"Abdomen extra-plat (26)"
Raspunsuri - Pagina 7
conchita spune:
cu scuze pentru viteza de reactie, multumesc tuturor de urari si vi le intorc cu drag.
eu ma tin de yoga si, cand am timp si stare, de Lotte. in fiecare zi, insa, mers pe jos la greu in peisaje cu diferite denivelari, ca sa alternez. am ajuns din nou la masura 8, dar mai am de tonificat si muscularizat nitel. :-))
bun venit noilor aspirante la abdomen plat si succes in continuare veteranelor.
chiquitita spune:
Ema, ai scos pozele, ca nu le mai gasesc (de la serv nu le-am putut vedea)
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
ema spune:
Chiquitita,da,am scos pozele...zicea Allure de ceva gen varza,m-am mai uitat odata la ele si mi-am dat seama ca aratam chiar ca o varza...de rusine le-am scos.da-ti seama ca eram in rochie de friptura cu sapca in cap!
gagici....am fost la pole fitness....super super tare...mi-a iesit foarte fain antrenamentul ptr. prima data...noroc de bratele mele lucrate ca sunt exercitii in care iti sustii greutatea corpului in manute.maine ma duc la box...asea ca sa fie tacamul complet.Doamne doamne sa fie vreme buna ca de le box sar in bazin la inot.am sa fac poze sa va arat...sala si si din sala iesi intr-un loc de agrement cu trei bazine,copaci,iarba taiata la doua zile....ceva de vis,serios...vara acolo imi fac veacul cu copii.Cel mic a luat acu doua luni diploma de calut de mare...inoata de rupe...ei de la sase luni l-am dus la bazin...la 2 ani facea scufundari...dar aici e normal de fapt...numa io crescuta pe malu dunarii cand am venit aici habar n-aveam sa inot.
Deus...scuza pisalogeala...intreb iar ceva...eu pot sa iau proteine?...am intrebat medicul meu si a spus ca n-are ce sa-mi strice...dar chiar e necesar...te intreb asa ca sportiva...tie ti se pare ca e important?deci eu nu ma joc de-a sportul...chiar depun efort zi de zi maxim...corpul arata foarte frumos...si nu o spun eu...o spun cei care m-au urmarit in perioada asta...deci e un rau necesar aceste proteine?Stii...eu m-am ferit de suplimente...de adaosuri...insa am gustat de la Mario si mi-a placut la gust...am luat doar o gura.Gandesc ca o singura cupa nu ar putea sa fie daunator...tu ce zici?Eu nu i-au vitamine sau alte de astea ptr. ca primesc cashete cu tot ce ar trebui sa suplineasca cealalta jumatate de stomac...un an am primit injectabil ptr. ca nu aveam voie pe gura.
hannen spune:
Uite ca m-am prins cu intirziere ca a fost ziua conchitei.
La Multi Ani,sanatosi si fericiti alaturi de minunea ta!
Deus,cred ca ai dreptate .Dr.-ul a zis in prima faza ca s-ar putea sa fie un virus de raceala intrat pe undeva.(ca sa nu mai zic ca prima data am banuit Zona Zoster-pitica mea a facut varsat de vint,abia i-a trecut si le-a lovit pe celelalte doua,ne distram de numa`)
A fost ciudata si iritatia din cauza careia am intrerupt tratamentul ,apoi incheieturile...Azi sunt mai bine si la maini si la picioare insa a coborit durerea la degete!Maine sper sa dispara ca sa ma pot apuca si eu de ceva miscare.
Mai citesc sfaturile voastre si revin.
Ema,se poate sa fie si reumatism.(si bunica si mama ...)Cred ca raceala si cu ajutorul reumatismului ...de aia ma dureau ieri incheieturile de am zis ca nu o sa mai fiu capabila de nimic pt. tot restul vietii.
Deus spune:
Buna dimineata
Conchita - ce-mi place ca aveti pe unde sa va plimbati
Ema - cu siguranta poti sa iei proteine, in special fiindca faci atata sport. Sunt facute din produse naturale...plus daca si doctorul a spus ca-i voie atunci da-i bataie Incepe cu o cupa si in timp daca te simti bine si totul este ok poti sa iei doua , vezi si ce scrie in prospect.
hannen - sa ai grija de tine, suplimente, caldura, masaj,sportul cu greutati care creste densitatea osoasa...sa nu ajungi cu dureri cronice
la toate doamnele va doresc o zi frumoasa si calda
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Buna dimineata Conchita - ce-mi place ca aveti pe unde sa va plimbati |
buna dimineata, soare!
da, e minunata zona (ia o data loteria aia ca nu mai rezist de nerabdare pentru tine!), ieri am fost la o gradina botanica ireal de frumoasa, amenajata pe dealuri, unde au construit astia in cativa ani un copac incredibil si cu o casa suspendata si cu tunele din crengi si o gradina a sunetelor si a alfabetului, etc, pentru copii. duminica e festival stradal de arta intr-un orasel apropiat, iar maine mergem la muzeul Getty in Los Angeles, batatoresc drumul acolo pentru la anul cand veti veni si voi, asa cum ati promis, in mod sigur veti veni, mi-a soptit o ciocarlie. :-)) de-aia zic, mersul pe jos sa traiasca, il prefer de departe celorlalte zbantuieli care mi-ai slabit incheieturile.
Hannen, multumesc si iti doresc sanatate multa si ma bucur mult sa te revad la topic. de data asta ramai, da? :-)
Ema, dar ciocolata cu lapte ai voie? ca e acelasi lucru, pana la urma.
hannen spune:
conchita,sper si eu sa raman ,nu se mai poate in ritmul asta.daca nu pofta de a fi cu silueta de invidiat,macar gindul la sanatatea mea sa ma tina pe pozitii.
De fapt eu nu imi mai propun tinta "vreau sa slabesc" ci am sa merg pe ideea "vreau sa traiesc sanatos".Si cred ca trebuie sa slabesc,n-am incotro.
Deocamdata ma simt tot lesinata de foame,de ieri continuu.
Efectiv nu stiu ce sa maninc,nu stiu retete,nu stiu combinatii sanatoase...sunt varza.
mi-ai facut o ciudaaa pe plimbarile voastre,noi acum suntem cu varsat de vint,stam frumos acasa si ne plictisim (TV,Wii,filme,desene animate,carti si DC)
Deus,ia sa va zic ce-am mincat ieri si azi;deci ieri dimineata parca am zis ca am baut o cafea neagra,m-am intors din plimbari lesinata si am mincat o banana(sper ca retin corect) apoi am prestat o salata cu rosii,castraveti,salata verde,broccoli,paprika(rosu si galben),putina ceapa si ton.Dressing :o lg. de ulei de masline,sare si zeama de lamaie.A si un ou fiert tare.
Am baut apa ca o camila,nu de sete cit de foame.
Am mai mincat o banana mai pe seara iar la cina o feliuta de peste slab ,salata dar si putin orez.(ce naiba sa fac cu orezul si painea?la masa mea principala-cina- daca nu am orez simt ca nu am mincat apoi eu pe parcursul zilei neaparat mincam o painica dulce .si cu asta ce fac ca mi-e pofta de mor si nici nu ma simt satula insa m-a speriat faptul ca atunci cind maninci carbs,chiar si o bomboana organismul da drumul la productia de insulina care transforma totul in grasimi,nu in energie-priecepui corect?)
Azi am mincat de dimineata un ou fiert tare si o cafea neagra.N-am avut timp de legume ,salate si nici chef!
La prinz ,ca ieri salata identica !
Dupa prinz la vreo 2 ore nu mai puteam de foame si am bagat iaurt plain cu musli(am o punga de iasca de aia fara gust,numai cind dai de vreo stafida simti ceva dulce,in rest "borhot" de cal )Am amestecat intr-un castronel mic si mi-am mai ostoit foamea.
Am mai facut o cafea neagra pe care o sorb incet(ca am uitat sa-mi iau cafea si mi-e lene sa ies iar din casa)
Pt. mai incolo planuiesc sa maninc un mar(cind nu mai pot de foame) iar cina vor fi 3 scrumbii pe gratar.Si cu orezul cum fac??
Stiti ceva,daca ma uit la cite nimicuri bag in gura de ieri,mi se pare ca maninc mai mult si mai des decit inainte si tot mi-e foame!Incredibil!
Inainte ioc mic dejun,cel mai adesea ioc prinz(cite o painica cum ziceam pe la 3-4-5 pm) iar cina mincam ca lumea(orez,supa,salata si felul principal-carne-peste-seafood...depinde ce era in menu)
le-am luat la fete gogosi si n-am mincat.inca rezist
cum ziceam,nu stiu ce sa maninc.Ce e sanatos,ce nu e si cum sa le combin.Am inteles ca nu trebuie sa simti ca tii dieta si cel mai important e sa nu-ti fie foame pt. ca organismul va reactiona invers,avind senzatia ca`l infometezi se va incapatina sa stringa si mai multe "provizii".Ei,eu simt ca sunt in pragul inanitiei!
Am uitat ce mai vroiam sa zic,cred ca de foame.
hannen spune:
Mi-am recitit mesajul si cred ca trebuie sa specific,cele 3 scrumbii nu`s numai pt. mine!Pt. mine si cele 3 caprite ale mele.Eu cel mai probabil voi ciuguli oasele si ma voi ridica de la masa tot flaminda.
Iar am uitat ce vroiam sa mai zic...mi-e foame!
hannen spune:
Gata,mi-am amintit!
Joi am fost cu prietena mea la cumparaturi!Si cind n-am mai putut de oboseala(ca eram in pioneze ) am intrat cu ea in cabina de proba!Fetelor,de-ati sti cum arata!!!
Bestial!Are niste picioruse ,un fundulet si un mijloc!Sa va zic sa va faceti o idee,se imbraca de la raionul de copii mai mult,nu`si gaseste haine pt. marimea ei.E adevarat ca e mai mica de statura decit mine,dar asa e felul ei.Are corp de copil!!!E genetic!
Va dati seama ,si-a luat blugi XS!!!!Si stateau putin largi la spate in talie.
stiu ca nu o sa fiu asa niciodata pt. ca am o alta constructie.Degeaba am oase mici,glezne de vrabie si umeri ioc daca la fund...o chestie e bine la mine,oricit ma ingras nu ma fac cu totul,am mijloc si alte forme!ce consolare
Dar sa vedeti ce fremoaxa ma fac dupa ce dau jos 10-15kg!!!!na,asa ca m-am suparat.
emaaimee spune:
LMA, conchita
hannen hai ca poti. uite si eu mi-am luat plovaras xs de la H&M io-s sus slabuta, cu sani 34c si cu picioare barosane. si eu imi iau haine de la copii, plavarase, rochite, traininguri, etc
legat de slabit, intai trebuie sa stii ca nu tii o dieta, ci ca mananci sanatos de acum incolo. e o schimbare a modului de viata. apoi ca sa reusesti trebuie sa te gandesti ce fel esti tu: iti place sa mananci putin dar bun sau cantitatea primeaza. trebuie sa arate f bine, gen gourmet sau fast food e ok. apoi sa mananci ce iti place tie si ce iti permiti financiar, varianta sanatoasa. adica nu poti sa recomanzi caviar, fructe de mare, somon, etc unei persoane care e budget conscious. iti poti observa obiceiuri alimetare, eventaul nota si iti poti afla slabiciunile, apoi cum sa le corectezi. te autoanalizezi.
am fost la control si mi s-a marit dioptria, am -2.75. mi-am luat 2 rame ca era oferta buy one get one free. o sa fie gata intr-o sapt, poate mai putin.
sa imi spuneti daca va plac ramele mele
http://www.specsavers.ie/glasses/womens-glasses/missoni-6?brand=402&start=18#
http://www.specsavers.ie/glasses/womens-glasses/fcuk-74?brand=364
ma duc sa ma alerg
aaa, vreau sa merg la calarit, verific pe la noi sa vad unde pot merge cu fata
fug.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII