
.E delicata toata treaba asta cu medicamente si lapte!
Gudinde,ce sa iti zic??Aiurea de tot!!daca erai in Bv te ajutam cu mare drag ca niste vecini de-ai nostrii(doctori) au un laborator de analize si in sarcina cu Sam,cand nu puteam sa ma deplasez nicaieri venea mereu o asistenta draguta si imi lua sange.Si asa de bine instruita era ca nu vroia sa ia nimic,cat incercam
Sanatate!
Cuscra,e o delicata Noruta![]()
Imi pui linkul ccu ultimele poze??ca nu am reusit sa va vad
Mihutza,Andra
e o scumpa si chiar ca e inaltuta
.Ce barbatel e Adrian
Apropo de inghe,ieri David si-a luat una la cornet de vanilie-asa cum ii place
-iar Sam a ajuns sa i-o pape
.Ce batalie a fost pe inghetata aia![]()
Cu mancarea,am observat ca Sam papa ciorba sau supa mai bine ca David,in schimb David e campion la felul 2.Au preferinte![]()
Cred cu tarie ca lui Siluan ii da un dinte ca imi vine sa-mi dau palme cat se zvarcoleste si isi baga pumnii in gura
.Orice ii fac ,nu ii convine...sau il agita Prednisonul ala
!Una din doua!
mstela spune:
Vecina,intrebam de iaurt ca nu l-ai mentionat in meniul Zanei
..
Si,la fel zic si eu,ca nu-i strica sa manance mai light seara..nu ma stresez..
Vali,drum bun
...
Cuscra,multi
ici
...Doamne ajuta sa va linistiti de tot f curand.Off...ce-o fi pe tine

Uite-ti nora aici![]()
Aoleu,eu am uitat ca noi duminik trebuie sa mergem la un botez
..eu as fi muls vaca.![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Simo27 spune:
Aoleu ce scumpa e
si vad ca si ea are "treaba" cu limbutza pe afara
.se potriveste de minune cu Sam![]()
mstela spune:
Cuscra..Asa-i ca se potrivesc?Si mie imi pare..![]()
Abia astept sa va linistiti cu Micul drag,sa va facem o vizita,si sa se cunoasca porumbeii
![]()

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Vecina,intrebam de iaurt ca nu l-ai mentionat in meniul Zanei |
Ba da, mai. Am zis ca mananca pe la 10-11 iaurt cu fulgi de porumb, dar nu in fiecare zi. Si cateodata mai alterneaza iaurtul cu kefir, depinde ce e in frigider.
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Va anunt oficial ca eu deschid si un fan club Sanziana 
Manca-o-ar mama pe ea de deulce care roade telina cruda si seara papa light 
Stela, gris cu lapte papa Dudu la 21,30.Asta pt ca el nu bea lapte deloc...papa iaurt, branzica (peste zi) si seara grisulet ![]()
Am fost in parc, apoi l-am culcat pe Dudu de pranz, l-am lasat cu tata si am fost la magazine sa cumpar pentru mot cele necesare, acum am venit si pana ma odihnesc un pic mai bag o plimbaare in parc ... aaa, am lasat si niste peste la cuptor , pe care l-a pazit tot tata...acum il bag in blender si abia apoi parc
Azi am mancat 3 biscuiti fara zahar si niste fuckin' inghetata diet (cateva linguri acolo
) Ce salbuta o sa fiu, tanananana 
Simo nu i-a dat si un pansament gastric sa ia odata cu prednisonul? Eu stiu ca asta da dureri de burtica 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
Nu cred ca e cazul la Siluan de dureri de burtica de la Prednison, e prea tinerel...
Azi am consultat la cabinet un israelian, unul din responsabilii proiectului de constructie a lui Afi Palace (l-am felicitat sincer pt ce a iesit, eu mor dupa mall-ul asta; in fine!). Nevasta-sa e pediatru in Israel-practic ea mi-a prezentat cazul lui, in engleza, mi-a parut o tipa extrem de destupata si am intrebat-o ce parere are de vitamina D la copiii de varsta alor nostri, soare, calciu, etc. A zis asa: ca sigur ca in Israel e mai mult soare ca in Europa, dar ca ei i se pare ca in Ro e o adevarata isterie cu vitamina D; ca normal se da fara intrerupere pana la 1 an si apoi se mai da abia in adolescenta, cand cresterea e din nou f accelerata si cand expunerea la soare nu mai e suficienta, mai ales ca devine obligatorie folosirea cremelor de protectie anti-UV. De la 1 an, se considera ca o expunere la soare in sezon de minim 15 minute de 3 ori pe saptamana e arhi-suficient, ori asta e o expunere practic inevitabila, cand ii duci la locul de joaca, pe strada, bashca la mare, etc Fara nicio administrare in lunile cu "r", etc. Eu totusi o sacontinuu cu uleiul de peste, ca nu-i strica
Aaa, si zicea ca doar daca exista semne clinice de rahitism trebuie sa faci o dozare in sange de vit D si calcemia si daca sunt scazute atunci faci tratament, altfel nu.
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
luny spune:
citat din mesajul lui zozela si muuulti!!Nu,nu va obositi sa ma bagati in seama Sanatate tuturor!! ![]() ![]() Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
ai grija de tine..salut, gasca
...am citat-o pe Zoze ptr ca sunt exact ca ea, parca mi-a luat vorbele din gura.. am zile tare grele, nu am timp sa respir deloc.. Muf vrea numai p-afara, stam vreo 5-6 ore/zi
, si cum dimineata am fost la munca, ajung acasa si tura a doua o simt din plin, cu varf si indesat... copilul asta nu mai sta deloc la locuri de joaca, alearga in jurul lacului in IOR sau Carol, si da ture continuu, alergand
.. si noi, dupa el.. deja simt cum fac febra musculara, si credeam ca am antrenament..
sper ca sunteti bine cu toii si toatele, nu-s la curent decat cu ultimele 2 pagini..
maine imi lucreaza sotul, dci daca mergeti la febra noi nu avem cum ajunge acolo... dar cele 2 reprize de parc le voi face sigur, sper sa supravietuiesc..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
| citat din mesajul lui luny ... dci daca mergeti la febra noi nu avem cum ajunge acolo... dar cele 2 reprize de parc le voi face sigur, sper sa supravietuiesc.. ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Voi vreti sa mergeti la febra?
Prin ce parc alergati maine?
Ca poate ne vedem intre doua fugi Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!

si