"Abdomen extra-plat (26)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ema, super ramele alea negre
Cred ca stiu la ce se referea Hanen. Si eu mi-am luat din America si Canada haine de la copii sau S , XS majoritatea , ca depinde si de firma , dar prietena respectiva e altceva. Stiu ca am cateva colege in genul ala , care se imbraca numai de la copii sau isi gasesc foarte greu haine , pantofii sunt cumparati de la copii sau firme mai profi , care fac si nr mici.
Eu una nu le invidiez absolut deloc. Sper ca nici tu , hanen.

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ema, problema mea e, cum ziceam ,ca nu stiu cum sa maninc fara orez sau paine si sa ma simt satula.Si desi nu maninc fast-food absolut deloc ,si desi am impresia ca maninc cit de cit sanatos,uite kilele s-au adunat,sanatosi imi pare ca nu prea suntem.
Nu stiu ce sa zic.Banuiesc ca o sa mai dureze pina o sa devin experta in tainele alimentatiei sanatoase.

In seara asta am papat asa cum am promis,scrumbie la gratar cu spanac la aburi.Atit!!
Sa vad cit ma tine dorinta de a rontai ceva mic si dulce.M-am abtinut deja de la inghetata 2 zile in care am tot dat la fete si de la gogosi,si de la check cu cacao...ba am baut si cafea amara ca fierea(brr ce nu-mi place)

Apropo,al meu a slabit vreo 10 kg de cind nu mai bea cafea dulce.

Si mai vroiam sa o intreb pe conchita ce exercitii i-au slabit incheieturile.
Pe Deus vreau sa o intreb cum sa ma mobilizez pt. miscare?Bey,n-am chef nici sa ma bati.Imi amintesc vorbele unei amice de anul trecut cind ma luptam cu Billy si aveam febra musculara "hannen,bey eu nu`s asa sadica sa ma chinui singura,la naiba de exercitii!".
Peste o vreme am realizat ca nici eu nu`s asa "sadica"!
Am inceput de vreo doua luni sa jucam fotbal in familie duminica ,volei,catch ball...chestii de astea.Nu va zic ce febra am avut la inceput.Am inceput sa folosesc mai des bicicleta (eu cred ca de cind conduc am inceput sa pun pe mine in halul asta).Acum las masina in parcare si pedalez si pe ploaie,bine nu torentiala.
Saptamana trecuta a inceput al meu munca de lamurire sa mergem la gym.Nu stiu ce sa fac,mi-e ca dau banii degeaba si eu nu ma duc.Sau ma plictisesc repede...primul raspuns a fost nu!Am inceput sa reconsider oferta.

Ideea e ca n-am chef sa ma maltratez singura cu exercitii fizice.Nu e stilul meu,cred!Cu toate astea nu vreau sa cresc pe zi ce trece ca Fat Frumosul din poveste,intr-un an cit altii in sapte!

Xio,ba da!M-am uitat la ea cu asa admiratie!Si ma intrebam,oare eu o sa ajung vreodata asa??Imi place mult de tot cum arata!Ea e micuta cu totul,nush cum sa zic,si banuiesc ca nu am cum sa ajung identic ca ea pt. ca are alt format(eu am aripioare si solduri si mijloc).Ea e genul manechinelor,drept!Dar ii sta fain pt. ca asa e ea cu totul.Eu n-am cum sa ajung dreapta in veci!Dar macar picioarele alea subtiri as vrea sa le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ema, toaletele tale erau frumoase...imi pare rau ca te-am suparat cu afirmatia mea; mie nu-mi sta bine cu nimic infoiat ca sint o grasa deja (mai ales din cauza pieptului mare...rochiile mele trebuie sa aiba decolteu ca sa arat bine) dar tu esti ca un manechin, orice se aseaza bine pe tine, chiar si o varza
Imi plac bratele tale tonifiate la nebunie!

Puskin, bine ai revenit!!
Hannen, la fel Sper sa activati mai des.

Elena, mie imi place Sex And The City, nu ca film care e de 3 lei in general...imi place de ele toate, cum arata, cum se imbraca, cum joaca. Samantha (Kim Cattral) e absolut bestiala . Abia astept sa ma duc sa-l vad. Luni sint libera, sper sa ajung (in we e nebunie!)

Unde e Carolina? E prin delegatie cumva?

Conchita, programul tau suna frumos: plimbari, gradini botanice...Nu ne-ai spus cum ai petrecut de ziua ta. Ai facut tort? De care?

Eu am in plan un tort diplomat cu fructe de ziua mea.

Mai nou incep si eu sa-mi fac sucuri...am o carticica foarte buna cu retete grupate pe categorii: Detoxifiers, Weight Shifters, Energy Boosters, Stress Boosters, Antiagers, Digestion Soothers, Immunity Strengtheners, Brain Boosters & Mood Enhancers. Retetele sint delicioase si la fiecare ingredient sint listate substantele (vit, minerale, etc) din compozitie si functiile lor. Reteta vine si cu specificatii gen: Low G.I., Low calorie, Fat Free, Dairy free, etc

Asta e cartea: http://www.amazon.com/Top-100-Juices-Turbo-Charge-Vitamins/dp/1844834948
o recomand cu caldura

Am alergat zilele astea in fiecare zi cite o ora. Cardio mult sa topim sunca...Azi sper sa ajung si la sala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Allure,nu`i asa ca tu esti o draguta si ne scrii si noua retetele de sucuri minune cind prestezi cite una?
Numai combinatiile si la ce ajuta(lista de vitamine nu`i necesara,zic eu ca sa nu te obosesc prea mult.Vezi ce buna la suflet sunt?)

Mergi la inceput

Hannen, bucura-te de formele tale...e nasol pt o femeie sa fie dreapta. Eu mor de ciuda ca nu sint mai clepsidra nitel...cind slabesc ma fac scindura (noroc de tzatze incolo...)
Am gasit o poza cu mine de prin februarie cind ajunsesem la 61.5 kg si mi se parea ca totul pica de pe mine: http://sports.webshots.com/photo/2847567750105277474CDDxnB
Bratele sint subtirele, abdomenul e frumos, plat, dar si coapsele tot plate sint

Am decis sa nu ma mai omor atita cu "amanuntele" astea (2-3 kile/ 2-3 cm in plus/ minus) ci vorba ta, sa fiu sanatoasa!
(dar daca vreodata o sa am bani destui si curaj, mi-oi trage o liposugere la manerele alea, fara doar si poate... :D)

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Allure,nu`i asa ca tu esti o draguta si ne scrii si noua retetele de sucuri minune cind prestezi cite una?
Numai combinatiile si la ce ajuta(lista de vitamine nu`i necesara,zic eu ca sa nu te obosesc prea mult.Vezi ce buna la suflet sunt?)

sa stii ca ma gindeam la asta, dar cred ca o sa le fac poze si le postez mai bine, fiindca e mult de scris si e bine sa cititi tot.
cind o sa am timp, o sa ma ocup.
cine poate sa-si cumpere carticica pt ca e minunata.

Mergi la inceput

Adica tu vrei sa-mi zici mie ca e nasol sa arat ca tine in poza aia? hai sa facem schimb,iti dau io formele mele cu toata shunca si tu-mi dai picioarele si abdomenul,adica de la genunchi pina la burta!Toata zona!
Da,da,exact acolo ma ingras eu .De la genunchi in sus.Bine si in rest mai pun putin,am zis ca raman mereu cu forme insa marimea picioarelor,a fundului si a soldurilor...

Mergi la inceput

hai ca am uitat,of neuronii mei.
citi cm ai tu ,de la 61 de kg arati asa misto?Ca eu la 65 is batoza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

hai ca am uitat,of neuronii mei.
citi cm ai tu ,de la 61 de kg arati asa misto?Ca eu la 65 is batoza.

am 1.75 si 65 de kile acuma m-am cintarit ieri...:-((

Mergi la inceput

ma imbrac si-mi scot suncile la alergat pina nu mi se face foame...
see you later!

Mergi la inceput